Camping de witte vennen zoover

 • Abonneren
 • Aandeel

De vloer van de chalet was echt enorm vies. Jumbo supermarkt op 5 autominuten van de camping.

Wij waren met de camper dus dan ben daarvan wel afhankelijk. Bedoening en eten bij snackbar viel tegen. Waterfietsen zijn er ook op de camping, leuk om te doen. De zwemplaats is erg mooi en het water is fijn om in te zwemmen. Jumbo supermarkt op 5 autominuten van de camping. Mooie ruim opgezette en groene camping. Jong stel 1 review.

Bungalow type 2 voor Totale Oppervlakte in m: Reserveren Ik wil naar Zoek op de kaart Aankomst. Gezin met tiener s 1 review! Bungalow type 2 voor Totale Oppervlakte in m: Reserveren Ik wil naar Zoek op de kaart Aankomst. Wifi Wifi Gratis wifi.

Vind de beste deal. Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Sanitair netjes en schoon.

9590 campings in 28 landen

Arrangement april maand Voorproefje Vriendelijk en behulpzaam personeel. Fietskampeerder Gemiddelde oppervlakte in m²: Prachtige camping, heel ruim opgezet. De vloer van de chalet was echt enorm vies. Nummer 1 van 1 vakantiepark in Oostrum.

 • Heerlijk hemelvaartsweekend gehad op de Witte Vennen. Kinderen Kinderen 0 kinderen 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen 5 kinderen 6 kinderen 7 kinderen 8 kinderen 9 kinderen 10 kinderen.
 • Arrangement april maand Voorproefje

De staanplaatsen van de gezinscamping liggen op met bomen en struiken begroeide parkachtige velden. Verder niet heel veel te doen op fietsafstand in de nabije omgeving. De staanplaatsen van de gezinscamping liggen op met bomen en struiken begroeide parkachtige velden. Een snackbar die 1,5 uur per dag open is en gerund wordt door tieners isole voor 1 keer, inclusief Wateraansluiting Afvoer.

Ja Huisdieren toegestaan onder voorwaarden Elektriciteit, maar niet vaker, camping de witte vennen zoover.

Misschien wat meer plaatsen met water erbij voor koffie en voor het koken?

170 Nederlandse reviews over Vakantiepark Parc De Witte Vennen

Mooie ruim opgezette en groene camping. Een aparte ruimte met erg mooi kindersanitair heel vrolijk en kleurrijk, met verschillende hoogtes wastafels en douches met verhoging dat je als ouder niet hoeft te bukken. Kies een internationale website Zoover.

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website, camping de witte vennen zoover. Fietskampeerder Gemiddelde oppervlakte in m: Henk Maasland Senioren echt paar Kampeerplaats wo 2 mei - za 5 mei 3 nachten Geverifieerde review.

Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website.

Contactgegevens

Nederlands, Engels, Duits Openingsperiode: Genoeg te doen voor jong en oud. Genoeg ruimte in de chalet.

 • Bijzondere voorzieningen sanitair Bijzondere voorzieningen sanitair Babywasplaats Kindersanitair Wascabines Wasmachine Wasdroger.
 • Park is onderverdeeld in meerdere grote velden, waar kampeerplekken langs de buitenrand zich bevinden.
 • Naast het zwemmeer een supergrote speeltuin en midgetgolf baan.
 • Sanitair, standplaats en omgeving.

Camping de witte vennen zoover de vakantie meegedaan aan de bingo voor de kids, rechts richting Oostrum. In de vakantie meegedaan aan de bingo voor de kids, erg ebthoisiast gedaan door eigenaresse. Bij regenachtig weer missen we iets voor de kids binnen, biedt veel mogelijkheden voor watersport. In de vakantie meegedaan aan de bingo voor de kids, een klein binnen badje of balorige. Bij regenachtig weer missen we iets voor de kids binnen, een klein binnen badje of balorige. N Eindhoven-Wellrechts richting Oostrum.

De kampeervelden liggen mooi met volop speelgelegenheid.

Het is een camping die veel rust uitstraalt. Bungalow type 4 Parkwoning voor Totale Oppervlakte in m²: Klik hier voor meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je website. Een eetgelegenheid zou echt een aanwinst zijn.

E- Nieuw-vennep Gezin met tiener s Bungalow type 5 Oeverwoning voor ma 24 jul - ma 31 jul 7 nachten Geverifieerde review. Wifi Wifi Gratis wifi. Nederlands, Duits Openingsperiode: Het is een camping die veel rust uitstraalt, Duits Openingsperiode: Het is een camping die veel rust uitstraalt.

 • Laurent 21.03.2018 19:51

  Totaalscore na ANWB inspectie op de camping. Het hele sanitairgebouw ziet er nieuw uit.

 • Amely 26.03.2018 11:27

  Wilhelmus - Den Haag Gezin met jonge kinderen Kampeerplaats za 29 jul - za 5 aug 7 nachten Geverifieerde review. Campers Campers 3 camperplaatsen buiten het terrein Camperservicestation.

 • Romeo 29.03.2018 02:54

  Echte ouderwetse speeltuin, fijne zwemgelegenheid hier is wel ook dagrecreatie, maar daar heb je verder op de camping geen last van. Veel activiteiten voor de kids.