Bellen via whatsapp is dat gratis

 • Abonneren
 • Aandeel

Voordelen Bellen via WhatsApp is goedkoper dan bellen tegen het reguliere mobiele tarief. Dit was bij een 3G-verbinding. Dataverbruik Doordat je met WhatsApp belt via je internetverbinding, verbruik je geen belminuten meer maar MB's uit je databundel.

Met de nieuwe functie kunnen gebruikers van de dienst elkaar nu ook bellen via de app. Normaal bellen naar het buitenland is vaak prijzig. Android, iOS en Windows Phone. Dat kan je dus veel voordeel opleveren, zeker als je naar het buitenland belt. De nieuwe belfunctie is beschikbaar voor Android-smartphones en wordt momenteel langzaam uitgerold voor iPhones.

Android, dan kun je daarmee dus minuten bellen. Android, iOS en Windows Phone  De nieuwe belfunctie is beschikbaar voor Android-smartphones en wordt momenteel langzaam uitgerold voor iPhones. Dekkingen veranderen regelmatig Bekijk nu de Autoverzekeringvergelijker. Android, bellen via whatsapp is dat gratis, iOS en Windows Phone  De nieuwe belfunctie is beschikbaar voor Android-smartphones en wordt momenteel langzaam uitgerold voor iPhones.

WhatsApp Web Bellen via internet Vergelijk alle mobiele telefoons. Tests Besparen Je goed recht Actie voeren. Tests Besparen Je goed recht Actie voeren.

Bellen via een wifi-verbinding werkt echter nog beter en levert de beste gesprekskwaliteit op.

Recente iFun

Voor iPhone-bezitters is de functie toegevoegd in de laatste update van WhatsApp. Doordat je met WhatsApp belt via je internetverbinding, verbruik je geen belminuten meer maar MB's uit je databundel.

Eerste indruk Vanaf nu kun je bellen met WhatsApp. De ander en jijzelf zijn redelijk te verstaan. Eerste indruk 17 oktober Bel je via wifi, dan is het gesprek gratis. Telefoneren via WhatsApp gaat over de internetverbinding van je smartphone.

De nieuwe bellen via whatsapp is dat gratis is beschikbaar voor Android-smartphones en wordt momenteel langzaam uitgerold voor iPhones. Het aantal MB's dat je per minuut verbruikt valt daarnaast reuze mee.

De nieuwe belfunctie is beschikbaar voor Android-smartphones en wordt momenteel langzaam uitgerold voor iPhones. Het aantal MB's dat je per minuut verbruikt valt daarnaast reuze mee. Het aantal MB's dat je per minuut verbruikt valt daarnaast reuze mee.

Bellen met WhatsApp: review

WhatsApp Web Bellen via internet Vergelijk alle mobiele telefoons. Voor alle apparaten geldt dat je de laatste versie van WhatsApp moet gebruiken.

Windows Phone-gebruikers moeten nog even geduld hebben.

Druk je daar op, dan kan het dus zijn dat de belfunctie voor jou nu nog niet werkt, bellen via whatsapp is dat gratis. Met de intrede van WhatsApp Call behoort beltegoed steeds meer tot de verleden tijd. Druk je daar op, dan kan het dus zijn dat de belfunctie voor jou nu nog niet werkt.

Heb je een iPhone, dan kan het dus zijn dat de belfunctie voor jou nu nog niet werkt. Je hebt daarbij de keuze uit:.

Bellen en videobellen via WhatsApp

In deze kolom vind je een overzicht van alle uitgaande en inkomende gesprekken. Voordelen Bellen via WhatsApp is goedkoper dan bellen tegen het reguliere mobiele tarief. Het bellen via een 3G- of 4G-verbinding werkte bij ons goed.

Windows Phone-gebruikers moeten nog even geduld hebben. Glow in the dark tennis racket alle apparaten geldt dat je de laatste versie van WhatsApp moet gebruiken.

De nieuwe functie is netjes gentegreerd in het bestaande ontwerp van de app en het bellen via 3G of 4G werkt redelijk goed. De functie is te gebruiken door gebruikers met een Android-toestel of een iPhone.

Boven in het gespreksvenster waar je normaal je berichtjes typt, vind je nu een belknop, bellen via whatsapp is dat gratis. De ander en jijzelf zijn redelijk te verstaan. De functie is te gebruiken door gebruikers met een Android-toestel of een iPhone. De functie is te gebruiken door gebruikers met een Android-toestel of een iPhone.

Belknop  Boven in het gespreksvenster waar je normaal je berichtjes typt, vind je nu een belknop. Bellen via WhatsApp is goedkoper dan bellen tegen het reguliere mobiele tarief. Je hebt daarbij de keuze uit:. Dit was bij een 3G-verbinding.

Bel je via wifi, dan is het gesprek gratis. De functie wordt voor iPhone-bezitters langzaam uitgerold. De functie wordt voor iPhone-bezitters langzaam uitgerold. Voor iPhone-bezitters is de functie toegevoegd in de laatste update van WhatsApp.

 • Yoran 04.01.2019 00:10

  Android, iOS en Windows Phone.

 • Ouarda 10.01.2019 06:49

  Dataverbruik Doordat je met WhatsApp belt via je internetverbinding, verbruik je geen belminuten meer maar MB's uit je databundel.

 • Melany 15.01.2019 15:11

  Dit was bij een 3G-verbinding. Stel je hebt een databundel van 1 GB, dan kun je daarmee dus minuten bellen.