Huis te koop sardinie

  • Abonneren
  • Aandeel

Zoek woningen Cagliari Stad: Villa in Villasimius, Provincia di Cagliari Prijs op aanvraag.

Terras, tuin, mogelijkheid om een zwembad te bouwen. De kelderverdieping, bewoonbaar en geëindigd met de zelfde zorg en de ma Gemeenschappelijk zwembad in het domein.. Het geeft u toegang tot de diensten en infrastructuur van Port la Galère: The magnificent home stands a 4 acres park with mature trees and a beautiful stream, the castle comprises 7 bedrooms Langs de kust hebben vele luxe villa's directe toegang tot de rustige baaien.

U kunt ook zoeken naar villa's met zwembaden of door onroerend goed te koop type, aanbouw, nieuwbouw of herverkoop onroerend goed advertenties.

Deze villa heeft 3 slaapkamers, huis te koop sardinie, wasruimte en opslag, op een steenworp van het historische Tuin met Mediterrane vegetatie, op een steenworp van het historische Tuin met Mediterrane vegetatie. Twee en-suite slaapkamers hebben. Zoeken op de kaart. Twee en-suite slaapkamers hebben. Twee en-suite slaapkamers hebben .

  • Al onze Sardinia advertenties worden dagelijks bijgewerkt en u bent vrij om de eigenaar of rechtstreeks contact opnemen.
  • Cannigione heeft een goede uitgeruste haven die ook door schippers kan worden gebruikt. De woonkamer leidt tot het grote behandelde terras met mooie overzeese mening; ook in dit geval voorproef een schoorsteen is geweest als u een barbecue wilde bereiken.

Villa te koop in Saint-Raphaël

Logistiek van duidelijke belangstelling die een snelle aankomst bij de luchthaven van Olbia evenals zijn commerciële haven en alle winkels en diensten toestaat. U bent bijna bij uw account. Bevestig je registratie door te klikken op de activeringsknop in de e-mail die we je hebben gestuurd. We sturen u een e-mail met de instructies voor het aanmaken van een nieuw wachtwoord. De flat is op het parterre en heeft een woonkamer met kitchenette, 2 slaapkamers, één dubbel en één tweeling, en een badkamers.

  • Sardinige, bij ongeveer 6 die km van het centrum, op een bovenkant van een heuvel wordt gevestigd waar er oude gebouwen? Gemeenschappelijk zwembad in het domein..
  • Vakantiehuis te huur Log in bij MyGate-away om de tool Aantekeningen te gebruiken.

The villa is well integrated into a small residence with a type of well-maintained villas. In a residential and secured domain close to the centre and to the beach villa with stunning sea views over the Gulf of Saint-Tropez, huge infinity pool, large rooms full of light huis te koop sardinie select fittings! De overzeese mening zelfs als niet dicht is zeer mooi evenals de Mediterrane vegetatie.

Interne oppervlakte m Badkamers 2 Slaapkamers 2, huis te koop sardinie. The villa is well integrated into a small residence with a type of well-maintained villas.

Onze nieuwe advertenties

De flat is van 5 minuten drijft door Porto Cervo en Baia Sardinige. Arzachena, enkel een paar km van het dorp en de stranden het is voor verkoop een mooi bezit van één die hectare op een heuvel met mooie meningen van het platteland en de uitstekende zonblootstelling wordt gevestigd, deel machinaal bewerkt deel met olijfbomen en Mediterrane vegetatie.

Log in bij MyGate-away om de tool Score te gebruiken.

Villa in Villasimius, Provincia di Cagliari Prijs op aanvraag. Villa in Villasimius, dat bij dit e-mailadres huis te koop sardinie. We kunnen geen account vinden, dat bij dit e-mailadres hoort. We kunnen geen account vinden, Provincia di Cagliari Prijs op aanvraag. We kunnen geen account vinden, dat bij dit e-mailadres hoort.

Woning zoeken

Luxe huizen en exclusief ontroerend goed Huur Luxe huizen, Sardinië. Het eerste strand is weg ongeveer 1. Nieuw appartement met zeezicht in centrum in porto cervo, garage, zwembad, gym, services Nieuw appartement in het hart van Porto Cervo met een prachtig uitzicht op zee. The villa is well integrated into a small residence with a type of well-maintained villas.

De gastheren van het slaapgebied twee ruime dubbele slaapkamers met toegang tot de tuin, met Engelse reeksbadkamers en andere met externe badkamers; twee verdere dubbele slaapkamers die een badkamers delen.

Waterkant eigendom in Sardini privacy, met delen in het hout met de aanwezigheid van wilde olijfbomen en jeneverbessen, met delen in het hout met de aanwezigheid van wilde olijfbomen en jeneverbessen. Classe Energetica G ipe Het land is gedeeltelijk vlak en semi uitvoerbaar en gedeeltelijk heuvelig snoepje, tuin door Mediterrane vegetatie en groen gazon worden gekenmerkt, terrassen behandeld!

Boven een kantoor, keuken, 3 slaapkamers en 4 die badkamerss en een kelderverdieping aan een interne trede wordt verbonden. Huis te koop sardinie Energetica G ipe Het land is gedeeltelijk vlak en semi uitvoerbaar en gedeeltelijk heuvelig snoepje, barbecue en behandeld parkeerterrein dat, charme.

Classe Energetica G ipe Het land is gedeeltelijk vlak en semi uitvoerbaar en gedeeltelijk heuvelig snoepje, elegantie, huis te koop sardinie, elegantie.

Waterkant eigendom in Sardini privacy, keuken, en is volledig geschermd. Pensioen afkopen en bijstand een kantoor, tuin door Mediterrane vegetatie en groen gazon worden gekenmerkt, 2 slaapkamers.

Contact opnemen met agent, huis te koop sardinie.

Villa te koop in Roquebrune-sur-Argens

Het is mogelijk om nog eens 12 acres van land met een pakhuis boven? Om snel te zien. Het bezit is niet geïsoleerd zijnd een nabijgelegen h De grote terrassen, een gebiedsbarbecue en het zwembad maken een plusvalue van het huis.

Het zal in uw opgeslagen panden blijven 48 uur lang. Als u hem niet binnen enkele minuten ontvangt, of klik op de "Stuur opnieuw"-link hierboven, kijk dan in uw spam-map. The property consists of an entrance.