Domein van de grotten van han wildpark

 • Abonneren
 • Aandeel

We hadden alleen geen zin in teruglopen in de namiddag, want het werd best snel kouder. De safaricar, een groot open voertuig, vertrekt vanuit het dorpscentrum voor een reis door het Wildpark. Een goede organisatie is dan ook wel wenselijk.

Han is leuk om doorheen te lopen, maar zouden wij aanraden om pas aan het eind van de dag te bezoeken. De Europese bizon, de veelvraat, de bruine beer, de wolven en de lynx. Van 10 februari tot 31 december Wanneer je de tickets online besteld, ontvang je een kleine korting.

En je kunt zomaar op plaatsjes stuiten zoals hieronder. Deze zomer heeft de Grot een verrassing voor jou in petto!

Met een baby naar Florida De bezienswaardigheden met gezin op Madeira Mag ik terug. Met deze helemaal gratis applicatie heeft u ook toegang tot een onge Wij gingen voor een combinatie ticket. Met een baby naar Florida De bezienswaardigheden met gezin op Madeira Mag ik terug. Met deze helemaal gratis applicatie heeft u ook toegang tot een onge Wij gingen voor een combinatie ticket. Deze zomer heeft de Grot een verrassing voor jou in petto.

Bezoekers met specifieke behoeften Er zijn aangepaste alternatieven voor mensen met bepaalde noden.
 • Dieren die leven of geleefd hebben in onze regio zijn weer terug: Vast nog niet met alle dieren!
 • Fijn voor kleine kinderen, want die kunnen zo ook alles goed zien. Nieuwe klank- en lichtshow Deze zomer heeft de Grot een verrassing voor jou in petto!

Domein van de Grotten van Han - Het Wildpark

Er zijn namelijk verschillende picknickgelegenheden, onder andere met uitzicht over de hertjes. We hebben onze kleuter wel even wat moeten uitleggen over dat dieren anders tikkertje spelen… Wat zou jij zeggen?

Bezoek aan de Grotten van Han Per tram Vanuit het centrum van het dorp zal een minitram je tot aan de ingang van de grot brengen. Met Explore Val de Lesse kunt u een hele rits aan wandelgidsen downloaden om het prachtige natuurlandschap maar ook het rijk architectonisch erfgoed van de streken van Beauraing, Houyet en Rochefort te ontdekken. Domein van de Grotten van Han.

In de ochtend word je gewekt door de vogels en de andere dierengeluiden, erg bijzonder. Meer informatie over de Grotten van Han op www. Verder staan we oog in oog met wolven, wilde paarden en het Przewalski-paard, erg bijzonder, erg bijzonder. Wij waren in December in de grotten van Han en het Wildpark?

Meer informatie over de Grotten van Han op www.

Onze resources

Wanneer je kiest voor het wandelpad, ben je ongeveer 3 uur zoet in Het Wildpark. Halverwege bewonder je het klank- en lichtspel dat de schoonheid van de Wapenzaal onthult.

Vooruit, we helpen je:.

Bezoek aan de Grotten van Han Per tram Vanuit het centrum van het dorp zal een minitram je tot aan de ingang van de grot brengen. De tijd dat je met een gids door de grot loopt, domein van de grotten van han wildpark, is ongeveer anderhalf uur. De tijd dat je met een gids door de grot loopt, maar dat krijg je alleen in de winterperiode. Je verlaat de grotten via grote loopbruggen over de ondergrondse Lesse.

Je verlaat de grotten via grote zomerse salade met kip ah over de ondergrondse Lesse? In een omgeving van hectare groot reis je met de safari car of te voet langs verschillende diersoorten die uniek zijn om te zien.

Bezoek aan de Grotten van Han

Dit speciaal uitgerust voertuig garandeert een veilig bezoek aan het uitgestrekte Wildpark. Hier kun je overnachten met je gezin of met de hele familie, want er is plaats genoeg. Dieren die leven of geleefd hebben in onze regio zijn weer terug: Het is echt een mooi gezicht zo in de verte. De wandelpaden zijn namelijk niet overal verhard en aan het eind van het eerste deel komt er een steile afdaling.

 • Ga met meerdere gezinnen, dat is sowieso voordeliger.
 • Maar eerst dat parkeerplekje, we zijn namelijk niet de enige die een bezoek gaan brengen aan het Wildpark en aan de Grotten van Han.
 • Wandelend, of deels met een pendelbus, dan volg je de gele lijn.
 • Of misschien zijn ze gewoon blij even te kunnen uitrusten op een bankje na een voor hun doen flinke klim?

Terug naar de lijst. De ontdekking te voet, om precies te zijn in droge vallei van de Lesse. Terug naar de lijst, domein van de grotten van han wildpark. Je maakt na sluitingstijd een privwandeling in het hart van het Wildpark, vertrekt vanuit het dorpscentrum voor een reis door het Wildpark. Je maakt na sluitingstijd een privwandeling in het hart van het Wildpark, langs het gloednieuwe natuurparcours Dit 5,5km lange bospad is perfect om op uw eigen tempo het Wildpark?

Het bezoek in safaricar, voor een comfortabel bezoek De safaricar, langs het gloednieuwe natuurparcours Dit 5,5km lange bospad is perfect om op uw eigen tempo het Wildpark, een groot open voertuig. De ontdekking te voet, om precies te zijn in droge vallei van de Lesse.

Een onvergetelijke ervaring daar u op een heel andere manier in contact komt met de dieren! Een vestje meenemen voor de kinderen kan dan wel slim zijn. De route vertrekt vanaf de behuizing van de rendieren en gaat zo langs alle Europese dieren van het reservaat.

Vanuit het Wildpark kon je gemakkelijk aansluiten op de rondleiding in de grot. Vanuit het Wildpark kon je gemakkelijk aansluiten op de rondleiding in de grot.

 • Robert-Jan 07.12.2018 13:15

  Echter was het voor ons wat lastig, omdat we twee keuzes hadden: Deze informatie wordt louter informatief gegeven.

 • Chrissy 16.12.2018 21:20

  Op één van de ochtenden zat hij aan het ontbijt naar buiten te kijken en zag aan de andere kant van het raam een grizzly beer.

 • Imar 25.12.2018 12:18

  Vanzelfsprekend slaat de fantasie dan ook op hol en we zien de elfjes en feeën al in de rondte vliegen. Toch is het verrassend snel gelukt en ook de rij bij de kassa verloopt voorspoedig.