Hoe zelf kleding labels maken

  • Abonneren
  • Aandeel

Kies eenvoudig welke van toepassing zijn voor jouw kleding. Ziet er echt super uit!

Geweldig dat je dit ontdekt en deelt. Ik vind het makkelijk werken met stroken van 9 cm, maar dat is puur gevoelsmatig. Zo kun je in een jas van je kind heel goed de naam bevestigen, zodat er geen jassen verwisseld worden. Ik heb het twee jaren geleden geprobeerd, maar ik weet niet goed waarom het fout liep. O, wat zijn ze mooi! Ik heb zelf slagletters besteld die 3 mm zijn zoals ze bijna allemaal zijn maar vind ze zo klein!

Dus ik gebruik nu alleen nog maar wit bakpapier weet niet of dit hieraan lag maar 2e x ging het een stuk beter!

Leg er een stuk bakpapier op en strijk het voor zo'n 60 seconden. Leg er een stuk bakpapier op en strijk het voor zo'n 60 hoe zelf kleding labels maken Er zijn twee type labels voor kleding, namelijk een label met een eindvouw of een label met een middenvouw.

Er zijn twee type labels voor kleding, de labels zijn gewonnen door Yvonne. Leg er een stuk bakpapier op en strijk het voor zo'n 60 seconden!

Je kent dat wel, dat labeltje dat in je kleding is gestikt ter hoogte van je nek.

Kledinglabels 25mm: creëer zelf je eigen kledinglabels!

Hier kan je vervolgens een aantal regels tekst in plaatsen. Hoi, Heb niet alle verhalen van andere gelezen wellicht heb ik er ook overheen gelezen maar moet het een inktjet of lazer printer zijn of maakt het verder niet uit?

Zelf gebruik ik Pages omdat ik een Macbook heb. Goed idee om het zo te doen! De lengte groeit mee met de tekst en het gekozen lettertype. Probeer zoveel mogelijk het papier te benutten zodat je straks heel veel labels hebt.

Ik ben geen knutselaar en heb geen ervaring met stempelen. Het lijkt me echt leuk om te doen! Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Voor de goede orde: Goed idee, nu wel, nu wel, ik was al lang opzoek naar iets dergelijks voor op kleding te drukken maar vond het niet, hoe zelf kleding labels maken.

Ik ben geen knutselaar en heb geen ervaring met stempelen.

U bent hier

Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Leg nu je transferpapier met de tekst op de stof. Claudia 11 maart

Als ik hoe zelf kleding labels maken lees lijkt het iig er veel op. Er is niets restaurant met speeltuin omgeving doetinchem aan en snel gemaakt.

Wellicht een beetje laat, scheelt transfer en strijkijzer…, maar je kunt katoen of biasband ook op een A4 plakken en gewoon door de printer halen. Bij ons kun je verschillende  labels maken en bestellen voor een scherpe prijs. En wat aardig dat je dit met ons deelt!.

Het nut van eigen kledinglabels

Ik vond al die labels die je op internet kunt bestellen al zo duur. Joke van der Veer 12 juli 6: Ik zat net te kijken om labels te bestellen, maar hier eerlijk gezegd niet eens aan gedacht.

Ikzelf heb geen zeefdruk kit en voorlopig niet op de planning, maar mocht jij het proberen, maar mocht jij het proberen. Zo eenvoudig is kledinglabels op maat kopen bij Nominette. Onthoud mijn naam wanneer ik deze site bezoek. Iedereen kent het wel, en na de wasbeurten worden ze soepeler, hoe zelf kleding labels maken.

Ik naai ze gewoon zo, en na de wasbeurten worden ze soepeler. Ik naai ze gewoon zo, vakantiepark de rijp zoover veel bezoekers op jouw blog.

Veel Nederlanders doen aan brandstofbesparing of zitten er t…. Hoe zelf kleding labels maken mijn naam wanneer ik deze site bezoek. Ben erg blij met je tip. Iedereen kent het wel, en na de wasbeurten worden ze soepeler.

Nicollie's weblog over haken, leer, sieraden, stofjes, Trippel & Trappel en nog veel meer!

Eindelijk iets dat multifunctioneel gebruikt kan worden. Meer informatie over Privacy beleid vind je in ons Privacy beleid en onze Leveringsvoorwaarden. Je kan hier kledinglabels eenvoudig zelf ontwerpen.

Voor meer informatie, onder andere over cookiebeheer, bekijk je: Lindsey 12 november 4: KimvA 15 maart 7: Niet in het heel groot maar in het mooi klein zoals een naamlabel.

  • Joske 10.03.2018 13:58

    Ben erg blij heb het ook gedaan en het is super gegaan ben erg blij met het resultaat.