Erkende shih tzu fokkers nederland

 • Abonneren
 • Aandeel

Kijk dan in het hondenforum. Het is een fabeltje dat teefjes liever en aanhankelijker zijn dan reutjes, bedenk dat de Shih-Tzu eeuwenlang speciaal gefokt is om de mens gezelschap te houden met als hoofdtaak te plezieren! Het is normaal dat u alle Shih-Tzu van de fokker kunt bekijken.

Bekijk de fokker vermelding van Amazing Heroes. Bekijk de fokker vermelding van Boomer pups v. Bij het kopen van een Shih Tzu pup geven wij jullie dan ook graag ons professioneel advies mee. U mag de Shih Tzu uiteraard nooit over u heen laten lopen. Beschikbaarheid Onze pups Rasinformatie Contact. Bekijk de fokker vermelding van Amarantha's.

Als grote fan en kleine fokker van dit geweldige ras. Meer inlichtingen over de Shih Tzu pups, erkende shih tzu fokkers nederland. Meer inlichtingen over de Shih Tzu pups!

Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina. Belgische origine wordt aangegeven met een Bdan bent u van harte welkom. Maak een afspraak, import met een I.

Een Shih Tzu wordt gemiddeld 15 jaar. Bekijk de fokker vermelding van Amazing Heroes.

Meer suggesties

Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Kleine rassen Bichon Frise pups te koop Biewer Yorkshire Terrier pups te koop Boston Terrier pups te koop Brabançonne pups te koop Brusselse griffon pups te koop Cairn Terrier pups te koop Chihuahua pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop Dwergpoedel pups te koop Dwergschnauzer pups te koop Pinscher pups te koop Franse bulldog pups te koop Havanezer pups te koop Italiaanse winhond pups te koop Jack Russell Terrier pups te koop Jack Russell Terrier Blauw pups te koop Japan chin pups te koop pup kopen Lhasa Apso pups te koop Maltezer pups te koop pup kopen Mopshond pups te koop Pekingees pups te koop Poedel Toy pups te koop Schipperke pups te koop Schotse Terrier pups te koop Sheltie pups te koop Shih Tzu pups te koop Teckel pups te koop Teckel Ruwhaar pups te koop Vlinderhond pups te koop West Highland White terrier pups te koop Yorkshire terrier pups te koop Yorkshire terrier Toy pups te koop.

Bekijk de fokker vermelding van Amarantha's Shih Tzu. Wij proberen zo goed mogelijk aan de FCI standaard te voldoen. Hem kunt u per mail of telefonisch bereiken en vragen over de Shih Tzu stellen. Gezondheid en kwaliteitsbeleid van de juiste Boomer pups fokker bestaat, je hoeft niet tussen deze twee te kiezen. Raad van Beheer Mail:

 • Soms heeft een fokker een pup aangehouden waarvan later is gebleken dat de pup toch niet geschikt was voor de show of verdere fok.
 • Ze hebben een l ange, dichte, niet gekrulde eventueel licht gegolfde bovenvacht en stevige ondervacht.

Wij fokken af en toe een nestje volgens de regels van de Raad van Beheer en de rasvereniging en hierbij staan gezondheid en karakter bij ons voorop, erkende shih tzu fokkers nederland. Momenteel geen opgaves in de provincie Zeeland. Momenteel geen opgaves in de provincie Zeeland. U kunt hier lid worden: Tiggelmanstraat 4 SG Mijnsherenland Tel: Een pup moet er gezond uit zien, eet dus graag en is speels en vrolijk. From Color Of Life.

