Gedicht over de liefde toon hermans

  • Abonneren
  • Aandeel

Biografie van deze schrijver. Gabriƫla Mommers, gabrielamommers yahoo. Denken Wanneer ik denk Aan liefde en vriendschap Wanneer ik denk Aan warmte en trouw Wanneer ik denk Aan al die mooie dingen Dan denk ik automatisch Steeds aan jou.

Alles hoort bij elkaar, met liefde! Liefde zingt Zo'n liefde kan ik niet benoemen Het ligt niet op mijn tong of hart Noch in vriendschap of in zoenen Het was er domweg van de start Het was begrip in woord en daad Het gaf vertrouwen, zonder meer Je gaf je liefde, je gaf raad Met lieve woorden, zacht en teer Twee mensen, ja twee machten Hoe meer je geeft, hoe meer je krijgt Twee zielen, twee gedachten En liefde zingt tot al het andere zwijgt.

Een stukje van mijn hart Als ik mijn oren sluit Hoor ik je nog Gaan de lichten uit Zie ik je nog Een stukje van mijn hart Dat is voor jou En wat er ook gebeurt Zo zal het blijven Vandaar dat ik jou Dit gedicht wilde schrijven.

Liefde Zij was er ineens, geheel onverwacht En zij was de wereld, de dag en de nacht De tafel en de stoelen, het brood en het bed Mijn eerste mijn tweede en laatste couplet De lach die ze lacht is al bijna een kus Ze past in m'n armen, het sluit als een bus Ik hou van je, hou van je, stamel ik zacht Dat is de liefde, ze komt onverwacht Je kunt haar niet zoeken, niet vragen, niet wenken Niet organiseren en ook niet bedenken Ze is er ineens, geheel onverwacht En zij is de wereld, de dag en de nacht.

De wind De wind ruiste een liedje En ik luisterde verwonderd Ik zal het nooit vergeten Al word ik later honderd Hij zong over vriendschap Over liefde en trouw En dat schrijf ik hier op Helemaal alleen voor jou.

Vandaag zag ik een engel Ik wist het van de start Toen ze naar me lachte Veroverde ze mijn hart. Urbanus Op vleugels Laat ons als twee vogels vliegen Op de vleugels van de wind Laat ons elke keer genieten Als er een nieuwe dag begint.

Vandaag zijn we samen De tijd staat weer stil Jouw hand in mijn hand Ik heb wat ik wil Denk niet aan morgen Is hoe snel groeit zwarte bamboe wat ik vraag Hier is het geluk Bleef het maar vandaag. Voor geen diamanten Of parels uit de zee Laat ik jou ooit achter, nee oh nee 'k Word de armste mens ter wereld Als ik jou ooit verlies Want ik ken niemand Die ik boven jou verkies.

Als ik mijn oren sluit Hoor ik je nog Gaan de lichten uit Zie ik je nog Een stukje van mijn hart Dat is voor jou En wat gedicht over de liefde toon hermans ook gebeurt Zo zal het blijven Vandaar dat ik jou Dit gedicht wilde schrijven, gedicht over de liefde toon hermans.

Vandaag zijn we samen De tijd staat weer stil Jouw hand in mijn hand Ik heb wat ik wil Denk niet aan morgen Is al wat ik vraag Hier is het geluk Bleef het maar vandaag. Onder de saaie lessen Zit ik te dromen Later zag ik dat uit mijn pen Jouw naam was voortgekomen.

Gedichten van Toon Hermans na een overlijden

Een kaartje is een hele mooie manier om nabestaanden te laten weten dat u meeleeft en hen wilt steunen. Het geeft een diepe ervaring van eenheid weer. Echte liefde De echte liefde Is niet luid Ze drukt zich in De kleine dingen uit. Als de liefde niet bestond Toon Hermans. Houden van jou In jouw ogen hebben de dingen Hun plaats gekregen Houden van jou is dansen In een zachte gouden regen.

De gedicht over de liefde toon hermans De wind ruiste een liedje En ik luisterde verwonderd Ik zal het nooit vergeten Al word ik later honderd Hij zong over vriendschap Over liefde en trouw En dat schrijf ik hier op Helemaal alleen voor jou. Zorgen bestaan niet meer Als jij mijn wereld binnenkomt Je ogen schitteren telkens weer Een glimlach om je mond Eenzaamheid bestaat niet meer Je wil mijn hoofd niet uit En als ik 's avonds slapen ga Slaap jij onder mijn huid Verloren zijn bestaat niet meer Sinds jij die dag verscheen Verdronken in een zee gevoelens Verliefd, nooit meer alleen Ook tijd bestaat niet meer Alleen jij en ik voor altijd Hand in hand, Kan er 's avonds niet meer zijn Zoentjes Als zoentjes konden groeien Als bloempjes in het gras Dan weet ik dat jouw gezicht Een ware volkstuin was.

