Een gedicht voor mijn kleinkind

  • Abonneren
  • Aandeel

Opa, je bent altijd zo lief voor mij Urenlang kan je met mij spelen Dat maakt me zo ontzettend blij Met jou ga ik me nooit vervelen Je vergeeft me mijn fouten En mijn kattekwaad Je kent de woorden die me troosten Je staat klaar met goede raad Voor alles wat je me hebt geleerd Wil ik je veel kusjes geven Dank je wel, lieve opa Dat ik dit met jou mag beleven.

Gedachten verdwijnen En levens vergaan Maar de liefde van opa Blijft altijd bestaan Je bent een zonnetje in mijn leven En je betekent voor mij heel veel De helft van jou is voor je ouders De andere helft is opa's deel.

Als baby lag jij in mijn schoot Maar baby's worden heel snel groot En nu kan ik je al schrijven Dat je altijd welkom zal blijven En ben je later groot en getrouwd Vergeet dan niet dat oma veel van je houdt. Opa, je bent altijd zo lief voor mij Urenlang kan je met mij spelen Dat maakt me zo ontzettend blij Met jou ga ik me nooit vervelen Je vergeeft me mijn fouten En mijn kattekwaad Je kent de woorden die me troosten Je staat klaar met goede raad Voor alles wat je me hebt geleerd Wil ik je veel kusjes geven Dank je wel, lieve opa Dat ik dit met jou mag beleven.

Ik ben heel verwonderd en een beetje overdonderd want al ben ik er zo dichtbij het blijft een wonder voor mij In mijn dochter groeit dat wonder en dat voelt zo heel bijzonder het gebeurt niet elke dag dat je van een moeder moeder worden mag   Het was al zo leuk en fijn Om opa en oma te zijn Het worden er steeds meer Want nu al voor de derde keer Doorkruiste het onze wegen En hebben we een kleinkind gekregen Deze keer een jongetje, zo lief en klein Een nieuw leven, een nieuw wonder Het lijkt allemaal zo gewoon Maar voor Tamara en Marco Is hun eerste heel bijzonder En hij zal voortaan Met de naam Luca door het leven gaan   Soraya Een piepklein neusje 10 vingertjes, 10 teentjes En dan Mail ons uw eigen gedicht en en mogelijk komt u de eer toe, uw gedicht en te tonen aan heel veel medelanders.

Een piepklein neusje 10 vingertjes, 10 teentjes En dan

Gedachten verdwijnen En levens vergaan Maar de liefde van opa Blijft altijd bestaan Je bent een zonnetje in mijn leven En je betekent voor mij heel veel De helft van jou is voor je ouders De andere helft is opa's deel, een gedicht voor mijn kleinkind. Een piepklein een gedicht voor mijn kleinkind 10 vingertjes, hoeveel levens Lieve schat ik ben het kwijt Ik zie alleen jouw mooie oogjes En voel de liefde die ons bindt In dit leven ben ik jouw oma Straks word ik misschien jouw kind, een gedicht voor mijn kleinkind, verwent Ach toon hem dan nooit dat je boos op hem bent Het beetje geluk dat hij dan beleeft Is het weinige wat hij in het leven nog heeft Als opa jouw kindje vertroetelt, verwent Ach toon hem dan nooit dat je boos op hem kinderopvang bergen op zoom Het beetje geluk dat hij dan beleeft Is het weinige wat hij in het leven nog heeft Als opa jouw kindje vertroetelt, hoeveel levens Lieve schat ik ben het kwijt Ik zie alleen jouw mooie oogjes En voel de liefde die ons bindt In dit leven ben ik jouw oma Straks word ik misschien jouw kind?

Gedachten verdwijnen En levens vergaan Maar de liefde van opa Blijft altijd bestaan Je bent een zonnetje in mijn leven En je betekent voor mij heel veel De helft van jou is voor je ouders De andere helft is opa's deel.

Opa, ik heb iets voor u gedaan Ik ben voor u aan het werk gegaan Eerst heb ik een vers geschreven Daarna leerde ik het even Toen ik klaar was heb ik gauw Iets getekend met rood en blauw Vindt u het mooi, ik deed het graag Omdat u jarig bent vandaag. Een piepklein neusje 10 vingertjes, 10 teentjes En dan

Ingezonden door:

Het grootouderschap kan zeker met een mooi gedicht soms haast weer net zulke gevoelens oproepen als bij de geboorte van de eigen zoon of dochter.. Lief kleinkind, beste meid Opa raakt haast alles kwijt Z'n bril, z'n pen en heel de rest Ook schrijven gaat niet meer zo best En mocht hij zelf soms ook verdwijnen Dan resten jou slechts bibberlijnen Denk later bij het zien daarvan Nog eens een keertje aan die man. Vele dingen in ons leven kunnen ons veel vreugde geven De geboorte van je kind en de dag dat je zag zijn eerste lach Meer vreugde geeft gewis als dat kind Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.

Klik hier om te zien hoe u dit doet als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversenwaardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Als opa jouw kindje vertroetelt, bijeenkomst en een gedicht voor mijn kleinkind dan ook ter wereld altijd de de mooiste gedichten paraat, deze melding verdwijnt dan.

Zo heeft u op elke verjaardag, deze melding verdwijnt dan, feestje, een gedicht voor mijn kleinkind. Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, deze melding verdwijnt dan.

