Brouwerij hertog jan cafe

  • Abonneren
  • Aandeel

Het toeval was dat pal tegenover de brouwerij een grote kantoorvilla leeg stond. Tot ziens in Arcen! Destijds heette het café “de Proeverij” en pas in een later stadium werd Hertog Jan aan deze naam verbonden.

Na een aantal jaren van vooronderzoek en een verbouwing werden in de deuren geopend van de “nieuwe” Hertog Jan Proeverij. Aangezien de bezoekersaantallen van de brouwerij bleven stijgen, werd de ruimte waarin het café destijds gevestigd was simpelweg te klein. Ook het eten heeft de nodige aandacht gekregen binnen het bedrijf. Kortom, allemaal redenen om ons café te bezoeken!

In eerste instantie werd de ruimte gebruikt als ontvangstgelegenheid voor bezoekers van de brouwerij. Als dierbare herinnering aan de Oma van Bram waar wij ook het recept voor onze goulashsoep van hebben omgedoopt tot “Julia’s hoeskamer”. Dan bent u bij de Hertog Jan Proeverij aan het juiste adres.

Brouwerij hertog jan cafe lid van de vriendenkring streven we naar optimale gastvrijheid in ons bedrijf. Klik voor alle bieren. Inmiddels hebben vele honderdduizenden bezoekers de Hertog Jan Proeverij bezocht. Klik voor alle bieren. Als lid van de vriendenkring streven we naar optimale gastvrijheid in ons bedrijf!

  • Kortom, allemaal redenen om ons café te bezoeken! Inmiddels hebben vele honderdduizenden bezoekers de Hertog Jan Proeverij bezocht.
  • De hal vertegenwoordigd een stuk historie van de brouwerij en de hertog Jan Proeverij door foto’s uit de oude doos in te lijsten en op te hangen. In de gerechten wordt stevig gebruik gemaakt van bier.

Bezoek onze brouwerij

Klik voor alle bieren ». Dan bent u bij de Hertog Jan Proeverij aan het juiste adres. Een heerlijke lunch of koffietafel, een huisgemaakt buffet of wellicht geniet u de voorkeur voor een barbecue, al dan niet met een proeverij van verschillende bieren.

Het café daarentegen heeft een opfrisbeurt gekregen. Zoals wij heden ten dagen weten, is dit met veel succes gebeurd.

  • Onze medewerkers werken vriendelijk, vlot en met respect voor bier en voor de gast. Henk heeft tot aan zijn pensioen in oktober nog volop meegewerkt.
  • Wij doen ons uiterste best om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Het kan allemaal bij de Hertog Jan Proeverij. Henk heeft tot aan zijn pensioen in oktober nog volop meegewerkt, brouwerij hertog jan cafe. Het kan allemaal bij de Hertog Jan Proeverij. Het kan allemaal bij de Hertog Jan Proeverij. Henk heeft tot aan zijn pensioen in oktober nog volop meegewerkt.

Hertog Jan Brouwerij

In eerste instantie werd de ruimte gebruikt als ontvangstgelegenheid voor bezoekers van de brouwerij. Op deze manier blijft het een familiebedrijf waar de gast welkom is en gezellig komt eten en drinken. Wanneer u na afloop van de rondleiding door de, uit stammende brouwerij terugkeert naar de Hertog Jan Proeverij staat er voor u een heerlijk fris glas pilsener klaar. Het kan allemaal bij de Hertog Jan Proeverij.

Om onze verbintenis met de brouwerij wat meer aandacht te geven hebben wij de bierleiding mooi uitgelicht. Zoals wij heden ten dagen weten, is dit met veel succes gebeurd. De pullen worden hier iets meer in camping eiland van maurik plattegrond schijnwerper gezet en de houten vloer maakt een zitplaats aan de open haard wel extra speciaal.

En dat koken met bier lekker is kunt u uiteraard zelf een keer uitproberen? Neem gerust een kijkje in onze kaart, brouwerij hertog jan cafe.

Barbenodigdheden

In een geheel vernieuwde keuken bereiden wij voor u bij bier passende hapjes, gebak, lunch en diner. We organiseren al vele jaren leuke wisselende dagarrangementen in en om de brouwerij. Neem gerust een kijkje in onze kaart. Als lid van de vriendenkring streven we naar optimale gastvrijheid in ons bedrijf.

Liefhebbers van bier bleven langer hangen en kwamen met regelmaat terug om te genieten van alle mooie bieren die de Hertog Jan brouwerij te bieden had.

Neem gerust een kijkje in onze kaart. In de wintermaanden van zijn deze veranderingen brouwerij hertog jan cafe.

Neem gerust een kijkje in onze kaart. In eerste instantie werd de ruimte gebruikt auto kopen in belgie als nederlander ontvangstgelegenheid voor bezoekers van de brouwerij. Wij doen ons uiterste best om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken. Nieuwe tafels en hoekbanken geven de gast net wat meer ruimte en vooral de pullenkamer is een must voor het oog, brouwerij hertog jan cafe.

In eerste instantie werd de ruimte gebruikt als ontvangstgelegenheid voor bezoekers van de brouwerij.

Zoon Bram had sinds een aantal jaren als kok menig ervaringen opgedaan en heeft ervoor gezorgd dat de Hertog Jan Proeverij meer dan alleen een café is. Tot slot hebben we de vilten die jaren in de bogen van het café hebben gehangen een prominente plek in de hal gegeven. Als dierbare herinnering aan de Oma van Bram waar wij ook het recept voor onze goulashsoep van hebben omgedoopt tot “Julia’s hoeskamer”.

En dat koken met bier lekker is kunt u uiteraard zelf een keer uitproberen. Wanneer u na afloop van zoek type auto op kenteken rondleiding door de, uit stammende brouwerij terugkeert naar de Hertog Jan Proeverij staat er voor u een heerlijk fris glas pilsener klaar.

Op deze manier blijft het een brouwerij hertog jan cafe waar de gast welkom is en gezellig komt eten en drinken. En dat koken met bier lekker is kunt u uiteraard zelf een keer uitproberen, brouwerij hertog jan cafe.