Chinees restaurant in vlissingen

 • Abonneren
 • Aandeel

Zeven van de populairste gerechten van Thailand verschenen op de lijst van de "World's 50 Most Delicious Foods". Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? Wij zijn daar nooit wezen zitten, alleen afhaal eten.

Vanuit Middelburg en Koudekerke richting Vlissingen bus Het is er heerlijk eten. Bezit of beheert u deze gelegenheid? Adres Beursplein 5 CA Vlissingen. U bent van harte welkom vanaf

Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Meestal eten wij van het buffet vrijdag en zaterdag en ofschoon wij zoveel eten tot niet meer kan, verheugen we ons meteen weer op den volgende keer. Meestal eten wij van het buffet vrijdag en zaterdag en ofschoon wij zoveel eten tot niet meer kan, verheugen we ons meteen weer op den volgende keer. Hans Mueller Vrije vertaling door Redactie Eet, chinees restaurant in vlissingen.

De Thaise keuken is één van de meest populaire keukens in de wereld.
 • Mocht ik nog een x Vlissingen aan doen ga ik terug! Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.
 • Bedankt voor je hulp! Men komt in dit restaurant totaal niks tekort en voor de prijs hoeft men het niet te laten.

Hoe was je ervaring?

Het is inderdaad terecht: We hebben hier een Chinese rijsttafel genomen. Nederland België Nederland Servië. Hans Mueller Vrije vertaling door Redactie Eet. Hoe was je ervaring? Het is zeker een aardig restaurant en zal ook niet afraden hier naar toe te gaan.

Alles werd direct aangevuld als de bodem in zicht kwam. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren, chinees restaurant in vlissingen. Kipsat was echter prima evenals enkele specialiteiten. Kipsat was echter prima evenals enkele specialiteiten. Kipsat was echter prima evenals enkele specialiteiten. Hotels in de buurt. Dit kan ook geschiedenis van den haag boek zoveel beter.

Contactgegevens

Gewoon prima chinees restaurant. Afgelopen week hier gegeten omdat de recensies hier zo goed zijn. Oprecht en een zeer goed kwaliteit eten. Gelukkig is de bediening erg snel.

Elke zondag is het Familie Dag. Elke zondag is het Familie Dag, chinees restaurant in vlissingen. Helaas is het voor ons 3 uur rijden voor dat we er zijn, omdat je met zo'n groote glimlach word begroet, en bedankt voor de cadeautjes wederom. Wat was het weer heerlijk, maar omdat we geen betere chinees onderweg kennen is het altijd de moeite waard en nog meer.

Elke zondag is het Familie Dag.

Food Republic Da Xin blijft culinair vernieuwen

Gewoon prima chinees restaurant. Eten vers, warm en veelzijdig. Ideaal met kinderen, zeer vriendelijk en aangenaam! Vooral de specialiteiten zijn aan te bevelen.

Dat verfijnde vind je smaaktechnisch dan ook terug. Hotels in de buurt. Reserveren Of informatie Bel Ruime parkeergelegenheid voor het restaurant; er bevindt zich tevens een groot parkeerterrein bij het nabijgelegen winkelcentrum.

Vorige Volgende 1 2, chinees restaurant in vlissingen. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen. Hotels in de buurt. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen.

Specialiteiten

Ideaal met kinderen, zeer vriendelijk en aangenaam! Goed van jullie om alles onder controle te houden met die drukte.

Daarom gaat mijn voorkeur toch uit naar een wok.

Specialiteiten De komende periode bieden wij u de interessante mogelijkheid om de Aziatische keuken te leren kennen, chinees restaurant in vlissingen. Het is altijd druk rond etenstijd. Specialiteiten De komende periode bieden wij u de interessante mogelijkheid om de Aziatische keuken te leren kennen!

 • Gerhard 04.06.2018 06:46

  Het restaurant staat, gezien de recensies, goed bekend. Reserveren Of informatie Bel

 • Dingeman 09.06.2018 11:30

  Het is er heerlijk eten.

 • Grada 14.06.2018 04:13

  Hoewel we al jaren in Vlissingen wonen, was dit de eerste keer dat we het buffet op zaterdagavond in dit restaurant bezochten. Wij zien echter geen reden om terug te gaan.