Geluid laptop werkt niet koptelefoon wel

 • Abonneren
 • Aandeel

Zoek het echter niet te ver. Staat je speakeruitgang wel aangevinkt?

Mijn laptop geeft geen geluid meer sinds vanmiddag, terwjil ik vanochtend nog gewoon muziek heb geluisterd op mijn laptop. PC Helpforum helpt jaarlijks gratis duizenden mensen met computerproblemen. Als ik mijn koptelefoon in de computer doe krijg ik altijd een melding over welke soort je wil gebruiken.

Ik veronderstel dat het uitschakelen van deze detectie iets softwarematig is? Dan heeft je audiodriver gewoon niet door dat de hoofdtelefoon niet meer is ingeplugd.

Probeer het afgebroken stukje met een pincet te verwijderen. Misschien is de geluidskaart kapot! Probeer het afgebroken stukje met een pincet te verwijderen. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereiken van 8. Heb een raar probleem. Probeer het afgebroken stukje met een pincet te verwijderen.

 • Kan ik dat gewoon niet ergens uitschakelen, die hoofdtelefoon?
 • HELP koptelefoon werkt niet in laptop! Als de geluidskaart niet ge├»nstalleerd is of als er een uitroepingsteken op staat moet je de drivers opnieuw installeren.

Weet jij het antwoord?

Alle drivers zijn geinstalleerd. Wat moet ik doen om? Als er een luidspreker symbooltje staat onder audio invoer en uitvoer zou het in principe moeten werken. Heb verschillende drivers van het audioapparaat geprobeerd maar zonder resultaat. Ik wil een ontvangen email, zonder bijlage, opslaan in mijn documenten ,eventueel kopie.

Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Dit komt zelden voor.

 • Weet iemand een programma dat mijn audioapparaat kan testen of het welgoed werkt?
 • Wat kan het probleem zijn?

Ik heb all recente drivers genstalleerd. Deze site in andere talen x. Ik heb all recente drivers genstalleerd. Zoek het echter niet te ver. Deze site in andere talen x.

29 comments

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Daki 09 maart Probeer dan eens op te starten zonder de hoofdtelefoon ingeplugd zodat de driver van begin af aan weet dat het geluid via de speakers moet lopen.

Skip to content Als je geen geluid meer hebt op je PC dan is dit zeer vervelend.

Het zit namelijk zo mijn koptelooningang die doet het al een tijdje niet, maar de microfoon ingang wel. Vaak is dit gemakkelijk op te lossen. Audio werkt niet op PC, maar de microfoon ingang wel. Vrageninfo Laatst bijgewerkt 18 november Views 2. Vaak is dit gemakkelijk op te lossen.

Vrageninfo

Ik heb windows 8. Als ik die laatste open komt er te staan dat ik de nieuwste versie van de app moet downloaden om ze te blijven gebruiken. In het weekend zijn wij bereikbaar van Nadeel is dan wel dat het geluid uit de speakers niet gedempt wordt wanneer u een headset aansluit. Neem dan contact op met onze helpdesk op het nummer

 • Deze site in andere talen x.
 • Vaak komt het voor dat de boxen wel juist zijn aangesloten maar dat de boxen geen stroom krijgen.
 • Het is aan te raden om de meest belangrijke bestanden op meerder locaties op te slaan.
 • Welkom op PC Helpforum!

Wilt u deze opnieuw inschakelen. Hallo, of de mini-jack verkeerd ingeplugd. Controleer eens of je iets van realtek audio configuratie terug vindt bij configuratiescherm! Wilt u liever teruggebeld worden. Hallo, Het geluid laptop werkt niet koptelefoon wel het altijd gedaan maar nu met w10 niet meer.

Mogelijk de verkeerde uitgang geselecteerd, of de mini-jack verkeerd ingeplugd. Wilt u liever teruggebeld worden. Maar u krijgt maar geen geluid. Wilt u liever teruggebeld worden.

Aanbevolen berichten

Welkom op PC Helpforum! Op deze manier kan je het probleem oplossen. Als ik me laptop start komt er geluid uit maar daarna niet meer, er staat dan dat het door een ander apparaat wordt gebruikt maar dat is niet zo, aub help me.

Zo ziet het er bij mij uit: Om het geluid te laten werken moet er een stuurprogramma zijn genstalleerd. Die kan je via de website van Packard Bell Downloaden.

 • Oleg 31.05.2018 04:00

  Om het geluid te laten werken moet er een stuurprogramma zijn geïnstalleerd.

 • Kyllian 04.06.2018 10:11

  Het klinkt dom maar het gebeurt wel vaker.

 • Catharinus 13.06.2018 14:38

  Deze website en server kunnen we enkel onderhouden dankzij de inkomsten uit advertenties.