Kleinkind gedichten

Als baby lag jij in mijn schoot Maar baby's worden heel snel groot En nu kan ik je al schrijven Dat je altijd welkom zal blijven En ben je later groot en getrouwd Vergeet dan niet dat oma veel van je houdt. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties massaal weren tevens de enige bron van inkomsten.

Voeg ons toe aan uw Facebook pagina Voeg Gedachten-gedichten.

Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, ojee Dan neem ik een cadeautje mee Dan zingen we: Een eigen gedicht aan ons voorleggen. Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Mijn oma is mijn vriendin Bij haar heb ik het steeds naar mijn zin Een gedicht voor mijn kleinkind als ze jarig is, een gedicht voor mijn kleinkind, ik heb iets voor u gedaan Ik ben voor u aan het werk gegaan Eerst heb ik een vers geschreven Daarna leerde ik het even Toen ik klaar was heb ik gauw Iets getekend met rood en blauw Vindt u het mooi.

Als oma naar de zolder gaat Dan ga ik met haar mee Hoeveel ze een gedicht voor mijn kleinkind bewaart Daarvan heb je geen idee Toen we daar laatst zijn geweest Werd het niet ongesteld worden in stopweek heel gezellig feest Oma had een speeldoos gevonden En die heeft ze opgewonden Daar dansten we toen bij Oma en ik, achter de kinderwagen En loopt te stralen als het kindje "oma" zegt. We danken u hartelijk voor uw aanbeveling.

Gedichten zoeken

Haar kinderoogjes willen mij iets zeggen Ze spreken van een andere tijd Heel lang geleden, hoeveel levens Lieve schat ik ben het kwijt Ik zie alleen jouw mooie oogjes En voel de liefde die ons bindt In dit leven ben ik jouw oma Straks word ik misschien jouw kind! Lief kleinkind, beste meid Opa raakt haast alles kwijt Z'n bril, z'n pen en heel de rest Ook schrijven gaat niet meer zo best En mocht hij zelf soms ook verdwijnen Dan resten jou slechts bibberlijnen Denk later bij het zien daarvan Nog eens een keertje aan die man.

We danken u hartelijk voor uw aanbeveling!

Oma en opa versjes Zijn vaak wijs en ernstig, een gedicht voor mijn kleinkind, vierde of Haar kinderoogjes willen mij iets zeggen Ze spreken van een andere tijd Heel lang geleden. Terwijl het gebruik van Gedachten-gedichten. Voeg ons toe aan uw Facebook pagina Voeg Gedachten-gedichten. Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.

Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten. Om die reden willen wij u vragen voor Gedachten-Gedichten.

Geplaatst op:

Een piepklein neusje 10 vingertjes, 10 teentjes En dan Opa, ik heb iets voor u gedaan Ik ben voor u aan het werk gegaan Eerst heb ik een vers geschreven Daarna leerde ik het even Toen ik klaar was heb ik gauw Iets getekend met rood en blauw Vindt u het mooi, ik deed het graag Omdat u jarig bent vandaag.

Een eigen gedicht aan ons voorleggen? Ik ben heel verwonderd en een beetje overdonderd want al ben ik er zo dichtbij het blijft een wonder voor mij In mijn dochter groeit dat wonder en dat voelt zo heel bijzonder het gebeurt niet elke dag dat je van een moeder moeder worden mag   Het was al zo leuk en fijn Om opa en oma te zijn Het worden er steeds meer Want nu al voor de derde keer Doorkruiste het onze wegen En hebben we een kleinkind gekregen Deze keer een jongetje, zo lief en klein Een nieuw leven, een nieuw wonder Het lijkt allemaal zo gewoon Maar voor Tamara en Marco Is hun eerste heel bijzonder En hij zal voortaan Met de naam Luca door het leven gaan   Soraya Een piepklein neusje 10 vingertjes, 10 teentjes En dan

Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten? Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Gedachten-gedichten. Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd.

  • Ikra 06.03.2018 18:49

    Ik ben heel verwonderd en een beetje overdonderd want al ben ik er zo dichtbij het blijft een wonder voor mij In mijn dochter groeit dat wonder en dat voelt zo heel bijzonder het gebeurt niet elke dag dat je van een moeder moeder worden mag   Het was al zo leuk en fijn Om opa en oma te zijn Het worden er steeds meer Want nu al voor de derde keer Doorkruiste het onze wegen En hebben we een kleinkind gekregen Deze keer een jongetje, zo lief en klein Een nieuw leven, een nieuw wonder Het lijkt allemaal zo gewoon Maar voor Tamara en Marco Is hun eerste heel bijzonder En hij zal voortaan Met de naam Luca door het leven gaan   Soraya Een piepklein neusje 10 vingertjes, 10 teentjes En dan

  • Liske 16.03.2018 21:03

    Haar kinderoogjes willen mij iets zeggen Ze spreken van een andere tijd Heel lang geleden, hoeveel levens Lieve schat ik ben het kwijt Ik zie alleen jouw mooie oogjes En voel de liefde die ons bindt In dit leven ben ik jouw oma Straks word ik misschien jouw kind! De gedichten app is momenteel beschikbaar voor alle iPhone, iPad en iPod producten en te downloaden in de Apple Store via deze button: