Iphone opladen met ipad lader

 • Abonneren
 • Aandeel

Tijdens het opladen van het apparaat ziet u een bliksemsymbool naast het batterijsymbool in de statusbalk, of een groot batterijsymbool op het toegangsscherm. Verwijder al het vuil van de oplaadpoort aan de onderkant van uw apparaat en sluit de oplaadkabel stevig aan op uw apparaat.

Probeer uw iPhone en oplader naar een koelere plek te verplaatsen. Gebruik je de iPhone lader op je iPad, dan zal de iPad slecht 5 watt krijgen, resultaat, de iPad zal veel langer nodig hebben om terug volledig opgeladen te geraken.

Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het Apple logo ziet. Verwijder al het vuil van de oplaadpoort aan de onderkant van uw apparaat en sluit de oplaadkabel stevig aan op uw apparaat.

Op een iPhone 7 of iPhone 7 Plus: Raakt hij niet oververhit? Computer Sluit uw oplaadkabel aan op de USB 2.

Probeer een andere USB-kabel of een andere oplader. Gebruik je de iPhone lader op je iPad, iphone opladen met ipad lader, dan zal de iPad slecht 5 watt krijgen, de iPad zal veel langer nodig hebben om terug volledig opgeladen te geraken, dan zal de iPad slecht 5 watt krijgen.

Alle laders laden gewoon netjes zowel de iPad als de iPhone 4 op. Ik kan uit ervaring melden dat het voorgaande klopt Ik heb ook een iPhone 4 iphone opladen met ipad lader de UK. Probeer een andere USB-kabel of een andere oplader. Ik kan uit ervaring melden dat het voorgaande klopt Ik heb ook een iPhone 4 uit de UK. Probeer een andere USB-kabel of een andere oplader.

Laat uw apparaat daarna nog een half uur opladen. Als de batterij te warm wordt, kan de software het opladen boven de 80 procent beperken om de levensduur van de batterij te verlengen. Als de oplaadpoort is beschadigd, heeft uw apparaat waarschijnlijk service nodig.
 • Houd vervolgens de zijknop ingedrukt totdat u het Apple logo ziet. Als dat wel werkt, kunt u hulp krijgen bij draadloos opladen.
 • Neem contact op met Apple Support om een afspraak te maken voor service.

Het is nu Neem contact op met Apple Support om een afspraak te maken voor service. Voeding aansluiten Als u een iPhone 8 of hoger draadloos probeert op te laden, zorg er dan eerst voor dat u kunt opladen met de USB-adapter en kabel die met uw apparaat meegeleverd zijn. Ik heb deze adapter gekocht om gebruik kunnen te maken van mijn UK lader. Als er een waarschuwing wordt weergegeven dat het accessoire niet wordt ondersteund of niet is gecertificeerd Deze waarschuwingen kunnen om enkele redenen verschijnen: De gebruiksduur van de batterij maximaliseren Het batterijpercentage laten weergeven op uw iPhone of iPad De lichtnetadapter van een iPad gebruiken om andere apparaten op te laden Nagemaakte of niet-gecertificeerde accessoires voor een Lightning-connector herkennen.

 • Lees wat u kunt doen als de batterij niet of langzaam oplaadt of als u een waarschuwingsbericht ziet. Zorg ervoor dat u de nieuwste iOS-versie hebt.
 • Bij accessoires van andere leveranciers controleert u of ze gecertificeerd zijn door Apple. Druk kort op de volume-omlaagknop.

BB code is Aan. Sluit de kabel aan op een USB-hub met voeding, een docking station of een ander door Apple gecertificeerd accessoire. De lader van de 3G en 4 zijn dezelfde, beide leveren 5 Watt. Gebruik de USB-poorten van het toetsenbord niet. D eiPad heeft toch 10 Watt en de iPhone oplader geeft toch maar 5 Watt.

De lader van de 3G en 4 zijn dezelfde, beide leveren iphone opladen met ipad lader Watt. D eiPad heeft toch 10 Watt en de iPhone oplader geeft toch maar 5 Watt.

Voeding aansluiten

Sluit de kabel aan op een USB-hub met voeding, een docking station of een ander door Apple gecertificeerd accessoire. Computer Sluit uw oplaadkabel aan op de USB 2. Ja] » OS X. Paste deze erin dan zou ik deze gewoon met de iphone 4 kunnen gebruiken hebben.

Werkt perfect en is goedkoop. Wed Oct 03. Tijdens het opladen van het apparaat ziet u een bliksemsymbool naast het batterijsymbool in de statusbalk, of een groot batterijsymbool op het toegangsscherm, iphone opladen met ipad lader. Bij accessoires van andere leveranciers controleert u of ze gecertificeerd zijn door Apple. Werkt perfect en is goedkoop.

Gebruik je de iPad lader 10 Watt dan zal de iPhone maar 5 watt trekken uit de voeding. Tijdens het opladen van het apparaat ziet u een bliksemsymbool naast het batterijsymbool in de statusbalk, of een groot batterijsymbool op het toegangsscherm. Nee] » Ik heb geen iPad   » Anders. Tis allemaal hetzelfde qua opladers; hetgeen met de 3Gs oplaad kan je met de iphone 4 ook doen.

 • Wed Oct 03
 • Ik zie het bericht 'Accessoire niet ondersteund' of 'Accessoire niet gecertificeerd'.
 • Kan je deze door elkaar gebruiken ja.
 • Gebruik je de iPad lader 10 Watt dan zal de iPhone maar 5 watt trekken uit de voeding.

Ik vpn download gratis italiano het bericht 'Accessoire niet ondersteund' of 'Accessoire niet gecertificeerd'. Nee] Ik heb geen iPad   Anders. Raakt hij niet oververhit.

Nee] Ik heb geen iPad   Iphone opladen met ipad lader. Raakt hij niet oververhit. Nu heb ik de lader van de 3G nog liggen. Ik zie het bericht 'Accessoire niet ondersteund' of 'Accessoire niet gecertificeerd'.

Sluit uw oplaadkabel aan op de USB 2. Gebruik je de iPhone lader op je iPad, dan zal de iPad slecht 5 watt krijgen, resultaat, de iPad zal veel langer nodig hebben om terug volledig opgeladen te geraken. Als uw apparaat niet of langzaam oplaadt Volg deze stappen en probeer het na elke stap opnieuw: Mijn oplader van de 1e generatie iphone pakt de iphone 4 niet.

Ik gebruik de lader van mijn Amerikaanse iPad voor het opladen van mijn Engelse iPhone4. Ik gebruik de lader van mijn Amerikaanse iPad voor het opladen van mijn Engelse iPhone4. Als dat wel werkt, kunt u hulp krijgen bij draadloos opladen?

 • Maarten 31.03.2018 17:04

  Controleer uw oplaadkabel en USB-adapter op tekenen van beschadiging , zoals breuken of verbogen pinnen.