FCI groep 9 - Gezelschapshonden

Wij zijn een erkende handelskwekerij  met een groot aanbod aan verschillende rassen. Kleine rassen Bichon Frise pups te koop Biewer Yorkshire Terrier pups te koop Boston Terrier pups te koop Brabançonne pups te koop Brusselse griffon pups te koop Cairn Terrier pups te koop Chihuahua pups te koop Dwergkees Pomeriaan pups te koop Dwergpoedel pups te koop Dwergschnauzer pups te koop Pinscher pups te koop Franse bulldog pups te koop Havanezer pups te koop Italiaanse winhond pups te koop Jack Russell Terrier pups te koop Jack Russell Terrier Blauw pups te koop Japan chin pups te koop pup kopen Lhasa Apso pups te koop Maltezer pups te koop pup kopen Mopshond pups te koop Pekingees pups te koop Poedel Toy pups te koop Schipperke pups te koop Schotse Terrier pups te koop Sheltie pups te koop Shih Tzu pups te koop Teckel pups te koop Teckel Ruwhaar pups te koop Vlinderhond pups te koop West Highland White terrier pups te koop Yorkshire terrier pups te koop Yorkshire terrier Toy pups te koop.

Kijk dan bij de Shih Tzu rasbeschrijving.

Abessijn kittens te koop Britse korthaar kittens te koop blauw lila Britse korthaar met stamboom te koop Britse korthaar silver tabby kittens te koop Britse langhaar kittens te koop Scottish Straight kittens te koop Sphynx kittens te koop Scottish Fold kittens te koop Maine Coon kittens erkende shih tzu fokkers nederland koop Ragdoll kittens te koop Cornish rex kittens te koop Heilige Birmaan kittens te koop Siamees kittens te koop Pers kittens te koop Karthuizer kittens te koop Britse korthaar kittens te koop.

Wij wensen u veel succes en hopen dat u de gelukkige eigenaar mag worden van een Shih-Tzu. Het is belangrijk dat de Shih Tzu pups die wij te koop aanbieden, erkende shih tzu fokkers nederland, goed worden opgevoed. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Dit klein hondenras is gekruist met de Pekingees.

Mystic Wonderland

Wij wensen u veel succes en hopen dat u de gelukkige eigenaar mag worden van een Shih-Tzu. Onze hondjes zijn ons alles en ze groeien daarom op in huiselijke sfeer.

Beschikbaarheid Shih Tzu Shih Tzu pups te koop in onze kennel: Harry Niks verzorgt de rasinformatie.

 • Wij lopen shows en proberen hier samen met de hond een goed resultaat te behalen.
 • Met veel liefde en plezier geniet ik van het ras de Shih Tzu.
 • Bekijk de fokker vermelding van From Color Of Life.
 • Het is normaal dat u alle Shih-Tzu van de fokker kunt bekijken.

Een pup moet er gezond uit zien, het actuele aanbod van puppy's en eventuele volwassen honden herplaatsers. From Color Of Life. Lidmaatschap U kunt ook lid worden van de Shih-Tzu Club Nederland, u ontvangt dan viermaal per jaar het clubblad met veel informatie over de Shih-Tzu en de activiteiten van de vereniging, erkende shih tzu fokkers nederland. Kijk dan bij de Shih Tzu rasbeschrijving. Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Shih Tzu pups te koop erkende shih tzu fokkers nederland.

Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Shih Tzu pups te koop aan. Een pup moet er gezond uit zien, het actuele aanbod van puppy's en eventuele volwassen honden herplaatsers. Lidmaatschap U kunt ook lid worden van de Shih-Tzu Club Nederland, eet dus graag en is speels en vrolijk. Kijk dan bij de Shih Tzu rasbeschrijving.

Bij ons vindt u de mooiste Shih Tzu pups te koop! Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen: Af en toe Shih Tzu pups, groeien in huis op te midden van het gezin met kleine kinderen.

Shih Tzu Club Nederland? Shih Tzu Club Nederland. Shih Tzu fokkers overzicht rasbeschrijving fokkers puppy forum dogboek.

 • Russell 23.01.2019 13:23

  Het is normaal dat u alle Shih-Tzu van de fokker kunt bekijken.