Bongo tafel voor twee antwerpen

 • Abonneren
 • Aandeel

Een weekendje aan zee heeft altijd iets bijzonders. Een spannende dag in een pretpark, een rustig en leerrijk museumbezoek, … het wordt een dag om nooit meer te vergeten. Ter waarde van 59,

Doe er dan nog eens twee of drie overnachtingen, inclusief ontbijt, bij in een kusthotel, en al de ingrediënten voor een zalig weekend zijn aanwezig.

Verras bijvoorbeeld met een gezellig diner voor Valentijn , als verjaardagscadeau of om een huwelijksverjaardag te vieren. Externe partners van eBay kunnen cookies op uw apparaat opslaan en soortgelijke technologieën gebruiken om bepaalde informatie te verzamelen en te verwerken voor het personaliseren, meten en analyseren van advertenties.

Wil je je geliefde verrassen met een romantisch weekendje weg? Thuis hoef je ze enkel in de microgolf oven te schuiven en je te bekommeren om wat echt belangrijk is: Twee personen genieten van een luxueus aperitief in één van de geselecteerde aperobars. Met de Bongo Brasserie ga je een lekker avondje uit in één van de geselecteerde restaurants.

Dan biedt deze Boutique Bloemen de oplossing. Verzenden 21 Verzenden Bongobon Belevenisbon twv euro Galaxy. Laat de ontvanger dan zelf kiezen. Er is een fout opgetreden tijdens het verwerken van je e-mail.

Slapen onder een sterrenhemel of in een woonwagen kan ook. De Ardennen blijven populair als bestemming voor een weekendje weg.
 • Of je nu de voorkeur geeft aan actie zoals beachvolley of blokarten of liever bij een hapje en een drankje in een trendy beachclub geniet van het uitzicht op strand en zee:
 • Bovendien kunnen de spruiten zich voor of na het eten uitleven in de speeltuin, het springkasteel of het ballenbad.

BESTSELLERS VOOR GASTRONOMIE

Een uniek cadeau voor een etentje De liefde van de man gaat door de maag. Laat je verwennen en geniet met volle teugen. Wie echt wil ontspannen tijdens een weekendje weg kan een goede nachtrust aanvullen met een bezoek aan de sauna of een duik in het zwembad. In een mand zweven en het landschap voorbij zien glijden, het is een droom.

Het ontbijt is inbegrepen. Geef haar een tijdloos geschenk, de Bongo Boutique juwelen biedt 41 prachtige keuzes.

Bongo bon Superman RP. Bongo bon Superman RP, bongo tafel voor twee antwerpen. Verzenden 21 Verzenden. Wil je pure ontspanning, een gerenoveerd treinstationnetje. Bongo bon Superman RP. Een ruime selectie van ui…. Een voormalig klooster, een knus hotel in de Ardennen,… Daar mag je logeren als je een Bongo Pittoresk Logeren krijgt, een gerenoveerd treinstationnetje.

HEERLIJK DINEREN

Sommige historisch belangrijke steden of musea zijn voor cultuurliefhebbers een echte must. Laat de ontvanger dan zelf kiezen. Probeer het later nog eens opnieuw.

Er is vast een locatie in jouw buurt. Meer weten over databeheer en uw privacyinstellingen. Meer weten over databeheer en uw privacyinstellingen.

Met deze Bongo geef je een ballonvaart cadeau inclusief een glaasje champagne en een luchtdoopcertificaat. Je maakt toch niemand gelukkig met een abonnement op het verkeerde tijdschrift.

Sommige historisch belangrijke steden of musea zijn voor cultuurliefhebbers een echte must. Sluiten Wij gebruiken cookies om onze website gebruiksvriendelijk te maken. Deze Bongo geeft recht op twee overnachtingen, inclusief ontbijt.

Met deze bongo bon t. Het aantal kinderen dat mag deelnemen, ver weg van de alledaagse routine sauna zuid holland bleiswijk sleur. Nog geldig tot december Even onthaasten, is afhankelijk van de activiteit, bongo tafel voor twee antwerpen. Met deze Bongo krijgt n persoon een account van drie maanden op de datingsite Rendez-Vous? Nog geldig tot december Even onthaasten, is afhankelijk van de activiteit.

Nog geldig tot december Even onthaasten, is afhankelijk van de activiteit. Het aantal kinderen dat mag deelnemen, is afhankelijk van de activiteit.

Met deze Bongo krijgt n persoon een account van drie maanden op de datingsite Rendez-Vous.

BONGO Tafel voor Twee

Je wilt iemand een boeketje bloemen of een plant cadeau doen, maar je weet niet goed welke bloemen en planten de ontvanger mooi vindt of wanneer hij of zij veel thuis is om ten volle van de geuren en de kleuren te genieten? Deze cadeaubon geeft 2 samenreizende personen recht op een dagactiviteit bij 1 van de organisators en een treinticket 1ste klas, voor een Bongobon Belevenisbon twv euro Galaxy. Deze Cities by Bongo gaat verder waar klassieke stadsgidsen stoppen.

Bij hen kun je met je voucher terecht voor een activiteit of voor een aankoop! Met deze Bongo geniet je van een gastronomisch diner minimaal drie gangenin n van de geselecteerde restaurants. Bij hen kun je met je voucher terecht voor een activiteit of voor een aankoop.

 • Ashana 14.03.2018 11:42

  Of wil je jouw ouders verrassen met een origineel cadeau dat ze zich nog lang zullen herinneren?

 • Chiron 18.03.2018 13:49

  Bongo bon ontbijt met bubbels voor 2 personen.

 • Admir 22.03.2018 06:00

  Brugge is ook een stad die cultuurliefhebbers elke dag iets nieuws kan voorschotelen en die de interesses van elke leeftijdscategorie met een bruisend geheel van activiteiten beantwoordt. Jouw e-mail is ontvangen.