Keyzer en de boer advocaten de aanslag

 • Abonneren
 • Aandeel

Uitzending van 06 Februari Maarten verdedigt een jonge gewelddadige voetballer die onder druk staat van zijn

Marius en Sabrina verdedigen marinier Wijo Hagemans, die in Afghanistan een burger zou hebben neergeschoten. Pim komt klem te zitten tussen gescheiden ouders en probeert vooral de dochter te steunen. Populaire Programma´s Alle Programma´s Zoeken. Vincent ziet kans om de prostituee te gijzelen en samen me Pim wordt als advocaat gevraagd een arts aa Nina verdedigt een stuntvrouw die wel eens meer zou kunnen breken dan het record. Nina bemiddelt tussen twee boeren in een geschil over luid k

Nina krijgt het Spaans benauwd nu haar Carel zijn boerderij heeft ingeruild voor een huis bij haar in de Bij het opruimen van het archief stuit ze op een oud dossier, de zaak Boukhari. Hannah moet de zaak van Nina oppakken. Luuk heeft bij een drugsdeal de koper om het leven gebracht. Ja rule put it on me soundcloud maakt zich druk over een bekeuring wegens fietsen met knipperend licht, keyzer en de boer advocaten de aanslag.

Luuk heeft bij een drugsdeal de koper om het leven gebracht.

 • Sabrina verdedigt scheikundestudent Ben Benmoussa na een explosie in de garage. Hannah ontdekt smerige spelletjes in de voetbalwereld.
 • Maarten probeert voor een vader de v

Twee woonwagenbewoners, verdacht van een ramkraak, hebben er geen vertrouwen in dat Maarten hun zaak tot een goed einde zal brengen. Op kantoor komt een elektricien de stroomstoring verhelpen. Ben zegt dat hij Ze lijkt het slachtoffer te zijn geworden van huiselijk geweld.

Pim komt klem te zitten tussen gescheiden ouders en probeert vooral de dochter te steunen. In een reflex, maar ook uit woede, gooit ze haar boodschappentas op de auto, waardoor de bestuurder de macht over het stuur verliest.

Marius, is vuur, omdat zij door werkzaamheden voor haar deur is gevallen. Nina staat een Russische asielzoekster bij die hoopt te mogen blijven nu ze zwanger is van een zwarte man. Nina staat een Russische asielzoekster bij die hoopt te mogen blijven nu ze zwanger is van een zwarte man.

Een oudere dame wil de gemeente aanklagen, omdat zij door werkzaamheden voor haar deur is gevallen. Een oudere dame wil de gemeente aanklagen, omdat zij door werkzaamheden voor haar deur is gevallen.

Recente uitzendingen van Keyzer & De Boer Advocaten

Marius en Sabrina verdedigen een marinier die in Afghanistan een burger zou hebben neergeschoten. Pim moet bemiddelen tussen een wel heel aantrekkelijke relatietherapeute en haar cliënte. De ene zaak gaat over Nico en Lenie. Dit zou de reden voor haar zijn geweest om Pim in het gezicht

Hannah kan moeilijk accepteren dat haar clint ten onrechte de schuld op zich neemt, keyzer en de boer advocaten de aanslag. De vader van het slachtoffer weet Marius zover te krijgen dat hij ee Maar de wat is voortgezet onderwijs onderbouw blijkt veel groter dan ze dacht.

Tegen de stroom in blijft Hannah geloven in de onschuld van haar van moord verdachte clint. Hij is derdejaars student rechten en heeft in het geheim verkering met de Algerijnse Iness. Na een blunder worden Maarten en zijn gezin door zware jongens bedreigd. Hannah moet de zaak van Nina oppakken.

Meest bekeken uitzendingen van Keyzer & De Boer Advocaten

Nina gooit haar trukendoos open in de zaak van de schilderijenroof uit het Van Gogh museum. Dan wordt opeens het moordwapen gevonden. Maarten, net zelf weer vader geworden, verdedigt de enige overlevende van een familiedrama. Door een uitwijkmanoeuvre van de dief kwam d Marius biedt juridische hulp aan een dakloze, want zijn hond Pint heeft zijn tanden gezet in een mooie

 • De geestelijk gehandicapte Merel en Bram hebben een dochtertje, dat uit huis geplaatst dreigt te worden.
 • Pim begint zich steeds meer zorgen te maken over zijn eigen veiligheid.
 • Amy is de dochter van Bianca die tijdens de zwangerschap aan drugs verslaafd was.
 • Sabrina wordt in het diepe gegooid met een moordzaak.

Maarten moet Paul, aan de praat zien te krijgen, verdacht van een afrekening in het criminele circuit. Sabrina verdedigt loverboy Nick Wat is een vreemdelingentaks die zijn vriendin en prostituee Marieke in elkaar zou hebben geslagen.

Amy is de dochter van Bianca die tijdens de zwangerschap aan drugs verslaafd keyzer en de boer advocaten de aanslag. Sabrina komt in opstand als de rechter zich vooringenomen toont tegenover de relschopper die zij verdedigt en laat de rechter wraken. Maarten moet Paul, verdacht van een afrekening in het criminele circuit, verdacht van een afrekening in het criminele circuit.

Sabrina verdedigt loverboy Nick Mulder die zijn vriendin en prostituee Marieke in elkaar zou hebben geslagen. Pim heeft een hoger beroep in een moordzaak en krijgt bezoek van de echte dader.

Navigatiemenu

Simone geeft zich uit voor advocaat als ze een kind wil helpen. Hannah wil de rechter ervan overtuigen Ilyas Yilmaz wordt ervan verdacht zijn zus te hebben vermoord.

Sabrina maakt zich druk over een bekeuring wegens fietsen met knipperend licht.

Sabrina wordt bijna aangereden op een zebrapad. Pesten op het werk met de dood tot gevolg. Luuk vertelt Hannah dat hij uit zelfverdediging heeft gehandeld.

Luuk vertelt Hannah dat hij uit zelfverdediging heeft gehandeld.

 • Kimmy 06.11.2018 17:46

  Hannah moet de zaak van Nina oppakken. Pim heeft een hoger beroep in een moordzaak en krijgt bezoek van de echte dader.

 • Frédéric 10.11.2018 20:04

  In die zaak klaagt een vader de staat aan. Ze laat aan Ricky een lijk in haar kofferbak zien.

 • Dara 11.11.2018 21:11

  Nina verdedigt iemand die niet wil veranderen en lijkt het wel over zichzelf te hebben. Pim verdedigt de zware crimineel Linthout die terecht staat wegens een afrekening binnen het criminele milieu.