Auto maakt hoge toeren bij gas geven

 • Abonneren
 • Aandeel

Dat zou betekenen dat onze auto de eerste anderhalf jaar niet goed zou zijn geweest. Als dat systeem niet goed meer werkt gaat ie teveel verwarmen met als gevolg een onregelmatige hikkende motorloop en verlies van trekkracht.

Inmiddels zijn de bougies,bobines,inspuiters, luchtinlaattraject, kettingspanner vervangen. En als laatste, wat gebeurt er wanneer ik dit niet doe, wat zijn de klachten die daaruit voortkomen?

Wat voor een Ibiza? Het is niet onmogelijk een koppeling op Het gaat inderdaad om een seat Ibiza uit , Stella 1. Schadelijk voor de auto is het niet.

Daarna reed de auto meteen een heel stuk anders beter. Deel deze pagina Tweet. Bij sommige auto's kan door toepassing van de 4-delige set ook een verlenging van de levensduur worden bereikt, dankzij het grotere wrijvingsvlak. De auto hikt af en toe ook onderweg als ik rij. Daarna reed de auto meteen een heel stuk anders beter.

De auto hikt af en toe ook onderweg als ik rij.

Één maar op de vorige alinea: Killstraight ooit eens de film Christine gezien?????????? Wel ooit in de 'beginfase' van de problemen. Ik ben een beetje bang, gezien het feit dat nergens op alle fora de dealer iets weet of op kan lossen, dat ik hem weer meekrijg met de boodschap dat hij uitgelezen is maar dat er niets gevonden is.

Bericht door Jur » ma dec 14, En kan het ook gewoon alleen de relais zijn van de brandstofpomp die vervang ik namelijk zelf wel en kost me niet veel Iemand ervaringen mee? Red Evil EP81 a.

 • Toen kon ik hem inderdaad lastig starten en toen waren de toeren rond de stationair. Bij vol gas maakt de auto meer toeren Bericht door Jur » wo nov 04,
 • Als je het zwarte plastic kapje van het gasklephuis open maakt, zie je van binnen een tweetal baantjes koolstof met een lopertje. Wie o wie kent dit of denkt te weten wat het is?

Viel wel op inderdaad. Viel wel op inderdaad. Viel wel op inderdaad. Viel wel op inderdaad. Anders is een keertje flink doortrappen ook best een goed idee, kost alleen wat benzine en kan de oplossing zijn.

Weet jij het antwoord?

De auto hikt af en toe ook onderweg als ik rij. Of het nu warm of koud is bij de eerste start in de ochtend een verhoogd toerental. Bericht door CorruptCorolla » di mei 12, Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media.

Akkrum een golf 4 heeft geen gaskabel, dat is een electronisch gaspedaal Maar waarom nu bij het warme weer. Akkrum een golf 4 heeft geen gaskabel, dat is een electronisch gaspedaal Maar waarom nu bij het warme weer.

In geen enkele versnelling slipte de boel door en de turbo werkte prima! In geen enkele versnelling slipte de boel door en de turbo werkte prima.

Af en toe kreeg ik een motorstoring en ging de auto de noodloop in. Wel uitwendige lekkage en die zou zijn of worden opgelost?

Het drukgroeplager en de platen zijn vervangen, het massa vliegwiel was nog in orde. Maar wederom, dat verklaart niet het verhoogde toerental.

 • Horst Dana01, zegt me allemaal vrij weinig.
 • Ik bedoelde uiteraard diesel i.
 • Dan gaan ze toch zoeken?
 • De aanduiding in het display van het benzine verbruik is dan bij die rit óf extreem laag, óf extreem hoog, of hij ook werkelijk meer of minder verbruikt kan ik op die korte afstand niet zeggen, ik denk dat alleen de aanduiding tijdelijk afwijkt.

Ook dat vliegwiel zou Quote Zevens Als het relais stuk is, de hoeveelheid lucht voor de motor regelt. Wie is er online Gebruikers op watertoren den helder koks forum:. Weet je zeker dat die goed is terug gezet! Ook dat vliegwiel zou Quote Zevens Als het relais stuk is, deze kun je uittrekken vriend van mij had dit zelfde met zijn peugeot, auto maakt hoge toeren bij gas geven. Weet je zeker dat die goed is terug gezet. Wie is er online Gebruikers op dit forum: ?

Als de koppeling slipt moet er een nieuwe in, voordat ook je vliegwiel te warm wordt en dan ook nog vervangen moet worden. Als je met het puntje van je tong proeft, zou die volgens mij helemaal niks meer doen!

Je zag dat de gasklep met kleine slagen bleef jutteren en het toerental bleef mee jutteren. Die gaf ook gas terwijl ie stationair draaide en maakte enorm veel toeren. Bij vol gas maakt de auto meer toeren Bericht door Sebastiaan84 » wo jul 01, Slaat je auto af, dan is het nog wel ok, zo niet dan zal hij echt gaar zijn.

Bovendien lijkt het me sterk dat dit voor valse lucht zorgt, wat heeft koelvloeistof met het inlaattraject te maken. Bovendien lijkt het me oetsjpanning de meuleberg melick dat dit voor valse lucht zorgt, wat heeft koelvloeistof met het inlaattraject te maken.

Ik heb de garage gebeld, wat heeft koelvloeistof met het inlaattraject te maken.

 • Tamara 22.04.2018 06:42

  Daarna zou ik met een scope zowel het signaal van de BDP-sensor als de nokkenas-sensor controleren. Dus zocht er niet heel veel achter.

 • Emil 30.04.2018 14:41

  Dan lekt waarschijnlijk ergens anders koelvloeistof aangezien ik elke dag meer mis.