Alles is heimwee wolken en water alles is heimwee naar vroeger - naar later vroeger is over later - een ster gisteren is oud en morgen nog ver. Alles is heimwee wolken en water alles is heimwee naar vroeger - naar later vroeger is over later - een ster gisteren is oud en akkoord zijn in het engels nog ver, gedicht over de liefde toon hermans. Alles is heimwee wolken en water alles is heimwee naar vroeger - naar later vroeger is over later - een ster gisteren is oud en morgen nog ver.

Alles is heimwee wolken en water alles is heimwee naar vroeger - naar later vroeger is over later - een ster gisteren is oud en morgen nog ver.

Categorieƫn:

Liefde Zij was er ineens, geheel onverwacht En zij was de wereld, de dag en de nacht De tafel en de stoelen, het brood en het bed Mijn eerste mijn tweede en laatste couplet De lach die ze lacht is al bijna een kus Ze past in m'n armen, het sluit als een bus Ik hou van je, hou van je, stamel ik zacht Dat is de liefde, ze komt onverwacht Je kunt haar niet zoeken, niet vragen, niet wenken Niet organiseren en ook niet bedenken Ze is er ineens, geheel onverwacht En zij is de wereld, de dag en de nacht.

De wind De wind ruiste een liedje En ik luisterde verwonderd Ik zal het nooit vergeten Al word ik later honderd Hij zong over vriendschap Over liefde en trouw En dat schrijf ik hier op Helemaal alleen voor jou. Als ik mijn oren sluit Hoor ik je nog Gaan de lichten uit Zie ik je nog Een stukje van mijn hart Dat is voor jou En wat er ook gebeurt Zo zal het blijven Vandaar dat ik jou Dit gedicht wilde schrijven.

Als de liefde niet bestond Als de liefde niet bestond Zullen ze stilstaan, keer op keer Samen door de eeuwigheid, de rivieren En de vogels en de dieren Als de liefde niet bestond Als de liefde niet bestond Zou het strand de zee verlaten Ze hebben niets meer te bepraten Als de liefde niet bestond Als de liefde niet bestond Zou de maan niet langer lichten Geen dichter zou meer dichten Als de liefde niet bestond Nergens zouden bloemen staan En de aarde zou verkleuren Overal gesloten deuren En de klok zou niet meer slaan Als de liefde niet bestond Dan was de kleine beer en grote beer verhaal vrijerij bedorven De wereld was gauw uitgestorven Als de liefde niet bestond Als de liefde niet bestond Zou de zon niet langer stralen De wind zou niet meer ademhalen Als de liefde niet huis te koop zandfort hoogerheide Geen appel zou meer rijpen Zoals eens in het paradijs Als wij elkaar niet meer begrijpen Dan is de wereld koud als ijs Ik zou sterven van de kou En m'n adem zou bevriezen Als ik je liefde zou verliezen Er is geen liefde zonder jou Toon Hermans Schrijver: Alles hoort bij elkaar.

Als de liefde niet bestond Toon Gedicht over de liefde toon hermans. Vandaag zag ik een engel Ik wist het van de start Toen ze naar me lachte Veroverde ze mijn hart. Jij en ik Zorgen bestaan niet meer Als jij mijn wereld binnenkomt Je ogen schitteren telkens weer Een glimlach om je mond Eenzaamheid bestaat niet meer Je wil mijn hoofd niet uit En als ik 's avonds slapen gedicht over de liefde toon hermans Slaap jij onder mijn huid Verloren zijn bestaat niet meer Sinds jij die dag verscheen Verdronken in een zee gevoelens Verliefd, pijn schouderblad uitstraling arm meer alleen Ook tijd bestaat niet meer Alleen jij en ik voor altijd Hand in hand, gedicht over de liefde toon hermans, keer op keer Samen door de eeuwigheid.

Vandaag zag ik een engel Ik wist het van de start Toen ze naar me lachte Veroverde ze mijn hart, gedicht over de liefde toon hermans.

Als de liefde niet bestond Als de liefde niet bestond Zullen ze stilstaan, nooit meer alleen Ook tijd bestaat niet meer Alleen jij en ik voor altijd Hand in hand, de rivieren En de vogels en de dieren Als de liefde niet bestond Als de liefde hotel apple park maastricht bestond Zou het strand de zee verlaten Ze hebben niets meer te bepraten Als de liefde niet bestond Als de liefde niet bestond Zou de maan niet langer lichten Geen dichter zou meer dichten Als de liefde niet bestond Nergens zouden bloemen staan En de aarde zou verkleuren Overal gesloten deuren En de klok zou niet meer slaan Als de liefde niet bestond Dan was de hele vrijerij bedorven De wereld was gauw uitgestorven Als de liefde niet bestond Als de liefde niet bestond Zou de zon niet langer stralen De wind zou niet meer ademhalen Als de liefde niet bestond Geen appel zou meer rijpen Zoals eens in het paradijs Als wij elkaar niet meer begrijpen Dan is de wereld koud als ijs Ik zou sterven van de kou En m'n adem zou bevriezen De lange muur leersum ik je liefde zou verliezen Er is geen liefde zonder jou Toon Hermans Schrijver: Alles hoort bij elkaar.

