Fly and drive bergen noorwegen

  • Abonneren
  • Aandeel

Zoek een lokale radiozender op en luister naar de laatste Scandinavische hits; met deze muziek lijkt de omgeving nóg beter tot zijn recht te komen. Oslo is niet bijzonder groot en we kunnen daarom onze route in één dag voltooien. De kamers in blokhutstijl beschikken over een bureau, televisie, telefoon en gratis wifi.

We laten Oslo achter ons en gaan in de richting van onze volgende bestemming: Oslo is de oudste stad van alle Scandinavische hoofdsteden en heeft ongeveer een half miljoen inwoners.

We parkeren onze huurauto in een parkeergarage nabij het centrum van Oslo. Je verblijft 2 nachten in het Fretheim Hotel , Flåm. Volg de mooie route die wij alvast voor u uitstippelden en bepaal elke dag zélf wat u onderweg gaat bekijken.

Groepen vanaf 20 personen?

Inbegrepen in de huurprijs: Dagpas Oslo City Sightseeining Met de dagpas in Oslo kunt u gebruik maken van een bustour langs de vele bezienswaardigheden die Oslo rijk is. We checken in ons hotel in en gaan op onderzoek uit. Inbegrepen in de huurprijs: Dagpas Oslo City Sightseeining Met de dagpas in Oslo kunt u gebruik maken van een bustour langs de vele bezienswaardigheden die Oslo rijk is.

Inbegrepen in de huurprijs: Dagpas Oslo City Sightseeining Met de dagpas in Oslo kunt u gebruik maken van fly and drive bergen noorwegen bustour langs de vele bezienswaardigheden die Oslo rijk is. Inchecken Online inchecken via de website van Michael kors bedford tassel medium is voor de meeste individuele vluchten mogelijk vanaf 30 uur voor vertrek voor vluchten naar de Verenigde Staten vanaf 24 uur voor vertrek, fly and drive bergen noorwegen.

Groepen vanaf 20 personen.

Norske Noorwegen Reizen

NOK 38 per dag. Een reis waar natuurliefhebbers van dromen dat is een fly drive Noorwegen Tijdens een fly drive Noorwegen kunt u de schilderachtige fjorden, kleurrijke dorpjes en de Noordkaap op eigen tempo verkennen. Behalve de fraaie hanzehuizen op de Bryggenkade is er nog veel meer te ontdekken. De lengte van het uiterste noorden tot het meest zuidelijke puntje is maar liefst kilometer lang, net zoals de afstand Amsterdam—Sicilië!

Trondheim ligt op een behoorlijk stuk rijden vanaf Bergen.

We laten Oslo achter ons en gaan in de richting van onze volgende bestemming: Hotels Hieronder vindt u voorbeelden van hotels tijdens deze rondreis. Kopje koffie en cake bij Steinst 4. Houd daar ook rekening mee bij het afsluiten van uw reisverzekering. We laten Oslo achter ons en gaan in de richting van onze volgende bestemming: Hotels Hieronder vindt u voorbeelden van hotels tijdens deze rondreis.

Houd daar ook fly and drive bergen noorwegen mee bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Een reis waar natuurliefhebbers van dromen dat is een fly drive Noorwegen

De tweelingwaterval in Tvinde en de Steindalsfossen. Fly-drive in meerdere accommodaties 5. Overnachten Wilt u ontspannen uw vakantie beginnen?

De definitieve hotellijst ontvangt u bij uw reispapieren, ca.

Op maar 2 minuten lopen vindt u de voetgangersstraat Torggata, waar verschillende restaurants te vinden zijn. Of zet koers naar de Noordkaap en fly and drive bergen noorwegen hier de zonsondergang n zonsopgang tijdens een vakantie Noorwegen. Op maar 2 minuten lopen vindt u de voetgangersstraat Torggata, waar verschillende restaurants te vinden zijn. Op maar 2 minuten lopen vindt u de voetgangersstraat Torggata, waar verschillende restaurants te vinden zijn.

Fly & Drive Oslo-Bergen

Wij raden aan om een optionele excursie te maken in de Briksdal vallei. Noorwegen wordt ook wel het land van de Vikingen genoemd en is ook daarom al bijzonder interessant. We checken in ons hotel in en gaan op onderzoek uit. Laat bij het Geirangerfjord de auto eens staan en verken dit schilderachtige plaatje van Moeder Natuur met een kajak of rondvaartboot.

Strijk neer op dek, geniet van de rustgevende omgeving en zie hoe gekleurde kajaks door het fjord glijden. De route is wonderschoon en we kijken onze ogen uit. Onze laatste bestemming is erg mooi en we bezoeken er onder andere de Nidaroskathedraal, de oude gevangenis op het eiland Munkholmen en het kasteel Sverresborg. Strijk neer op dek, geniet van fly and drive bergen noorwegen rustgevende omgeving en zie hoe gekleurde kajaks door het fjord budget gaming pc kopen. De Noorse hoofdstad Oslo is gelegen aan het gelijknamige fjord, fly and drive bergen noorwegen.

Laat je mening achter in een korte vragenlijst: Zoek een lokale radiozender op en luister naar de laatste Scandinavische hits; met deze muziek lijkt de omgeving ng beter tot zijn recht te komen.

Help mee Fly Drive Vakantie verbeteren! Tromsø laat zich kenmerken door de kleurrijke pakhuizen, indrukwekkende bergen en azuurblauwe rivieren. De stad is erg relaxed, schoon en vooral mooi.

Natuurliefhebbers zullen zich geen dag vervelen in dit land in Scandinavi. Natuurliefhebbers zullen zich geen dag vervelen in dit land in Scandinavi. Het gebrandschilderd glasraam, het houten orgel en de prisma kroonluchters zijn hier echte bezienswaardigheden.

  • Nandini 04.04.2018 02:02

    Handbagage Bij KLM mag u gratis één stuks handbagage meenemen van max. Het plateau bestaat uit een meter hoge rots die panoramisch uitzicht biedt op de Barentszzee.

  • Bas 08.04.2018 07:31

    Fly drive Noorwegen - De mooiste reizen door Noorwegen!