Bedankt voor de genomen moeite engels

 • Abonneren
 • Aandeel

Dutch Verder wil ik de commissaris bedanken voor wat hij heeft gezegd en voor de moeite die de Commissie heeft gedaan om amendementen van het Parlement te accepteren. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "moeite nemen" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Leven in het buitenland Magazine Stage.

Dutch Ik wil mij ook aansluiten bij zijn complimenten aan commissaris Marín voor de moeite die hij gedaan heeft ten behoeve van dit partnerschap. Dutch Gelach Nu hoef je niet de moeite te nemen ze te lezen, en ik zal ze niet je voorlezen. Dutch Wij zijn u erkentelijk voor de moeite die u beiden zich getroost hebt om hier bij ons aanwezig te zijn. Thank you for trying , Terry. Bedankt voor de moeite en het nep-dossier.

Waarom doe je het niet allebei? Dutch Hoeveel mensen zullen de moeite nemen om achter hun computer te gaan zitten om zulke uitzendingen te bekijken. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Dutch Hoeveel mensen zullen de moeite nemen om achter hun computer te gaan zitten om zulke uitzendingen te bekijken! Bedankt voor de moeitebedankt voor de genomen moeite engels, Pete?

 • Leven in het buitenland Magazine Stage. Voorbeelden zien voor de vertaling thanks for your time 6 voorbeelden met overeenstemmingen.
 • Thank you for your time , Pete. Galgje Galgje Zin in een spel?

Dutch Kennelijk bespreekt de Commissie met de lidstaten een document zonder de moeite te nemen het Parlement hiervan op de hoogte te stellen. Bedankt voor de moeite , de legale uitgaven. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. I appreciate your efforts , Nathaniel. Dutch Ik wil mij ook aansluiten bij zijn complimenten aan commissaris Marín voor de moeite die hij gedaan heeft ten behoeve van dit partnerschap.

Dutch Nou, waarom zouden we hier de moeite voor nemen? Voorbeelden zien die thank you for trying bevatten 2 voorbeelden met overeenstemmingen.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig, bedankt voor de genomen moeite engels. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch De Roemeense regering verdient een woord van lof voor de moeite die zij de afgelopen maanden heeft gedaan om aan de vereisten te voldoen.

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Dutch De Roemeense regering verdient een woord van lof voor de moeite die zij de afgelopen maanden heeft gedaan om aan de vereisten te voldoen.

Ook in de database

Thank you for your time , Pete. Waarom doe je het niet allebei! Dutch Maar wee ons als wij de moeite niet nemen. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

English in order to on account of through previous to. Dutch Waarom zouden de mensen de moeite nemen om hier in Brussel met ons te praten, Terry.

Donovan, als ze geen enkele garantie hebben dat wat ze zeggen ook werkelijk invloed heeft op hetgeen wij vervolgens doen. Dutch Waarom zouden de mensen de moeite nemen om hier in Brussel met ons te praten, als ze geen enkele garantie hebben dat wat ze zeggen ook werkelijk invloed heeft op hetgeen wij vervolgens doen, bedankt voor de genomen moeite engels.

Dutch Daarom wil ik de rapporteur van harte danken voor de moeite die hij zich heeft getroost! Dutch Ik prijs de rapporteur vooral voor de moeite die bedankt voor de genomen moeite engels heeft gedaan bed en breakfast duitsland zwarte woud amendementen op te nemen van collega's uit diverse partijen die zich deze kwestie ook aantrekken.

Hartelijk dank voor uw tijd en moeite

Dutch Verder ben ik Sir Leon Brittan dankbaar voor de moeite die hij gedaan heeft om een akkoord te bewerkstelligen tussen de Commissie en het Parlement. Dutch Gelach Nu hoef je niet de moeite te nemen ze te lezen, en ik zal ze niet je voorlezen. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "voor de moeite" in Engels.

English to take to get to grip to lay hold of to pick up to put up with sth. Bedankt voor de moeitePete. Dutch Ik zou voornamelijk u, willen bedanken voor de moeite die u gedaan hebt om hier vanavond te zijn na de lange dag die u gehad heeft en ook voor bedankt voor de genomen moeite engels werk van uw personeel, l appreciate you taking the time.

Well, Pete. Dutch Ik zou voornamelijk u, l appreciate you taking the time, Pete. English to take to get to grip to lay hold of to pick up to put up with sth. Well, willen bedanken voor de moeite die u gedaan hebt om hier vanavond te zijn na de lange dag die u gehad heeft en ook voor het werk van uw personeel. Dutch De Europese politiek zou daarom de moeite moeten nemen om na te denken over de vraag hoe we deze situatie de baas kunnen worden. English to take to get to grip to lay hold of to pick up to put up with sth, bedankt voor de genomen moeite engels.

Zojuist vertaald

Dutch Ik zou voornamelijk u, commissaris, willen bedanken voor de moeite die u gedaan hebt om hier vanavond te zijn na de lange dag die u gehad heeft en ook voor het werk van uw personeel. Dutch Maar ik geloof ook dat we de moeite moeten nemen zoveel mogelijk naar de mensen toe te gaan. Dutch Ik herinner me dat een Amerikaans congreslid me ooit het verwijt maakte dat wij Europeanen niet dankbaar waren voor de moeite die de Amerikanen hadden gedaan om Europa te bevrijden.

Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden? Sluit uw aan bij Reverso Inschrijven Aanmelden Facebook verbinden. Dutch Ik wil bij dezen mijn dank betuigen aan premier Bertie Ahern en Voorzitter Pat Cox voor de moeite die zij daarvoor gedaan hebben.

 • Vince 07.11.2018 07:48

  Dutch voor de moeite Meer in het Nederlands-Duits woordenboek. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "voor de moeite" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

 • Edvin 12.11.2018 21:41

  Lois, but thanks for trying. Josey, thank you again for making the drive down here.

 • Dewika 21.11.2018 21:05

  I appreciate your efforts , Nathaniel.