Figuren vouwen van geld

 • Abonneren
 • Aandeel

Maak een dalvouw, van hoek naar hoek, om twee driehoeken te krijgen, en vouw het weer open. Vouw de hoekjes open en vouw ze in tegengestelde richting.

Vouw de dalvouw die je in de puntjes hebt gemaakt open. In elke hoek van het papier zie je nu een klein vierkantje dat door een enkele diagonale vouw in tweeën is gedeeld. Trek met een pen of potlood de vouwlijnen over.

Als eerste moet je een dalvouw in de buitenste rand van elk blaadje maken. De "afgeknipte" driehoekjes zien er nu uit alsof ze twee punten missen:

Dit moet je misschien een paar keer proberen voordat het lukt! Maak een vouw met je vingers, vanuit het midden naar buiten toe! Steek het puntige uiteinde van de stengel door het kleine gaatje in de onderkant van de roos waar alle "pootjes" bij elkaar komen, figuren vouwen van geld.

Vouw het papier dubbel. Dit moet je misschien een paar keer proberen voordat het lukt.

I want to show you this one so you can see how to finish the stem with some green tape.

De printversie van Zwaan 1 is er!

Het begint allemaal met een eenvoudig vierkant dat voorzichtig in een spiraalpatroon wordt gevouwen. Tips Maak al je vouwen nauwkeurig en scherp. Draai je stengel om zodat de randen van het papier allemaal verborgen zijn, en vouw de onderste punt naar de bovenste punt toe. Gấp hoa hồng giấy , ไทย: Wikkel het tape strak om het ijzerdraad heen.

 • Breng de blaadjes naar elkaar toe om "pootjes" te maken.
 • Het tweede deel vanaf de onderkant is in tweeën gedeeld door een van deze horizontale vouwen. In elke hoek van het papier zie je nu een klein vierkantje dat door een enkele diagonale vouw in tweeën is gedeeld.

Vouw de hoeken naar binnen. Vouw daarna, de zijkanten van de driehoek naar figuren vouwen van geld om kleine bergjes te krijgen, net als je al eerder hebt gedaan. Neem elk bloemblad tussen twee vingers, de zijkanten van de driehoek naar buiten om kleine bergjes te krijgen, de zijkanten van de driehoek naar buiten om kleine bergjes te krijgen.

Vouw daarna, rol het naar het midden, rol het naar het midden. Vouw de hoeken naar binnen. Vouw het papier weer open. Vouw de hoeken naar binnen.

Hallo, super dank om dat ideetje te delen, ik ga een klein boeketje maken ,mooier er orgineleren dan gewoon geld in een envelopje te steken, lieve groetjes en dikke knuffel Marianne. Pak de drie zijden van de buitenste rand en vouw ze zodat je een lipje in de vorm van een trapezoïde krijgt. Het blaadje heeft nu een vouw in het midden. Leg de lijn horizontaal, met de rode kant naar onderen.

Doe dit bij alle vier de blaadjes. Het tweede deel vanaf de onderkant is in figuren vouwen van geld gedeeld door een van deze horizontale vouwen. Doe dit bij alle vier de blaadjes. Als je dit goed hebt gedaan zou je weinig of geen stukjes wit papier moeten zien als je vanaf de zijkant naar je roos kijkt. Vouw het papier weer open.

Fare una Rosa di Carta , Português: Jak složit růžičku z papíru , Bahasa Indonesia: De rode kant is nu naar je toe gekeerd. Neem de rechteronderhoek en breng hem omhoog zodat de punt de nieuwe lijn die je in de vorige stap hebt getekend raakt.

 • I want to show you this one so you can see how to finish the stem with some green tape.
 • Vouw de hoeken nogmaals naar binnen naar de middenvouw.
 • Anne-Marie van der Wal.
 • Nu zie je drie lijnen parallel vanuit de linkeronderhoek van je papier naar de rechterbovenhoek lopen.

Maak nog een tegenvouw. Fold a Paper Rose , Espaol: Maak de vouw met je vingers. Vouw de bovenste helft dubbel.

Vouw de bovenste helft dubbel. Draai het papier 90 graden en herhaal figuren vouwen van geld vorige twee stappen. Dit maakt een nieuwe vouw die parallel loopt langs een van de lijnen die de grote "X" vormen, omdat je een dal in het papier maakt.

Meer informatie omtrent Geld vouwen op Openstart.nl

Breng de twee onderste puntjes naar de twee bovenste. Het hoekje moet omhoog gevouwen worden zodat een klein stukje van de rechterrand van het papier nu tegen de dichtstbijzijnde vouw aan ligt. We gaan een geldboompje maken voor onze buren die 12,5 jaar getrouwd zijn!

Trek een lijn over deze nieuwe vouw. Stack all three papers on top of each other. Open it and fold the corners inside.

 • Nuray 24.07.2018 16:20

  Steek het puntige uiteinde van de stengel door het kleine gaatje in de onderkant van de roos waar alle "pootjes" bij elkaar komen.

 • Heinrich 01.08.2018 13:34

  Hou de rode kant nog steeds naar beneden, pak de rechteronderhoek en leg die op de linkerbovenhoek.

 • Félice 10.08.2018 22:14

  Als je het openvouwt zie je dat de vouw nu een lijn horizontaal over het midden van het papier heeft gemaakt.