Fietsen langs de loire met bagagevervoer

  • Abonneren
  • Aandeel

Eigen fiets Indien je jouw eigen fiets meeneemt is dat voor eigen risico. Dag 5 Van Amboise naar Tours 30 of 38 km Op weg naar Tours kunt u een extra uitstapje maken naar de merkwaardige pagodetoren 'Pagode de Chanteloup'. Afstand Amsterdam —  Orléans bedraagt plm km.

Bijna professionals op minder dan 5 km afstand van de Loire à Vélo zetten zich in voor een goede ontvangst van fietsers: Je peddelt door de streek waar ooit de Franse koningen woonden. Je verblijft deze week in de sfeervolle auberge van Chitenay, waar je je al snel thuis zal voelen. Op weg naar Tours kunt u een extra uitstapje maken naar de merkwaardige pagodetoren 'Pagode de Chanteloup'.

Loire De langste rivier van Frankrijk begint eigenlijk al in de Ardèche en eindigt in het historische Bretagne. De prijzen gaan van euro per persoon voor 6 dagen en 5 nachten tot euro voor 15 dagen en 14 nachten. Bij pech buiten de snelwegen bel je het alarmnummer 17, de plaatselijke gendarmerie, en vraag je om een 'dépanneur'.

Ik heb een interessante reis gezien bij Eigenwijze Reizen: Dienst voor trein-fiets reizigers: Groepsreizen en individuele fietsreizen.

Op weg naar etappeplaats Angers komt u langs St. Op weg naar etappeplaats Angers komt u langs St.

Angers ligt op km van Utrecht deze route vermijdt Parijs en op km van Brussel.

9-daagse fietsvakantie Frankrijk

Blois Info over deze kampeerreis kunt u terugvinden in de programma beschrijving. Fietsen bij de Loire. De routes in en buiten het rivierdal zijn lichtglooiend met geringe hoogteverschillen. Ontdek de schoonheid van de Bourgogne, de Alpen, de Drôme en de Ardèche.

Bidonhouder alleen bij de herenmodellen.

Het laatste chateau langs de route is het Chateau de Beauregard, geld of reisdocumenten in uw bagage te laten zitten. Vanaf Fougres vervolg je de route via de dorpjes Feings en Fresnes terug naar het hotel in Chitenay. Bagage dient voor 9.

Vanaf Fougres vervolg je de route via de dorpjes Feings en Fresnes terug naar het hotel in Chitenay. Vanaf Fougres vervolg je de route via de dorpjes Feings en Fresnes terug naar het hotel in Chitenay. Het laatste chateau langs de route is het Chateau de Beauregard, gelegen op een uitgestrekt landgoed fietsen langs de loire met bagagevervoer buiten Celletes.

Fietsen langs de Loire

Na een dag fietsen is het heerlijk genieten van een lokaal wijntje in de ruime, gezellige achtertuin van de auberge. Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Het e-mail-adres van je kennis.

De mooie landschappen rondom de Fietsen langs de loire met bagagevervoer veranderen voortdurend. Via de bruggen van Ponts-de-C en langs de zijrivier de Maine bereikt u Angers, de hoofdstad van de Anjou. De mooie landschappen rondom de Loire veranderen voortdurend. Of bekijk de veelgestelde vragen. Via de bruggen van Ponts-de-C en langs de zijrivier de Maine bereikt u Angers, de hoofdstad van de Anjou.

Fietsvakantie Loire

Chinon - Saumur Chinon - Saumur ca. In de voetsporen van de Franse koningen U doet er verstandig aan om geen waardevolle voorwerpen, geld of reisdocumenten in uw bagage te laten zitten. Het uitzicht over de Loire is hier prachtig.

Home Servicedienst van camping Bois-Girault Wie zijn wij. Je kan je auto parkeren bij de accommodatie. Elke dag fietsen langs de loire met bagagevervoer je kiezen voor een korte of langere tocht, zodat je zelf kunt bepalen of het een ontspannen dan wel wat uitdagender fietsvakantie wordt.

Home Servicedienst van camping Bois-Girault Wie zijn wij. Al tien jaar lang stelt het kasteel van Chaumont-sur-Loire elke ! Train Vlo Loire In de zomermaanden tussen 15 juli en 15 september mogen reizigers gratis hun fiets mee aan boord nemen in de aangepaste fietswagons tussen de regionale Interloire treinen tussen Orlans en Le Croisic. Je kan je auto parkeren bij de accommodatie.

Servicedienst van camping Bois-Girault

Deze vereniging hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. Ter plekke ontvangt u een uitgebreid routeboek.

In deze levendige studentenstad ontdekt u ook vele leuke terrassenpleintjes.

Bij deze reis is er bovendien keuze uit verschillende categorien van accommodatie, kasteel bezoeken of er zelf in slapen. Bij deze reis is er bovendien keuze uit verschillende categorien van accommodatie, kasteel bezoeken of er zelf in slapen. Bij deze reis is er bovendien keuze uit verschillende categorien van accommodatie, kasteel bezoeken of er zelf in slapen.