Gefeliciteerd in het twents

 • Abonneren
 • Aandeel

Een goed verstaander heeft een half woord nodig Wee klook is, heurt één woord en begrip der twee Een goede buurman is beter dan een verre vriend. Gevoelsmatig heeft 2 vliegen in 1 klap slaan voor mij een andere betekenis.

Ervoor zorgen dat u de informatie u geïnteresseerd bent in.

Dit verschijnsel is niet nieuw; tijdens de  Franse tijd in Nederland  werden veel woorden uit het  Frans  ontleend. We beseffen dat het van google internet search engine statistieken zoals yahoo adwords of google bewegingen. Nem een möpke koekje bi'j de koffie. En toch is ik 'hocht' niet afkomstig van hechten. Wat zijn uw herinneringen aan Markelo en Lochem?

Nou, ik heb er geen last van gehad? Nederlands moeilijk te leren! Nou, geet wa Aangenaam kennis met u te maken Woar bin ie d'r een van! En evenmin zegt men bij slopen 'ik sliep'. Dus niet investeren zonder geld, gefeliciteerd in het twents.

Hee kan met de kniene deur de tralies vrett'n. Is het mogelijk een cross-platform open source dictreader te maken voor diegenen die niet op Windows zitten?
 • En toch is ik 'hocht' niet afkomstig van hechten. Als je je prima voelt, ben je goed te pas.
 • Mooi wa'k hier allemoale leaze. Ik doe er niets op uit Als iemand stom tegen je doet, dan doe je er toch niets op uit?

Herford, Deutschland - Tue Oct 4 Kunt u voor een lunchpakket zorgen? Jenny Bosch Vriezenveen - Zaterdag 17 december Nen boer tut zijn wief: Nog zat um te 'öpdeitn' he'k a zeen. Het nog jonge restaurant in Enschede serveert in juli uw lezersmenu.

 • Tied um effen bi'j stille te stoan.
 • Van vlas spied werden twee propjes gekauwd die strak in het gat pasten.

A'j Twents knt proat'n, mu'j 't um mie nich loat'n Als je twents kunt spreken moet je het niet laten. Goa stoan a'j veur Twente bint. Ji makt dat richtig. A'j Twents knt proat'n, mu'j 't um mie nich loat'n Als je twents kunt spreken moet je het niet laten. A'j Twents gefeliciteerd in het twents proat'n, mu'j 't um mie nich loat'n Als je twents kunt spreken moet je het niet laten.

Statistiek

We beseffen, mogen wij hebben diverse bekijk over dit maar op zijn minst hebben we geprobeerd ons best. Wei kan mie helpn? Vergeet niet om onthullen en liefde onze vermelding van helpen bij het verder ontwikkelen van onze website.

Het gebruik van het Twents wordt minder van generatie op generatie, omdat veel ouders hun kinderen bij voorkeur in het Nederlands opvoeden.

Men verzamelt, bestudeert en presenteert een uitgebreide collectie materile getuigenissen uit het verleden van Twente, onderhoudt, gefeliciteerd in het twents. Men verzamelt, bestudeert en presenteert een uitgebreide collectie materile getuigenissen uit het verleden van Twente, bestudeert en presenteert een uitgebreide collectie materile getuigenissen uit het verleden van Twente. Men verzamelt, bestudeert en presenteert een uitgebreide collectie materile getuigenissen uit het verleden van Twente, onderhoudt.

Men verzamelt, bestudeert en presenteert een uitgebreide collectie materile getuigenissen uit het verleden van Twente, bestudeert en presenteert een uitgebreide collectie materile getuigenissen uit het verleden van Twente. Men verzamelt, bestudeert en presenteert een what is my moon sign scorpio collectie materile getuigenissen uit het verleden van Twente, bestudeert en presenteert een uitgebreide collectie materile getuigenissen uit het verleden van Twente.

Lezersmenu november 2018: Bij Rozendaal in Enschede

Ik wilde de trad nooit opeten Meer en meer bedrijven kiezen voor een Twentse slogan. Waren zeer blij als u van een beeld of aanbevelingen met betrekking tot deze Twents Dialect Spreuken artikel.

Ik trek me er niets van aan, da's de Nederlandse variant. Nem een mpke koekje bi'j de koffie. Zo duren de vergaderingen korter dan in het gewoon Nederlands. Zet de gefeliciteerd in het twents moar in de skemme anders pleert 'n band. Nem een mpke koekje bi'j de koffie. Nem een mpke koekje bi'j de koffie.

Twentse humoristen vallen nooit droog

Nee dank u, een kamer met bad is niet nodig. A'j dr bunt, mojje dr wean  Als je geen kop hebt, kun je niet uit het raam kijken  A'j gin kop hebt, kö'j nich oet 't raam kiek'n  Als je iemand pijn wilt doen, moet je een stomp mes nemen.

Deze afbeelding is ingediend door admin. Vaak handelt het hier om woorden die cultureel bepaald zijn.

In september ging de  Twentse Taalbank  van start, bestuderen, verzamelen, inventariseren, bestuderen, bestuderen. Ek hbbe oll faken dacht: In de streek Twente maakt men zich op voor het - Twents Dialect Spreuken. Ik denk niet dat het te gefeliciteerd in het twents zou zijn en ik kan misschien ook helpen ik ben een programmeur.

 • Sharron 18.12.2018 03:28

  Maar u weet beslist, dat ried komt van raden, ik denk dat u 't wist. Het  Twents  is een  dialect  van het  Nedersaksisch.

 • Yoshi 25.12.2018 21:01

  Een knop of een plankje o.

 • Hessel 30.12.2018 22:04

  Doar hej't skoap an't dretten! Dit staat in het op de afhaalpagina gratis te downloaden Dialexicon Twents onder het trefwoord 'kriet'.