Happen en trappen utrechtse heuvelrug

 • Abonneren
 • Aandeel

Maar uiteindelijk kon alleen God daar iets aan doen: Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route!

Wil je iets leuks doen, ga dan happen en trappen. Reactie van Alexandra de Visser-Pelsmaeker op De fietstocht komt daarmee weliswaar ten einde, maar u zult nog lang nagenieten van deze smakelijke en bezienswaardige route. Het was een mooie fietstocht en heerlijk dat je alleen via de route fietst en alles voor je geregeld is. Fietsen in mooie omgeving en heerlijk eten.

Hof van Twente Description: A Zwarteveld op

Een zeer gevarieerde route, alleen iets te veel Amersfoort stad Een aanrader voor een verzorgd dagje fietsen. Reizen over de Utrechtse Heuvelrug - 57 km. Zeker een aanrader voor een dag uit. Zeker een aanrader voor een dag uit. Een prima bestemming voor een dagje Happen en Trappen dus.

Het was een prachtige dag met heerlijk eten we hebben genoten. Het weer was heerlijk om te fietsen. Toos van den ijssel Rating:
 • Toppie Reactie van Ida Tijmensen op Een prima verzorgde dag.
 • Super aardig bedienend personeel.

Prachtige route en heerlijk eten, we hadden een topdag Reactie van Zeldenrijk op Zeer leuke dag gehad met een mooie route en leuke restaurants met lekker eten. Reactie van Hans Kinker op Hele leuke dag gehad, prachtige route en hele goede restaurants met aardige bediening Reactie van Desiree de Kort op Gezellig, sportief en van zeer ontspannend. Super leuk concept happen en trappen; mooie plek op het terras is voor je gereserveerd, gastvrij ontvangst en lekker samen genieten van de mooie plekjes in Nederland onder het genot van een hapje en een drankje!

 • Het was een heerlijke dag met 6 vriendinnen.
 • We hebben een geweldige dag gehad.

Formule leent zich heel goed voor een dagje uit met collega's. Het eten was gewoon goed en je kon kiezen uit verschillende gerechten. Happen en trappen utrechtse heuvelrug eten was gewoon goed en je kon kiezen uit verschillende gerechten. Prachtige route en heerlijk eten, we hadden een topdag Reactie van Zeldenrijk op Wij verwelkomen u graag op deze Happen en Trappen route?

Hotel Restaurant Nol in 't Bosch

Reactie van Daphne van Roosmalen op Dat kun je gerust doen. Reactie van Jacqueline Slabbekoorn op

Indien u in december, januari of februari happen en trappen utrechtse heuvelrug gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk. Leuke fietstocht over de Utrechtse Heuvelrug. Indien u in december, januari of februari wilt gaan Happen en Trappen is dat wellicht mogelijk? Wij hebben de route Grebbelinie getrapt en tussen door heerlijke gerechten gehapt! Prijs kwaliteit geheel in balans.

De Twentse Zoutmarke

Reactie van j van der lugt op Super dag gehad Reactie van Kooter op Alle eetgelegenheden waren culinaire hoogstandjes super super goed en smakelijk.. Trappen tussen heidevelden en hunebedden Description:

 • De Utrechtse Heuvelrug is een prachtig stukje Nederland.
 • Fantastisch mooie fietsroute met echt super lekker eten.
 • Reactie van Loes Janssen op
 • Het is genieten Reactie van Ilse van der kraan op

Omdat het stortregende toen we klaar waren met koffie en gebak zijn we na enig wachten naar het voorgerecht gereden met de auto, bij alle restaurants was bekend dat we kwamen.

Omdat het stortregende toen we klaar waren met koffie en gebak zijn we na enig wachten naar het voorgerecht gereden met de auto, bij alle restaurants happen en trappen utrechtse heuvelrug bekend dat we kwamen, happen en trappen utrechtse heuvelrug.

Ook het glutenvrije dieet van onze vriendin was overal prima verzorgd. Route is wat glooiend, dijken wat een mooie vergezichten? Ook het glutenvrije dieet van onze vriendin was overal prima verzorgd. Route is wat glooiend, dijken wat een mooie vergezichten.

We hebben weer genoten van het prachtige Hollandse landschap.

Zoetermeer, meer dan groen!

Thomassen Reactie van A. Zeker een aanrader voor een dag uit. Heel erg leuk en prima verzorgd bij de restaurants Reactie van Lies Böhmer op

Reactie van H en A van de Weerdhof op Reactie van Smit, G op Heerlijk gegeten en genoten.

 • Chester 14.03.2018 13:51

  Het was heel plezierig om te doen, werden overal erg gastvrij ontvangen, kortom een aanrader Reactie van Karel van delft op