Houten kast met stalen deuren

 • Abonneren
 • Aandeel

Afhalen is gratis en mogelijk van Industrieel stalen schuifdeur loftdeur.

Een effect dat onmogelijk is met aluminium, pvc, of houten ramen. U kunt de kast…. Aangeboden sinds Vandaag   0. Gebruikt Gebruikt   Al onze deuren zijn in alle maten , vormen

Stalen deuren zijn door hun eenvoud van materiaal en strakke vormgeving een tijdloos ontwerp in Dubbele Schuifdeur Zwart stalen frame ingelegd met eiken vloerhout type Victoria Steel. Biedt onze okido outlet ook nieuwe restpartijen en b-keus meubilair. Biedt onze okido outlet ook nieuwe restpartijen en b-keus meubilair, houten kast met stalen deuren. Stalen deuren zijn door hun eenvoud van materiaal en strakke vormgeving een tijdloos ontwerp in Dubbele Schuifdeur Zwart stalen frame ingelegd met eiken vloerhout type Victoria Steel.

 • Stalen ramen zijn sierlijk en toch robuust. Heel Marktplaats 58 resultaten voor 'stalen schuifdeuren'.
 • Bij ons kunt u ook pinnen….

Ook kun je altijd een e-mail sturen naar [email protected] of ons bereiken op Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Wij bezorgen door heel….

Prijs basis de maat  90 x cm: Loftdeur zwart stalen frame ingelegd met hout dekkend zwart Prijs: De Metaal Op Maat-vakman die de stalen deuren met eigen handen vorm geeft, volgt zijn creatie van eerste opmeting tot laatste installatie. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.

De 7 beloftes van…. Ik kan je helpen. Maak er meteen een gezellige dag van in ons mooie dorp, dat is wat wij leveren. Biedt onze okido outlet ook nieuwe restpartijen en b-keus meubilair. Maatwerk, genoeg te zien.

Breng licht in huis

Zoek dan niet verder. Henderson husky schuifdeur bovenrail staal verzinkt mm bij gyzs. Ook wel schoolkasten of winkelkasten genoemd.

Uiteraard word er in combinatie met glas vanuit veiligheidsoverwegingen alleen met gelaagd glas gewerkt en worden de glaspanelen aangebracht met stalen glaslatten! Steigerhouten schuifdeur loftdeur met dubbele Z wit Mooie oude barndeur uitstraling. Grandeur in nieuwbouw of renovatie Stalen deuren zijn een meerwaarde voor elke woning en zorgen voor grandeur.

Tegen meerprijs uit te voeren in mat glas, houten kast met stalen deuren. De maten zijn cm .

Nieuw in ons assortiment

Benieuwd naar de kosten voor een kast op maat? Loftdeur TV-Kast gebruikt steigerhout Afmeting: Ook gaaf als ensuite waarbij 2 naast elkaar één grote kast vormen! Laat het weten met de maat in een mail en ik maak het voor u. Heren van staal is opgericht om het jou makkelijker te maken.

 • Wij komen de deuren inmeten en plaatsen de deuren ook zelf.
 • Laat het ons dan direct weten en neem contact met ons op via ons contactformulier.
 • Het is telkens een uniek stuk waar heel veel liefde en arbeid in verwerkt zit.
 • Loftdeur Schuifdeur Douglas met mat glas en stalen frame.

Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund? Zowel verticaal als horizontaal. Zowel verticaal als horizontaal. Ben jij opzoek naar deuren of puien van staal en glas? Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Stalen kast met schuifdeuren Stalen kast met schuifdeuren met slot h 1.

Een afwijkende afmeting is daarom geen probleem, houten kast met stalen deuren.

ALGEMENE STRAAL- EN RENOVATIETECHNIEKEN

Handgemaakt vakmanschap Bij Metaal Op Maat maken we elk stalen raam op maat en met de hand. Heren van staal is opgericht om het jou makkelijker te maken.

Tegen meerprijs in ca. Afhalen is gratis en mogelijk van

Maar kom gerust zelf eens langs om dit te beoordelen. Het fijn en elegant kader maakt de mogelijkheden eindeloos. Is goed doorleefd en heeft veel karakter.

 • Jos 29.12.2018 10:43

  Tegen meerprijs uit te voeren in mat glas.

 • Inge 03.01.2019 22:44

  Budget Schuifdeur Loftdeur met Eiken vloerdelen en staal.

 • Marinde 04.01.2019 21:46

  Een echt bijzonder stuk vakmanschap!