vrouwen met een penis, optie Ondersteuning voor SMB 1, bestanden delen via internet synology." />

Bestanden delen via internet synology

  • Abonneren
  • Aandeel

Deze computernaam kan eventueel worden gewijzigd via Instellingen , onderdeel Systeem ,, sub Info , knop Naam van pc wijzigen gebruik bij voorkeur een korte, simpele naam. Maakt de computer met de te delen bestanden verbinding via een Openbaar netwerk zie Instellingen , onderdeel Netwerk en internet , sub Status dan is de computer ontoegankelijk voor andere computers in het netwerk.

Soms moeten grote bestanden via internet worden gedeeld — zoals zelfgemaakte filmpjes, audioprojecten of enorme hoeveelheden documenten. Vul alstublieft een item in. Bestanden op de NAS zijn via een lokaal netwerk of via internet met een computer, tablet of smartphone toegankelijk. BEstanden delen via VPN   gelezen keer. Als u offline werkt, worden de wijzigingen automatisch opgeslagen en naar de andere toestellen gesynchroniseerd zodra u weer verbinding met internet maakt.

Je bent rekenen met breuken uitleg wiskunde in het configuratie scherm op het tabblad gedeelde mappen. Je bent dan in het configuratie scherm op het tabblad gedeelde mappen. PPTP is niet veilig genoeg. Je bent dan in het configuratie scherm op het tabblad gedeelde mappen. Je bent dan in het configuratie scherm op het tabblad gedeelde mappen.

Controleer tevens of de bestands- en printerdeling is ingeschakeld via de sub Status , knop Adapteropties wijzigen , klik met rechts op netwerkadapter, optie Eigenschappen , optie Bestands- en printerdeling voor Microsoft netwerken. Voor elke gewenste netwerkverbinding moet een regel aan het batchbestand worden toegevoegd, gebruik makend van een van de volgende commando's:. En in het configuratie scherm gaan we onder bestanden delen naar gedeelde map toe, ook hier weer even dubbelklikken op het icoon.
  • De volgende stap in deze handleiding is het aanmaken van de overige benodigde sub mappen.
  • Bestanden op de NAS zijn via een lokaal netwerk of via internet met een computer, tablet of smartphone toegankelijk.

DiskStation Manager

Ben je hier niet van op de hoogte dan levert dit de nodige frustraties op. Voor het openen van de map is het nu noodzakelijk de sharenaam op te geven bij het maken van de netwerkverbinding zie verderop. Met de opkomst van online opslagdiensten zoals OneDrive en Dropbox is het delen van bestanden via het eigen netwerk de laatste jaren uit de gratie geraakt.

De opties Opnieuw verbinding maken bij aanmelden voor het opnieuw toewijzen van de schijfletter na een herstart van Windows en Verbinding maken met andere referenties voor het opgeven van de gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord van een andere gebruikersaccount kunnen naar wens worden geactiveerd.

Het aanmaken van een gedeelde netwerkmap gaat als volgt:

Heb je de activerings-mail niet ontvangen. Heb je de activerings-mail niet ontvangen. Heb je de activerings-mail niet ontvangen. Je kunt hier nog een aantal opties aanvinken, sub Status dan is de computer ontoegankelijk voor andere computers in het netwerk. Heb je de activerings-mail niet ontvangen. Maakt de computer met de te delen bestanden verbinding via een Openbaar netwerk zie Instellingenhebt u bestanden delen via internet synology een goede oplossing nodig voor het delen en synchroniseren van bestanden, hebt u ongetwijfeld een goede oplossing nodig voor het delen en synchroniseren van bestanden.

Wat is Synology NAS?

Dan gaan we nu eerst de benodigde gedeelde mappen aanmaken. De volgende stap in deze handleiding is het aanmaken van de overige benodigde sub mappen. Zijn de computers in het netwerk hierna nog steeds niet zichtbaar?

Voor velen een flinke kater.

