Gezonde havermoutkoekjes met banaan

  • Abonneren
  • Aandeel

Ik sta dagelijks in de keuken om nieuwe koolhydraatarme recepten te testen. De koekjes worden niet helemaal knapperig, maar blijven iets zachter. Posted november 9, 0.

Koolhydraatarm 50 dagen programma klik hier. Ga ze zeker vaker maken!! Dit vind je misschien ook leuk. Dat maakt dat mijn koekjes er niet zo mooi uit zien als die van Laura maar ze smaken desalniettemin heel lekker. Ik heb geen ervaring met het bakken met Brinta, dus zou het je niet durven vertellen.

Ik eet ze de hele dag door ipv brood ofzo, waarom niet want alles zit erin haha. Het kan, maar houd er wel rekening mee dat je meer vocht toevoegt en dat dit invloed heeft op het eindresultaat.

Gezonde koekjes - MiCook. Ga ze zeker vaker maken!. Ga ze zeker vaker maken!. Ga ze zeker vaker maken!. Ga ze zeker vaker maken!.

  • Pittige pompoensoep is makkelijk te maken en oh zo
  • Koekje zijn gelukt, ze zien er heerlijk en knapperig uit.

Gezonde haverrepen met chocolade en noten

Gezonde koekjes - MiCook. Haha, naar brownies nog wel! By Niels Bosman on 10 oktober Koolhydraatarm Dagmenu voor afvallen foto credits: Voeg dan de kaneel, cranberries en noten toe. Dat deed ik met kaneel, cranberries en noten.

Het is wat plakkerig, maar moet niet te nat zijn. Evelien Vis 1 november at Doe de havermout in een keukenmachine. Het is wat plakkerig, maar moet niet te nat zijn. Het betreft een elektrische oven.

Bereiding havermout banaan koekjes

By Niels Bosman on 10 oktober Het kan, maar houd er wel rekening mee dat je meer vocht toevoegt en dat dit invloed heeft op het eindresultaat. De kinderen vonden het ook verrassend lekker die gezonde koekjes. Heb ze net gemaakt en ze zyn echt lekker!

Emmeke 2 februari at Jaja klinkt heel raar maar gezonde havermoutkoekjes met banaan benieuwd. Emmeke 2 februari at Rijkste van de wereld klinkt heel raar maar ben benieuwd. Ik vind het namelijk lekkerder als ze krokant zijn, weten jullie hoe ik dat voor elkaar kan krijgen. Kunnen de koekjes ook een paar dagen bewaard worden.

Ik ga kijken hoe lang ze houdbaar blijven.

Banaan-havermoutkoekjes

Heb ze net gemaakt en ze zyn echt lekker! Als je je zo dun mogelijk maakt, zijn ze het krokantst, maar ze blijven een beetje zacht van binnen inderdaad!

Max 3 keer per week. Een koekjes zonder een echte bite dus. Al vaker havermoutkoekjes gemaakt en ik ben er gek op.

Ze staan in de oven!. Ze staan in de oven!! Deel via Facebook Pin dit recept. Toen waren ze lekker, is dat niet okay, beetje zacht van binnen. Deel via Facebook Pin dit recept, gezonde havermoutkoekjes met banaan. Ik denk dat ze dan te nat worden, maar proberen kan natuurlijk altijd. Ze staan in de oven!.

Main navigation

Heb je nog een gezond recept met gerookte zalm? Ingrediƫnten gram havermout 1 stuk banaan in partjes 1 stuk appel in stukjes 1 handje rozijnen 1 handje amandelen gehakt. Mits enige aanpassing waren jouw bananenkoekjes dan ook een super-ontdekking en zo makkelijk te maken. Misschien dunner maken en langer in een niet zo warme oven bakken.

Nu aan het expirimenteren door de banaan te vervangen voor appel. Niels Bosman 7 mei at Het beste van MA. Nu aan het expirimenteren door de banaan te vervangen voor appel.

  • Renaldo 11.03.2018 02:02

    Elisa 7 juni at

  • Ewald 14.03.2018 06:03

    Dat deed ik met kaneel, cranberries en noten.