Het weer van morgen buienradar

 • Abonneren
 • Aandeel

In de middag en avond is er meer bewolking met verspreid over het land buien. Het groot deel van de tijd is het bewolkt.

Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag. Fietsen Golf Tennis Voetbal Wandelen. Voorspellingen voor vanavond, volgende nacht en morgen woensdag Deze nacht trekt een regenzone langzaam oostwaarts over het land. We bieden interessante grafieken, de pluim, verschillende weermodellen en weerkaarten. Vind je onze achtergrondafbeelding maar niks?

Woensdag is er 's ochtends nog een zwaarbewolkte hemel met op de meeste plaatsen regen.

Vanaf het westen wordt het zwaarbewolkt met lichte tot soms matige regen, het weer van morgen buienradar. Henk Voermans 16 November Onder de strakblauwe lucht en met de zon erbij was de boot van Sinterklaas in de Haven binnengekomen? Anne-Marie van Iersel 18 November al wat donkere wolken met een krachtige wind! Henk Voermans 16 November Onder de strakblauwe lucht en met de zon erbij was de boot van Sinterklaas in de Haven binnengekomen.

De minima worden gemeten in het begin van de nacht liggen tussen 0 graden in de Hoge Venen en 5 of 6 graden in het westen. De complete weer app met regenradar Europa.

Wijzig je voorkeurslocatie

We zijn al jaren het favoriete platform voor veel weerfotografen, weerexperts en weeramateurs. Er staat een matige tot aan zee vrij krachtige wind uit zuidelijke richtingen. Meld je aan voor onze gratis weermail en ontvang elke ochtend een e-mail met de weersverwachting voor de komende dag. Het is grijs en wisselvallig. In de kustgebieden is de wind krachtig en op de Wadden kan het hard waaien. De meest zomerse stranden met veel zonuren en fijne temperaturen?

Op veel andere plaatsen daalt de temperatuur naar graden en neemt in de loop van de nacht de bewolking toe.

 • In het Waddengebied en op het IJsselmeer is de wind vrij krachtig.
 • Het is bewolkt en er zijn perioden met regen.

De temperatuur stijgt naar 4 het weer van morgen buienradar 8 graden en vanavond wordt het vakantiepark texel met zwembad iets zachter. Weersverwachting voor morgen woensdag Woensdag is er 's ochtends nog een zwaarbewolkte hemel met op de meeste plaatsen regen. Lokaal schijnt de zon en vooral in de kustprovincies is kans op een bui. Weersverwachting voor morgen woensdag Woensdag is er 's ochtends nog een zwaarbewolkte hemel met op de meeste plaatsen regen.

Trend 14 dagen - Max! Op het einde van de nacht is er op de Ardense hoogten echter een kleine kans op lichte aanvriezende neerslag, het weer van morgen buienradar. Trend 14 dagen - Max. Komende dagen is het wisselvallig met 9 tot 12 graden en een wat onstuimige wind.

Weerplaza nieuws

De matige zuiden- tot zuidoostenwind wakkert verder aan. In de nacht van woensdag op donderdag is het bewolkt met vooral ten noorden van Samber en Maas wat regen. Op veel andere plaatsen daalt de temperatuur naar graden en neemt in de loop van de nacht de bewolking toe.

De wind waait matig en aan zee vrij krachtig uit het zuiden.

Tegen de avond is de temperatuur gestegen naar 5 graden in het noordoosten, Duitsland, het weer van morgen buienradar. Hoe de rest van de week er uit gaat zien ziet u in ons videoweerbericht. Tegen de avond is de temperatuur gestegen naar 5 graden in het noordoosten, 8 in de Randstad en 9 graden in Zeeland. Bekijk de bestemmingen in de stedentrip top 10 of zoek zelf jouw ideale bestemming in landen als BelgiDuitsland, Duitsland.

Hoe de rest van de week er uit gaat zien ziet u in ons videoweerbericht.

Lokaal geen benzine als gevolg van de droogte

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Op Weerplaza worden de weersverwachtingen door bekende en professionele meteorologen opgesteld, die ook het weer op TV NOS , online Nu. Pieter de Beer 23 November Golfbaan Weersverwachting voor morgen woensdag Woensdag is er 's ochtends nog een zwaarbewolkte hemel met op de meeste plaatsen regen.

 • In het uiterste oosten en in het noordoosten zijn heldere perioden en kan de temperatuur iets onder nul dalen.
 • Slecht weer in Italië 26 nov Een actief lagedrukgebied in de omgeving van Italië zorgt daar voor zeer onbestendig weer.
 • Stuur foto of video Wat gebeurt er in de wereld?
 • De maxima schommelen tussen 3 of 4 graden in de Hoge Venen en 11 graden in het westen.

Achtergrondafbeelding Vind je onze achtergrondafbeelding maar niks. Het is grijs en wisselvallig. In het oosten valt er eerst nog af en toe wat lichte regen maar wordt het stilaan droger, het weer van morgen buienradar. We zijn al jaren het favoriete platform voor veel weerfotografen, weerexperts en weeramateurs. Er zijn ook flinke droge perioden en in de middag breekt vooral in het westen af en toe de zon door. Achtergrondafbeelding Vind je onze achtergrondafbeelding maar niks.

We zijn al jaren het favoriete platform voor veel weerfotografen, weerexperts en weeramateurs.

Meerdaagse weersverwachting

Er staat een matige zuidoostenwind. Daar wordt het niet kouder dan graden. Ruim te koud voor deze tijd van het jaar.

Op zoek naar het weerbericht voor vandaag, de komende uren of een meerdaagse weersverwachting voor Nederland. Op zoek naar het weerbericht voor vandaag, de komende uren of een meerdaagse weersverwachting voor Nederland. Op zoek naar het weerbericht voor vandaag, de komende uren of een meerdaagse weersverwachting voor Nederland.

 • Jaydon 01.12.2018 23:19

  Op het einde van de nacht is er op de Ardense hoogten echter een kleine kans op lichte aanvriezende neerslag. Woensdagvoormiddag is het zwaarbewolkt met af en toe regen.