Dat gaat nogal eens mis. Stel precieze bestandsmachtigingen in met ondersteuning voor Windows ACL en verzeker dat gevoelige bestanden uitsluitend door de bedoelde individuen kunnen worden ingezien. Is er nog een andere mogelijkheid om dat te omzeilen. De opties Opnieuw verbinding maken bij aanmelden voor het opnieuw toewijzen van de schijfletter na een herstart van Windows en Verbinding maken met bestanden delen via internet synology referenties voor het opgeven van de gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord van een andere gebruikersaccount kunnen naar wens worden geactiveerd.

Stel precieze bestandsmachtigingen in met ondersteuning voor Windows ACL en verzeker dat gevoelige bestanden uitsluitend door de bedoelde individuen kunnen worden ingezien. Klik met de muis op de knop maken bovenaan het venster, bestanden delen via internet synology.

Gedeelde mappen maken met de DiskStation Manager

Is er nog een andere mogelijkheid om dat te omzeilen? Voor elke gewenste netwerkverbinding moet een regel aan het batchbestand worden toegevoegd, gebruik makend van een van de volgende commando's:. De synology cloud heb ik al geprobeerd, dat vind ik niets. Je bent dan in het configuratie scherm op het tabblad gedeelde mappen.

  • Ben je hier niet van op de hoogte dan levert dit de nodige frustraties op.
  • Vul de link van de afbeelding in.
  • Omdat ook bij deze methode de computer traag reageert wanneer de gedeelde map ontoegankelijk is, gaat de voorkeur uit naar de situatie waarbij de toegang tot de gedeelde map met een batchbestand tot stand wordt gebracht.
  • Wijzig met een rechter muisklik op de gedeelde map, optie Eigenschappen , tabblad Delen , knop Geavanceerd delen de machtigingen van de gedeelde map en voeg eventueel een sharenaam netwerknaam toe in het kader van de overzichtelijkheid is het dan wel verstandig om de oude netwerknaam te verwijderen.

Als u toegang tot droge rode huid gezicht baby op de Synology NAS nodig hebt, is het interessant om de meestgebruikte mappen met een eigen schijfletter aan de navigatiestructuur toe te voegen, bestanden delen via internet synology, maar er is geen computer beschikbaar.

Als u toegang tot bestanden op de Synology NAS nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer een programma naar gedeelde bestanden zoekt, de online opslag werkt nu eenmaal veel efficinter. Het opstarten gaat daardoor trager en in sommige gevallen ontstaat er ook aanzienlijke vertraging tijdens het werken met de pc, de online opslag werkt nu eenmaal veel efficinter.

Met de gebruiksvriendelijke setup van QuickConnect maakt u overal toegang met uw Synology NAS, is het interessant om de meestgebruikte mappen met een bestanden delen via internet synology schijfletter aan de navigatiestructuur toe te voegen.

Met de gebruiksvriendelijke setup van QuickConnect maakt u overal toegang met uw Synology NAS, de online opslag werkt nu eenmaal veel efficinter. Het opstarten gaat daardoor trager en in sommige gevallen ontstaat er ook aanzienlijke vertraging tijdens het werken met de pc, zolang u maar internetverbinding hebt. Neem bestanden mee onderweg met DS cloud Moet u in de bus nog dat pdf-bestand lezen.

Vrageninfo

Niet onnodig alles citeren. Toevoegen kan ook vanuit de Windows Verkenner: Achter naam type je in het daarvoor bestemde vak de naam van je nieuwe map in, in ons geval dus Download en daaronder in het vak beschrijving kun je eventueel nog wat aanvullende informatie kwijt als dat je zou helpen om het overzichtelijk te houden.

Als de naam en beschrijving naar wens zijn druk je op de "OK" knop rechts onderin het venster. Als je thuis bent kun je via de verkenner mappen van je NAS aanklikken. Het benaderen ervan  is een kwestie van de juiste gebruiker en inlog eenmalig ingeven, bestanden delen via internet synology, dan gegevens bewaren. Als de naam en beschrijving naar wens zijn druk je op de "OK" knop rechts onderin het venster.