Drie zwaantjes sint michielsgestel

  • Abonneren
  • Aandeel

Gast in de Zwaantjes. Crème brûlée Cointreau witte chocolade amandel honing ijs. Een aan te raden locatie.

Heerlijk genoten van het 3 gangen surprise menu. Kortom een toeristen menu bij een doorsnee wegrestaurant had voor minder geld dezelfde voldoening gegeven. We zijn hier heel verrast door de gerechten die we er gegeten hebben vooral de mosselen in curry als voorgerecht waren heel lekker. Het kaasplankje is een echte aanrader.

Neem contact op voor meer informatie.

Het was allemaal lekker. Ik denk het niet. Gasterij de Zwaantjes 8,3. Het was allemaal lekker. Het was allemaal lekker?

  • Erg rumoerig terwijl het niet te druk was.
  • Bel of mail direct! Tijdens een verblijf bij hotel De Ruwenberg hier gegeten.

Welkom bij Gasterij de Zwaantjes!

Lees ook onze privacyverklaring. Salade kip Champignons ui taugé pikante chilisaus. De bediening was vriendelijk en vlot. Dit was niet mogelijk. Keuze uit truffelmayonaise of basilicumdressing.

  • Crème brûlée Cointreau witte chocolade amandel honing ijs. Vegetarische stoofpot Quorn courgette wortel champignons paprika rijst 16,50,-.
  • Pesto dressing Parmezaanse kaas pijnboompitten rucola. Pascale van Dijk 10 punten.

En zaten nog lekker buiten. Bas Cooijmans 22 punten? Het smaakte erg goed en zeker niet onbelangrijk: Een aan te raden locatie. Bezorgt dit restaurant eten. Bezorgt dit restaurant eten. Het eten viel ons niet helemaal mee. Bezorgt dit restaurant eten.

Onze bezoekers over Gasterij de Zwaantjes in Sint-Michielsgestel

Is dit uw TripAdvisor-vermelding? In begin bij binnenkomst was serveerster niet vriendelijk. De bediening was zeer gedienstig en het was erg gezellig.

Gastvrij, waardoor je als het niet druk is, mooie locatie, de kwaliteit minder en de prijs naar ons idee te hoog. Hierbij nog een groot compliment aan de keuken en het bedienend personeel. Erg rumoerig terwijl het niet te druk was? De hoeveelheid was weinig, drie zwaantjes sint michielsgestel, de kwaliteit minder en de prijs naar ons idee te hoog. De hoeveelheid was weinig, de kwaliteit minder en de prijs naar ons idee te hoog.

Hoe was je ervaring?

Soepje werd geserveerd aan tafel en een buffetje was opgesteld met allerlei heerlijke broodjes, sandwiches, kroket en worstenbroodje werd aan tafel geserveerd. Was meer bedrijfscateringniveau dan horeca niveau. Goed restaurant en leuke bediening. Ook voor uw zakelijke gelegenheid bieden wij u de perfecte locatie. Nagerechten Dame blanche Vanille ijs warme chocoladesaus.

  • Bietensalade Biet geitenkaas kroketje bloedsinaasappeldressing.
  • Wel enkele foutjes van de vriendelijke bediening.
  • Absoluut stelt twee topzalen ter beschikking voor uw ideale feest!
  • Ik heb een rode huiswijn uitgeprobeerd, een Merlot, pittig en kruidig maar volgens de wijnkaart ook soepel maar dat vond ik niet.

Ook voor zakelijke gelegenheden bent u bij Absoluut aan het juiste adres. Ook voor zakelijke gelegenheden bent u bij Absoluut aan het juiste adres. Gegrilde courgette basilicumdressing feta paprika rucola. Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught! Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch-Vught, drie zwaantjes sint michielsgestel.

Nu met onze familie hebben we heerlijk en goed gegeten, de feestdagen en carnaval. Soepen Tomatensoep Taug bosui.

Voorgerechten

Heerlijk gegeten, gezellig restaurant, leuk personeel. Een voorgerecht, hoofdgerecht en dus een overheerlijk dessert. U kunt bij ons terecht voor een intiem tweepersoonsdiner, maar ook voor grotere groepen.

Al met al voortreffelijk gegeten voor een leuke prijs, vlotte bediening, vlotte bediening. Onze bediening staat voor u klaar en de sfeer in het restaurant is gezellig.

Al met al voortreffelijk gegeten voor een leuke prijs, zowel wit als rood, zowel wit als rood.