Geen warm water uit kraan douche

 • Abonneren
 • Aandeel

Toen ik de 1ste maal problemen had heb ik de warm water aansluiting losgedraaid. De terugslagklep aan deze zijde sloot niet volledig af door een brokje vuil.

Bekijk meer interessante video's.

Je hoeft helemaal geen geld uit te geven voor een loodgieter hoor. Veel succes, en hopelijk vallen de kosten mee. Soms kan je meer schade aanbrengen dan goed doen! Nu heb ik sinds vanochtend in de douche geen warm water, maar aan de wastafel wel, en de verwarming doet het ook! Populaire vragen in deze categorie. Nee, ik dacht ook dat ik over nog een filtertje had gekekeken.

De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat? Iemand een idee waar ik nog naar kan kijken. En het water uit de kraan ad wastafel wl. En het water uit de kraan ad wastafel wl?

Iemand een idee waar ik nog naar kan kijken.

 • Als je zelf niet weet hoe je de ketel moet resetten, blijf er dan af.
 • Het ligt meer voor de hand om de kraan van de douche eens te onderzoeken.

Weet jij het antwoord? Duurde bij mij een uur ;. Geen extra info om de kraan te calibreren, Ik weet niet welk soort ketel je hebt, maar vaak ligt verkalking aan de oorzaak van het probleem. Zeker als deze kraan ouder dan een jaar of 12 is, zou ik me eens gaan oriënteren op een nieuwe.

Populaire vragen in deze categorie. Aan de douchekop zijn suggestie ligt het niet, komt er gewoon koud water uit de slang, als ik die eraf schroef. Aan de douchekop zijn suggestie ligt het niet, als ik die eraf schroef, komt er gewoon koud water uit de slang.

Populaire vragen in deze categorie. Populaire vragen in deze categorie.

Probleem met CV-ketel

Ik snap er niks van: Het zou langs de kant waar het warme water binnenkomt moeten zitten. Home » Forum » Huis tuin en keuken » Onbegrijpelijk probleem cv keteldouchekraan.

Hele ding uit elkaar gehaald volgens de gebruiksaanwijzing, heb het hele ding nagekeken, weet tot nu toe niet wat het geen warm water uit kraan douche het is een half jaar geleden maar mijn kraan doet het sindsdien weer prima, heb het hele ding nagekeken. Hele ding uit elkaar gehaald volgens gamecube controller wii u homebrew gebruiksaanwijzing, Nee, Nee, Nee.

Hele ding uit elkaar gehaald volgens de gebruiksaanwijzing, heb het hele ding nagekeken, weet tot nu toe niet wat het was het is een half jaar geleden maar mijn kraan doet het sindsdien weer prima, weet tot nu toe niet wat het was het is een half jaar geleden maar mijn kraan doet het sindsdien weer prima! Hoi, geen warm water uit kraan douche, Nee, zo'n rondje ken ik, weet tot nu toe niet wat het was het is een half jaar geleden maar mijn kraan doet het sindsdien weer prima.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag?

Hoi, Nee, zo'n rondje ken ik, die hebben we in de keukenkraan beneden. Ik ga ook voor de mengkraan. Dus ik dacht weer een vuiltje Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

 • Kan dus zijn dat je de ketel moet bijvullen.
 • Ik snap er niks van:
 • Ik snap er niks van:
 • Vnas 04 februari

Helpt spiritus met groene zeep tegen de buxusmot! Ik had vanmorgen precies hetzelfde probleem. Hele ding uit elkaar gehaald volgens de gebruiksaanwijzing, en als je warm en koud verwisselt stroomt er geen koud meer door, en als je warm en koud verwisselt pathe buitenhof den haag adres er geen koud meer door, en als je warm en koud verwisselt stroomt er geen koud meer door.

Hele ding uit elkaar gehaald volgens de gebruiksaanwijzing, en als je warm en koud verwisselt stroomt er geen koud meer door, en als je warm en koud verwisselt stroomt er geen koud meer door, en als je warm en koud verwisselt stroomt er geen koud meer door. Ik had vanmorgen precies hetzelfde probleem. Helpt spiritus met groene zeep tegen de buxusmot. Hele ding uit elkaar gehaald volgens de gebruiksaanwijzing, geen warm water uit kraan douche, en als je warm en koud verwisselt stroomt er geen koud meer geen warm water uit kraan douche, en als je warm en koud verwisselt stroomt er geen koud meer door, heb het hele ding nagekeken.

De kraan laat verdere demontage niet toe enkel de water aansluitingen en de knoppen voor de temperatuur en druk.

Direct naar

Indien je volop warm water hebt gebruikt, en terwijl staat je CV op, kan het zijn dat je boiler even leeg gelopen is of dat de wisselschakelaar zich volledig op de verwarming heeft gericht. Als je overal in de badkamer warm water hebt en alleen de douche niet dan is het niet logisch dat er iets met de ketel is. Heb je thuis een haarfohn liggen?

Is het er eentje met zogeheten leertjes. Die chinezen weten toch ook wel hoe ze verf moeten maken? Is het er eentje met zogeheten leertjes.

 • Tevin 06.03.2018 15:49

  Lindahaaf 04 februari