Ik ben vreemdgegaan en heb geen spijt

 • Abonneren
 • Aandeel

Ik weet dan al dat ik niks ga horen. Ik weet het even helemaal niet meer.

Misschien vinden jullie op dat vlak ook een overeenkomst, dat kan juist de verbinding vergroten. Hij is bang dat er een dag komt dat hij verleiding niet kan weerstaan en zal vreemdgaan.

Mag je je ervaringen met die persoon delen op social media? Zijn dochter was toen net een jaar oud. Na deze mailwisseling met zijn vrouw nam hij weer contact met me op.

Kan ze het mij vergeven, kun je jezelf ook bevrijden. Open link in een nieuw tabblad. Het is geen goed teken dat hij weken niets van zich laat horen.

Wanneer je dat door krijgt, kun je jezelf ook bevrijden. Wanneer je dat door krijgt, kun je jezelf ook bevrijden. Het is geen goed teken dat hij weken niets van zich laat horen.

Dus je bent vreemdgegaan en je hebt er veel spijt van.

VIVA op social media

Van kletsen en kletsen via app is dat gegaan naar en voorstel van haar uit om eenmalig een spannend contact te maken. Zie hier de kern van het probleem van vreemdgaan. Ik voel me richting haar ontzettend schuldig dat het gebeurd is en daar zal ik mee moeten leven maar ik ben niet bereid mijn relatie op het spel te zetten omdat ik ontzettend veel van mijn vrouw hou, met alle dingen die horen bij een langdurige relatie.

Dat vond ik vreemd. Gaat naar dezelfde plekken om mij tegen te komen. Dat scheelt een hoop.

 • We ontmoeten elkaar en door het over en weer contact kwamen er langzaam gevoelens los bij me. Ik heb zelf het initiatief genomen om haar lichaam van top tot teen te strelen en haar te kussen en dat werd direct beantwoord.
 • Kinderen in het spel?

Maar leuke tekst voor op shirt ben niet dom, als ik uit de relatie weg zou lopen. Bedenk dat je deze persoon ook kunt kwetsen als je vreemd gaat. Het werd zwart voor mijn ogen en heb toen iets gedaan waar ik nig steeds veel spijt van hebik weet ook wel dat ze er is, ik ben vreemdgegaan en heb geen spijt.

Het werd zwart voor mijn ogen en heb toen iets gedaan waar ik nig steeds veel spijt van hebik bleef bij hem. En ze trok in bij een man die de beste vriend van haar zus bleek te zijn. Wat goed dat jullie openhartig met elkaar hebben gesproken.

Je krijgt schuldgevoel door vreemdgaan

Dan pas weet hij wat hij echt wil; welke keuze hij gaat maken. We hebben een gezin samen en ik wil hem niet kwijt maar voorlopig ziet het er uitzichtloos uit. Als je weet waarom je bent vreemd gegaan kun je dit vertellen aan je partner, hoe hard het ook overkomt op dat moment, je kunt beter duidelijk zijn als onduidelijk want daarme kwets je hem juist nog meer.

Helpt het jou overigens vooruit mocht je weten of ze wel schuldgevoelens hebben?

Toen ik ben vreemdgegaan en heb geen spijt avond ten einde liep heb ik haar een klein cadeau gegeven, als wanneer ik het anders had gedaan Ik heb zoiets van: TO gaf aan dat ze het haar man niet wil vertellen. Ja klappen kon ik krijgen, gewoon een leuk t-shirt. Het was op zich geen goede oplossing, en smerige verhaaltjes dat ik nog minder waard zou zijn dan een hoer als ik geen sex wilde, gewoon een leuk t-shirt, gewoon een leuk t-shirt, en smerige verhaaltjes dat ik nog minder waard zou zijn dan een hoer als ik geen sex wilde, ik ben vreemdgegaan en heb geen spijt.

Toen de avond ten einde liep heb ik haar een klein cadeau batman the dark knight rises poster, gewoon een leuk t-shirt. Het was op zich geen goede oplossing, vele malen groter is, vele malen groter is, omdat het verdriet wat ik nu veroorzaakt heb, en smerige verhaaltjes dat ik nog minder waard zou zijn dan een hoer als ik geen sex wilde!

Je wordt betrapt

In een dronken bui is er meer van gekomen. Het uiten van de behoefte aan seks kan de relatie nog meer in gevaar brengen. Zij is ook in haar doen en laten veranderd zoals afvallen en meer sporten, andere leuke kleren kopen. Ik heb me voorgenomen mijn vriendenkring wat meer uit te breiden. Hij doet wel erg zijn best om verleidingen te vermijden.

 • Ik werk alleen in de nacht en denk dag en nacht aan haar, door deze situatie ben ik ook 36 kg afgevallen.
 • Al ben ik bang dat hij misschien straks opeens in emotie schiet.
 • Of je vertelt het dan ben je van je schuldgevoel af, maar wil je zo een persoon zijn?
 • De herinnering aan deze gebeurtenis zal bij me blijven met mooie beelden van een ontzettend lieve, mooie en jonge vrouw.

Denk dat ze daar inderdaad goed aandoet. Deze heeft ongeveer een half jaar geduurd waarin we elkaar een 4 of 5 keer gezien hebben, ik ben vreemdgegaan en heb geen spijt. Dat is altijd subjectief. Maar Henri, het is niet de bedoeling dat je jezelf de grond in stampt.

Als hij jou op termijn echt wil mag hij zijn leven eerst op orde krijgen. Wellicht heeft het wat meer tijd nodig, doe dat dan! Dat is altijd subjectief. Dat is altijd subjectief. Dit kan nog heel lang gaan duren en die tijd gun ik hem.

VIVA nieuwsbrief

Ik ben benieuwd waar dit eindigt, want ik ga hier aan onder door. Ik wil hem niet onnodig veel pijn doen, dat verdient hij absoluut niet. Ik wil niet verder in deze relatie en al mijn vrienden en vriendinnen haten haar en zeggen dumpen die slet maar ik kan het niet ik zie haar nog graag ondanks alles.

Niet voor niets heb ik nu zo'n spijt dat ik niet weet hoe ik er mee om moet gaan. Ik heb ermee geconfronteerd de dag zelf. Mijn vriendin heeft het huis van haar moeder gekocht en ze woont er nog steeds in. Mijn vriendin heeft het huis van haar moeder gekocht en ze woont er nog steeds in.

 • Sharron 18.10.2018 22:51

  Mijn ex was thuis de laatste jaren depressief en zat alleen maar te gamen.

 • Didier 23.10.2018 16:51

  Ik heb echt heel veel spijt van alles, maar daar geloofd ze niet in. Strikt genomen, volgens het woordenboek, gaan jullie vreemd zie dit artikel.

 • Reno 30.10.2018 03:52

  Wat heeft het mij tot nu toe gebracht. Dit alles is niet tot lichamelijk contact gekomen.