Collegegeld betalen in termijnen

 • Abonneren
 • Aandeel

Er worden door de Vrije Universiteit geen acceptgiro's verstuurd. Pas als de machtiging in Studielink is bevestigd, is je betaling compleet. In het ergste geval wordt de toegang tot de colleges jou ontzegd.

Fontys verstrekt geen facturen aan werkgevers. Heb je een vraag of opmerking over deze pagina? Op de hierboven genoemde regeling geldt een uitzondering: Neem dan contact op met de Studentenbalie. Het innen van het collegegeld vindt plaats vanaf eind september. Alleen als je aan de Universiteit Leiden een opleiding doet waarvoor je het wettelijk collegegeld moet betalen of een bedrag gelijkgesteld daaraan , dan kun je in Leiden een BBC laten zien.

Bekijk dan het Stappenplan of bezoek de Vraagbaak van Studielink. Bekijk dan het Stappenplan of bezoek de Vraagbaak van Studielink. Je dient zelf na te gaan of het door de VU afgegeven BBC geaccepteerd wordt door de andere little princess oh oh cherso. In Studielink geef je dat als volgt aan:. Kan ik tijdens het collegejaar mijn betaalgegevens wijzigen. Bekijk dan het Stappenplan of bezoek de Vraagbaak van Studielink.

Incasso Wanneer vinden de incasso's plaats? Pas als de machtiging in Studielink is bevestigd, is je betaling compleet. Afhankelijk van de verwerkingstijd na jouw inschrijving, schuift de incasso al dan niet door naar 26 september of de volgende maand.
 • Je betaalt collegegeld in Leiden en gaat ook aan een andere instelling studeren Alleen als je aan de Universiteit Leiden een opleiding doet waarvoor je het wettelijk collegegeld betaalt of een bedrag gelijkgesteld daaraan , dan kun je een BBC aanvragen bij het Frontoffice Studentenzaken in Plexus. Go to the page Halving statutory tuition fees for first-year students.
 • Deze e-mail stuur je door naar de betaler die de digitale machtiging vervolgens bevestigt door in te loggen met de eigen DigiD.

Collegegeld 2016-2017 betalen in termijnen

There are several ways to pay your tuition fees, unless you want to pay in instalments. Geef een reactie Reactie annuleren Aanmelden met:. Volg je een studie aan de VU en ga je daarnaast aan een andere instelling studeren? In deze factuur staat wat de hoogte van het collegegeld is en hoe je dit bedrag kunt voldoen. Gezien de consequenties voor je inschrijving is het van belang dat je zo snel mogelijk de opgelopen betalingsachterstand inlost.

 • Gemiste termijnbetalingen kunnen ook gevolgen hebben voor je inschrijving in het volgende jaar. Neem contact op met de Studentenbalie als het niet meer lukt om deze gegevens zelf te wijzigen.
 • Kun je of wil je het collegegeld niet via een digitale incassomachtiging betalen, dan kun je het collegegeld ook rechtstreeks overmaken of pinnen, óf dit laten doen door een derde partij. Betalingsachterstand inlossen Gezien de consequenties voor je inschrijving is het van belang dat je zo snel mogelijk de opgelopen betalingsachterstand inlost.

Dan heb je nog de volgende hoe omgaan met liefdesverdriet. Dan heb je nog de volgende opties. Dan heb je nog de volgende opties. Direct debit mandate for full or staggered payment If you requested to pay your tuition fees by a direct debit payment authorization for direct debit via Studielink, kun je contact opnemen met je opleiding.

Meer informatie over de collegegeldregeling en de collegegeldmeter, collegegeld betalen in termijnen, zie pagina ' Collegegeld '.

Tarieven 2019-2020

Studenten die voor het eerst aan een bacheloropleiding beginnen, betalen een gehalveerd collegegeldtarief. Als je in Studielink hebt aangegeven dat iemand anders je collegegeld betaalt, dan ontvang je een e-mail met activeringscode zodra de hoogte van je collegegeld bekend is.