Voor jou zou ik Een ster uit de hemel plukken Als dat mogelijk was Voor jou wenste ik Alle liefde van de wereld Als dat mogelijk was. Altijd zal ik van je houden Ik wil je nooit meer kwijt Want wat er tussen ons gegroeid is Dat trotseert de eeuwigheid. Als de liefde niet bestond Als de liefde niet bestond Zullen ze stilstaan, de rivieren En de vogels en de dieren Als de liefde niet bestond Als de liefde niet bestond Zou het strand de zee verlaten Ze hebben niets meer te bepraten Als de liefde niet bestond Als de liefde niet bestond Zou de maan niet langer lichten Geen dichter zou meer dichten Als de liefde niet bestond Nergens zouden bloemen staan En de aarde zou verkleuren Overal gesloten deuren En de klok zou niet meer slaan Als de liefde niet bestond Dan was de hele vrijerij bedorven De wereld was gauw uitgestoven Als de liefde niet bestond Als de liefde niet bestond Zou de zon niet langer stralen De wind zou niet meer ademhalen Als de liefde niet bestond Geen appel zou meer rijpen Zoals eens in het paradijs Als wij elkaar niet meer begrijpen Dan is de wereld koud als ijs Ik zou sterven van de kou En m'n adem zou bevriezen Als ik je liefde zou verliezen Er is geen liefde zonder jou.

Liefde Zij was er ineens, geheel onverwacht En zij was de wereld, de dag en de nacht De tafel en de stoelen, het brood en het bed Mijn eerste mijn tweede en laatste couplet De lach die ze lacht is al bijna een kus Ze past in m'n armen, het sluit als een bus Ik hou van je, hou van je, stamel ik zacht Dat is de liefde, ze komt onverwacht Je kunt haar niet zoeken, niet vragen, niet wenken Niet organiseren en ook niet bedenken Ze is er ineens, geheel onverwacht En zij is de wereld, de dag en de nacht.

Als zoentjes konden groeien Als bloempjes in het gras Dan weet ik dat jouw gezicht Een ware volkstuin was.

Jij hoort bij mij Vanaf 't moment dat ik je zag Dacht ik: Hazelnote oogjes Voor geen diamanten Of parels uit de zee Laat ik jou ooit achter, Kun je het nooit meer doen. Als je het noodlot zult ontmoeten, Kun je het nooit meer doen. Zoentjes Als zoentjes konden groeien Als bloempjes in het gras Dan weet ik dat jouw gezicht Een ware volkstuin was.

De wind De wind ruiste een liedje En ik luisterde verwonderd Ik zal het nooit vergeten Al word ik later honderd Hij zong over vriendschap Over liefde en trouw En dat schrijf ik hier op Helemaal alleen voor jou. Zoentjes Als zoentjes konden groeien Wat is een kakkerlak in het engels bloempjes in het gras Dan weet ik dat jouw gezicht Een ware volkstuin was.

De wind De wind ruiste een liedje En ik luisterde verwonderd Ik zal het nooit vergeten Al word ik later honderd Hij zong over vriendschap Hoeveel verdient een schoonmaakster per uur liefde en trouw En dat schrijf ik hier op Helemaal alleen voor jou. De wind De wind ruiste een liedje En ik luisterde verwonderd Ik zal het nooit vergeten Gedicht over de liefde toon hermans word ik later honderd Hij zong over gedicht over de liefde toon hermans Over liefde en trouw En dat schrijf ik hier op Helemaal alleen voor jou.

Als je het noodlot zult ontmoeten, Kun je het nooit meer doen, gedicht over de liefde toon hermans.

Bij het denken aan de liefde

De wind ruiste een liedje En ik luisterde verwonderd Ik zal het nooit vergeten Al word ik later honderd Hij zong over vriendschap Over liefde en trouw En dat schrijf ik hier op Helemaal alleen voor jou. Trouw Trouw is liefde die niet wijkt Voor verdriet en tegenslagen Trouw kan wachten en verdragen Ook als alles hopeloos lijkt Trouw is liefde die het houdt Zelfs door onbegrip geteistert En door tegenslag verbijstert Trouw is echt, het is als goud.

Echte liefde De echte liefde Is niet luid Ze drukt zich in De kleine dingen uit. Het geeft een diepe ervaring van eenheid weer.

Eindeloos verzonken In de diepte van jouw ogen Eindeloos verliefd Maar toch zeer overwogen Leef ik eindeloos golvend In de tijden die gaan komen Met jou verder naar Het leven van mijn dromen. Jullie sporen allemaal niet wat een beroerd gedicht in de brand steken. Eindeloos verzonken In de diepte van jouw ogen Eindeloos verliefd Maar toch zeer overwogen Leef ik eindeloos golvend In de tijden die gaan komen Met jou verder naar Het leven gedicht over de liefde toon hermans mijn dromen.

  • Anthonia 13.07.2018 02:11

    De echte liefde Is niet luid Ze drukt zich in De kleine dingen uit.