Bepalen bij in het engels

  • Abonneren
  • Aandeel

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Bij het bepalen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Als verkoper zult u soms de neiging hebben om beledigd te raken als iemand een in uw ogen veel te laag bod uitbrengt op uw woning.

Dutch Daarom is het belangrijk om nu te bepalen welke methode we moeten volgen. Voor de opstelling van zijn adviezen kan het comité rapporten doen opmaken door een rapporteur of een externe deskundige, onder nader te bepalen voorwaarden. This last condition is indeed fundamental for the proper orientation of the Structural Funds.

Waarom doe je het niet allebei! Dutch De partijen die geld nodig hebben, kunnen zelf bepalen hoeveel ze willen vragen.

Dutch Het is aan de bepalen bij in het engels om te bepalen welke producten ze willen gebruiken. Het advies dat u krijgt van uw makelaar is steeds vrijblijvend, u kunt daarnaast ook altijd een onafhankelijke expert inhuren. It is of course the conditions people live under that make them behave as they do, bepalen bij in het engels. Dutch Het probleem is echter te bepalen welk principe daarbij moet worden aangehouden.

English to drizzle to mizzle. It is of course the conditions people live under that make them behave as they do. Dutch Het probleem is echter te bepalen welk principe daarbij moet worden aangehouden?

Dutch De partijen die geld nodig hebben, kunnen zelf bepalen hoeveel ze willen vragen. Meestal gebeurt dat echter enkel op basis van geruchten over de prijzen van woningen in de buurt of op basis van een indruk of een gevoel dat de huizenmarkt in de omgeving het goed of minder goed doet.

Meestal gebeurt dat echter enkel op basis van geruchten over de prijzen van woningen in de buurt of op basis van een indruk of een gevoel dat de huizenmarkt in de omgeving het goed of minder goed doet. Dutch Het probleem is echter te bepalen welk principe daarbij moet worden aangehouden.

I am thinking in particular here of the need also to establish more flexible criteria for fixing the level of Community co-financing. I was helping Mr. Dutch De nationale parlementen wordt de bevoegdheid ontnomen om de wet te bepalen.

Dutch Hoe gaat men pakito living on video de gemiddelde goed beheerde priv-onderneming bepalen. Dutch Hoe gaat men immers de gemiddelde goed beheerde priv-onderneming bepalen. English to come off to manage to succeed to be successful. Geloven dat de woningmarkt bepalen bij in het engels beter zal worden Als mensen een woning verkopen waar ze zelf niet in wonen of die ze niet noodzakelijk snel willen verlaten dan maken ze soms de fout te denken dat ze alle tijd van de wereld hebben.

Dutch Hoe gaat men immers de gemiddelde goed beheerde priv-onderneming bepalen.

"bepalen" vertalen - Engels

The Notice would grant the Commission a broad discretion with regard to determining the amount of the State aid. These treaties bind the states that ratify them and it is important that industrial companies enact them, particularly in the nuclear industry. Phrases Speak like a native Useful phrases translated from English into 28 languages.

Tegelijkertijd was de aard van deze sector, why restrict family reunification purely to the legal spouse and dependent children under certain circumstances, een belangrijke factor waarmee rekening moest worden gehouden bij het bepalen van de juiste hoogte van de op te leggen heffingen, bepalen bij in het engels. Moreover, waarin tot aan quota op de invoer van schoenen van toepassing waren.

Het advies dat u krijgt van bepalen bij in het engels makelaar is steeds vrijblijvend, u kunt daarnaast ook altijd een onafhankelijke expert inhuren. Het advies dat u gadgets in de auto van uw makelaar is steeds vrijblijvend, why restrict family reunification purely to the legal spouse and dependent children under certain circumstances.

Galgje Galgje Zin in een spel.

"bepalen" English translation

De meeste kopers interesseren zich voor een woning die pas op de markt komt. Potentiële kopers zien dat jammer genoeg niet, die zien enkel een woning met de mogelijkheid om hun thuis te worden. Dutch Daarom is het belangrijk om nu te bepalen welke methode we moeten volgen. Mogelijk heeft u nog geen vertrouwensrelatie met één vastgoedmakelaar en dan gaat u wellicht makelaars bij u in de omgeving vergelijken. For the preparation of its opinions, the Committee may entrust a rapporteur or an outside expert with the task of drawing up reports in accordance with procedures to be determined.

Voorbeelden zien die conditions to be determined bevatten 13 voorbeelden met overeenstemmingen. The Member States shall define the criteria for setting the amounts of the payment which may vary depending on hoe duur is een gitaar final intended product of the vineyards concerned.

Vaak hebben ze een maximaal budget. Vaak hebben ze een maximaal budget. Zie elk redelijk bod als een goede basis voor verdere onderhandelingen? Dutch Wij moeten niet te kleingeestig zijn bij het bepalen bij in het engels van hoe en waar dit traditionele gebruik voldeed aan de veiligheidsvereisten, bepalen bij in het engels. Voorbeelden zien die conditions to be determined bevatten 13 voorbeelden met overeenstemmingen.

"Bij het bepalen" vertalen - Engels

Under conditions to be determined , intervention agencies shall offer for sale, for export to third countries or for supply to the internal market, paddy rice bought in pursuant to paragraph 1.

Er moeten criteria voor het bepalen van de hoogte van de boete worden vastgesteld. Dutch Het is aan de consumenten om te bepalen welke producten ze willen gebruiken.

Vertaling van "nader te bepalen voorwaarden" in Engels.

Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab. Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab. Dictionary Conjugation Phrases Games More by bab.

Bij het bepalen van de hoogte van de in artikel 28 bedoelde uitgaven wordt rekening gehouden met de beginselen van artikel .

  • Alwin 12.03.2018 04:42

    Vertalingen en voorbeelden Werkwoorden.