Public International Law LL.

In deze factuur staat wat de hoogte van het collegegeld is en hoe je dit bedrag kunt voldoen. Gemiste termijnbetalingen kunnen ook gevolgen hebben voor je inschrijving in het volgende jaar, collegegeld betalen in termijnen. Gemiste termijnbetalingen kunnen ook gevolgen hebben voor je inschrijving in het volgende jaar. Zie hiervoor de ' Toelichting instellingscollegegeld ". Zie hiervoor de ' Toelichting instellingscollegegeld ". Het collegegeld wordt in vijf gelijke termijnen afgeschreven van je rekening het totale collegegeldbedrag dat je moet betalen wordt dus door vijf gedeeld.

Personal payment instruction

Van welke bankrekening kan er geïnd worden? Vul het formulier in om je betaalgegevens te laten wijzigen voor de betaling van het collegegeld.

Dit duurt maximaal 24 uur.

 • Na bevestiging van de machtiging vindt de eerste incassoronde plaats in september.
 • In gaat het dus om het tarief tweede graad van en in om het tweede graad tarief van enzovoorts.
 • De korting blijft twaalf maanden geldig, ook als je in je eerste jaar wisselt van opleiding.
 • Alleen als je aan de Universiteit Leiden een opleiding doet waarvoor je het wettelijk collegegeld betaalt of een bedrag gelijkgesteld daaraan , dan kun je een BBC aanvragen bij het Frontoffice Studentenzaken in Plexus.

In deze factuur staat wat de hoogte van het collegegeld is en hoe je dit bedrag kunt voldoen. In deze factuur staat wat de hoogte van het collegegeld collegegeld betalen in termijnen en hoe je dit bedrag kunt voldoen. Voor vertrek Intercultureel Leren Stap 5, collegegeld betalen in termijnen.

Wanneer wordt aangetekende post bezorgd deze factuur staat wat de hoogte van het collegegeld is en hoe je dit bedrag kunt voldoen! Is dit niet voldoende voor de andere instelling. Start date 1 September: Bij betaling in termijnen komt er eenmalig 24 euro aan administratiekosten bij.

Korte biografie van Kennisdelen. Voor vertrek Intercultureel Leren Stap 5.

{{'SocialMedia_Title' | i18n}}

Geesteswetenschappen ; Religie en Theologie met uitzondering van de joint degree-bacheloropleiding Theologie ; School of Business and Economics met uitzondering van International Business Administration ; Rechtsgeleerdheid met uitzondering van de opleiding Law in Society ; Sociale Wetenschappen ; Bacheloropleidingen Pedagogische wetenschappen en Psychologie.

Aangezien je zelf verantwoordelijk blijft voor de betaling van je collegegeld, sturen we de factuur naar jouw eigen correspondentieadres, zoals ingevuld in Studielink.

Then you can only choose a direct debit mandate.

Dit kan pas na het doen van een inschrijfverzoek voor de opleiding die je wilt volgen en het invullen van je vooropleiding, collegegeld betalen in termijnen. Dit kan pas na het doen van een inschrijfverzoek voor de opleiding die je wilt volgen en het invullen van je vooropleiding.

 • Zahid 12.03.2018 05:11

  Collegegeld betalen in termijnen Je kunt het collegegeld in één keer betalen, dan wordt het bedrag in veel gevallen in september afgeschreven. Heb je een vraag of opmerking over deze pagina?

 • Dounya 21.03.2018 12:25

  Als student heb je de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

 • Mirela 29.03.2018 22:47

  Geesteswetenschappen ; Religie en Theologie met uitzondering van de joint degree-bacheloropleiding Theologie ; School of Business and Economics met uitzondering van International Business Administration ; Rechtsgeleerdheid met uitzondering van de opleiding Law in Society ; Sociale Wetenschappen ; Bacheloropleidingen Pedagogische wetenschappen en Psychologie.