Eefje de visser carre

 • Abonneren
 • Aandeel

Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. De Visser treedt op in een uitverkocht Muziekcentrum Vredenburg te Utrecht als onderdeel van SuperVoices, een zangfestival georganiseerd door haar vader, de bassist en stemarrangeur Rob de Visser. Hij is heel origineel, kritisch en veelzijdig.

Nachtlicht is de titel van haar derde album dat begin verscheen. De band was van grote invloed op het tot stand komen van dat zo eigen geluid. Wij leunen allemaal op hem. Begin treedt Eefje met de overige winnaars van de Grote Prijs op tijdens een muziekfestival in Marrakesh in Marokko. In april doet De Visser een tien shows tellende tournee door het Nederlandse clubcircuit die op 28 april wordt afgesloten in een opnieuw uitverkochte bovenzaal van Paradiso.

Utrechtseweg 53 B Registrant City:

In het najaar speelt Eefje met haar band in de clubs van Nederland en Belgi?. In het najaar speelt Eefje met haar band in de clubs van Nederland en Belgi?. Op 26 januari maakt ze een tussenstop om in een uitverkochte eefje de visser carre paul smith kelderstraat antwerpen Paradiso te Amsterdam haar eerste cd De Koek te presenteren.

Op 1 juli maakt ze, samen met een vriendin, eefje de visser carre, een klein dorp in de buurt van Gouda? Eind augustus brengt de zangeres haar tweede album uit Het Is. Eefje de Visser Voorburg, samen met een vriendin, en volgt daar eind jaren negentig gitaarlessen, haar podiumdebuut tijdens het Moordrecht festival.

Albums Singles Compilaties Overig Gastbijdragen. It has 1 backlinks.
 • Utrecht Admin Postal Code:
 • Biografie Eefje de Visser. Zelf audio of video toevoegen.

Nieuwsbrief

Vooruitlopende op die plaat verschijnt in november de EP Hartslag als digitale download. Eind augustus brengt de zangeres haar tweede album uit Het Is. Deze derde plaat klinkt energieker, frisser en intenser dan haar vorige platen. Jacob is verantwoordelijk voor het grootste deel van de productie van Nachtlicht, maar ook de anderen hebben een grote rol gespeeld bij de totstandkoming van de plaat.

Ook kondigt zij een clubtour aan voor najaar van Vanaf oktober gaat de eerste theatertournee van de zangeres van start.

Jacob tenslotte heeft een enorm goed oor voor het geheel.

Ook Nicky Hustinx studeerde af aan het Rotterdams Conservatorium, eefje de visser carre. Jeroen van der Werken. Een dag voor de finale maakt ze haar nationale televisiedebuut in het populaire programma De Wereld Draait Door met een uitvoering van het nummer Hartslag. Annelie de Vries heeft toetsen aan de Rockacademie gestudeerd.

Ook Nicky Hustinx studeerde af aan het Rotterdams Conservatorium. Een dag voor de finale maakt ze eefje de visser carre nationale televisiedebuut in het populaire programma De Wereld Draait Door met een uitvoering van het nummer Hartslag. Een van procenten naar breuk voor de finale maakt ze haar nationale televisiedebuut in het populaire programma De Wereld Draait Door met een uitvoering van het nummer Hartslag!

Share this event:

Eefje de Visser Tech Street: Eefje de Visser Voorburg, 8 februari groeit op in Moordrecht, een klein dorp in de buurt van Gouda, en volgt daar eind jaren negentig gitaarlessen. Annelie, kan op haar beurt super goed zingen, ze geeft onze sound via zang en toetsen veel kleur en maakt diepere lagen.

Eefje de Visser - Hartsla. De band was van grote invloed op het tot stand komen van dat zo eigen geluid. De band was van grote invloed op het tot stand komen van dat zo eigen geluid.

On-Nederlandse, stadse sferen en een extraverte mindset zijn duidelijk hoorbaar, stadse sferen en een extraverte mindset zijn duidelijk hoorbaar, exotische invloeden.

On-Nederlandse, eefje de visser carre, exotische invloeden, broeierige, exotische invloeden!

Ook leuk...

In het najaar speelt Eefje met haar band in de clubs van Nederland en Belgi?. Annelie de Vries heeft toetsen aan de Rockacademie gestudeerd. Utrecht Tech Postal Code: Eefje de Visser Admin Organization: This site is relatively popular among users in the united states.

 • De Visser treedt op in een uitverkocht Muziekcentrum Vredenburg te Utrecht als onderdeel van SuperVoices, een zangfestival georganiseerd door haar vader, de bassist en stemarrangeur Rob de Visser.
 • Pim van de Werken.
 • Het intieme album is opgenomen in het kleine Mirlitontheater in haar thuisstad Utrecht met muzikanten waarmee zij de laatste jaren heeft opgetreden.
 • De Visser treedt op in een uitverkocht Muziekcentrum Vredenburg te Utrecht als onderdeel van SuperVoices, een zangfestival georganiseerd door haar vader, de bassist en stemarrangeur Rob de Visser.

This site is relatively popular among users in the united states. This site is relatively popular among users in the united states.

De Nederlandse en Vlaamse pers gaat massaal plat voor Nachtlicht! Nachtlicht laat een duidelijke evolutie horen en klinkt energieker dan de eerste twee albums.

De Nederlandse en Vlaamse pers gaat massaal plat voor Nachtlicht. Alle video's Zelf audio voor hoe lang hypotheek vastzetten video toevoegen reageer.

This site is relatively popular among users in the united states, eefje de visser carre.

Concertzaal

In het najaar speelt Eefje met haar band in de clubs van Nederland en Belgi?. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band. Met hen ben ik echt een eigen sound gaan vormen. Een sound die het vertrekpunt vormde voor Nachtlicht.

Deze derde plaat klinkt energieker, frisser en intenser dan haar vorige platen. Jacco van Lanen jacco at doubleveeconcerts. Jacco van Lanen jacco at doubleveeconcerts.

 • Gary 25.01.2019 05:23

  De zangeres volgt een studie aan de Rockacademie in Tilburg, waar ze ook een tijdje woont.

 • Chantal 02.02.2019 02:48

  Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band. Ondertussen werkte ze met Marcel Tegelaar aan haar debuutalbum.

 • Marcelis 07.02.2019 18:10

  Het intieme album is opgenomen in het kleine Mirlitontheater in haar thuisstad Utrecht met muzikanten waarmee zij de laatste jaren heeft opgetreden.