Filmen met je smartphone

 • Abonneren
 • Aandeel

Zo goed zelfs dat jij met je iPhone of iPad foto's en video's opneemt in zeer hoge kwaliteit. Jouw personal brand op Instagram. Er wordt ook een toelichting gegeven op technische aspecten zoals resoluties etc.

Een breakout-box met twee vierpolige jackplug-ingangen voor smartphones en tablets. Zorg er bij het monteren voor dat de scènes en de totale film niet te lang worden. Dus het scherm is naar mij gericht. In de twee dagen leer je enorm veel handige tips wat jou montage geweldig kan maken en niet op het einde met fouten gaat zitten. Voor te filmen gebruik ik een specifieke applicatie. Na het editen in iMovie was ik niet echt tevreden met de beeldkwaliteit op YouTube.

Het lijkt misschien leuk tijdens het filmen om regelmatig in- en uit te zoomen, maar het levert voor de kijkers een filmen met je smartphone onrustig beeld op. Verbetering is dan overigens niet altijd een brunch van der valk haagse schouw Als je toch wilt zoomen, zorg je dat diegene tegen het licht in kijkt terwijl je hem of haar filmt. Wij werken met maximaal vier personen per groep, inclusief btw en worden dagelijks bijgewerkt.

Miggo Pictar One iPhone Plus grip. Verbetering is dan overigens niet altijd een zekerheid: Als je toch wilt zoomen, zorg je dat diegene tegen het licht in kijkt terwijl je hem of haar filmt. Miggo Pictar One iPhone Plus grip, filmen met je smartphone.

Cullmann Smartpano CP statief Zwart. Dit artikel is eerder verschenen in Plus Magazine mei Inmiddels ben ik over mijn koudwatervrees heen en zit ik in de Cloud.
 • Manfrotto Twistgrip Universal Smartphone Clamp.
 • Filmen gaat goed, maar de kwaliteit vond ik uiteindelijk matig. Cursus filmen met de smartphone 29 maart

Hij was heel geduldig en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Godox LED 64 videolamp. Bijvoorbeeld bij een vakantiefilm: Keuze voor externe microfoon Werken met licht Korte video maken Videobewerken op smartphone Video exporteren. Matin Tafelstatief met Smartphone Adapter M Ik kwam daarbij terecht bij het Videotrainingscentrum. Tot nu toe heb ik ook alle filmpjes met mijn Smartphone gemaakt.

Na het editen in iMovie was ik niet echt tevreden met de beeldkwaliteit op YouTube? Na het editen in iMovie was ik niet echt filmen met je smartphone met de beeldkwaliteit op YouTube.

Rinie heeft het allemaal zo mooi uitgelegd dat ik daarna gelijk van start kon. Rinie heeft het allemaal zo mooi uitgelegd dat ik daarna gelijk van start kon.

Breadcrumb Navigation

Maar door de cursus weet je wat er kan en waar je het ongeveer moet zoeken. Een heel andere manier van werken dan wat ik me zelf had aangeleerd. In twee dagen gingen we rap door het programma heen.

In twee dagen gingen we rap door het programma heen. Cullmann Smartpano CP statief Zwart, filmen met je smartphone. Wat mij betreft is deze cursus zeker een aanrader, ook voor de ervaren filmmaker die de diepte in wil. Als tip kreeg ik mee om elke avond n onderdeel nogmaals te oefenen en niet meteen alles.

In twee dagen gingen we rap door het programma heen. Zo bepaal je jouw personal brand.

Page content

Leuk, ik ben benieuwd naar je toekomstige creaties? Het programma Adobe Premiere Pro is een heel uitgebreid programma met ontzettend veel mogelijkheden, waar je zo maar in kunt verdrinken. Byomic Universele Smartphone Adapter. In de handleiding vind je wat er allemaal kan worden ingesteld, maar niet wanneer je welke instelling het beste kan gebruiken, of wat het effect daarvan is. Hij wist de stappen in de materie heel simpel en duidelijk uit te leggen!

 • Het beste zou je in de buurt van natuurlijk daglicht willen filmen, waarbij je niet tegen het licht in filmt.
 • De kinderen op school hebben hem met veel plezier bekeken.
 • Bij binnenkomst viel mij als eerste op dat ik te maken had met een opleidingscentrum die alleen voor het allerbeste wil gaan, professionele apparatuur, perfecte werk en opleidingsruimte en goede en warme ontvangst.
 • Hmm, dat is zonde!

U kunt hier ook terecht voor cursussen. Lume Cube Single Cube Black. IK Multimedia iRig Mic handheld microfoon! U kunt hier ook terecht voor cursussen. Als zelfstandig filmmaker met 12 jaar filmen met je smartphone, o. Als zelfstandig filmmaker met 12 jaar ervaring, o. Als zelfstandig filmmaker met 12 jaar ervaring, o.

1. Zuinig met opties

Na een dag lang intensief door Rinie te zijn begeleid, ben ik nu in staat om zelfstandig een film in Adobe Premiere Pro te editen. Smartphoneklem met coldshoe geschikt voor telefoons met een breedte van 58 tot 82mm.

Hier is een link naar de microfoon dat ik gebruik voor mijn smartphone: Caruba Selfie Stick Large Oranje.

Naast horizontale en verticale films is er eigenlijk ook nog een derde optie, filmen met je smartphone, namelijk de vierkante film. Naast horizontale en verticale films is er eigenlijk ook nog een derde optie, dan is de vierkante film d oplossing voor jou.

Camera's van smartphones en tablets worden beter en beter.

 • Jarod 12.05.2018 14:52

  Veel geleerd, dank je wel Rinie. Nog geen abonnee van Plus Magazine?

 • Michella 22.05.2018 13:29

  Bedankt voor de cursus Rinie!