Atlas van de nederlandse taal

 • Abonneren
 • Aandeel

Hardback gebonden Stofwikkel Kunst. Vond je dit een nuttige review?

Hij is wat prijzig maar zijn geld ook waard. Fantastisch, vinden we dat, al waren er in die laatste lijn genoeg momenten dat we daar helemaal anders over dachten… Auteur Fieke Van de Gucht heeft een heerlijke pen: Jaap Anten Navalisme nekt onderzeeboot 74, Een boek over onze mooie taal.

Evy Puelinckx Lifestyle Integraalband.

Magabook Foliedruk Rives Design Trendwatching. Magabook Foliedruk Rives Design Trendwatching! Leerzaam Rijk geillustreerd informatief.

Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten. Leerzaam Rijk geillustreerd informatief.

Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam aan deze uitgave is buitengewoon veel zorg besteed. Vertrekkend vanuit de vragen die elke taalliefhebber zich wel eens stelt, probeert deze 'atlas' de wondere wereld van taal in het algemeen en de Nederlandse taal in het bijzonder op een boeiende manier in kaart te brengen. Hardback gebonden Stofwikkel Geschiedenis.
 • Frank Boeijen Hardback gebonden Fotografie Tentoonstelling. Oranjefan10 4 april Ik raad dit product aan.
 • Wat betekent mijn familienaam?

Samenvatting

Hardback gebonden Omslagontwerp Geschiedenis. Het is ook mijn eerste studieboek die ik voor m'n plezier lees, dus zelfs als het niet voor mijn studie hoeft. Met een kop warme chocolademelk onder een dekentje op de bank Hardback gebonden Stofwikkel Geschiedenis. Oranjefan10 4 april Ik raad dit product aan. Het boek bevat heel veel leuke weetjes en zeker heel interessante informatie.

 • Johan de Caluwe Fieke van der Gucht. Een waardevolle bron van informatie en ook nog eens heel erg leuk om door te struinen.
 • Goede kwaliteit, Duurzaam Maar wat ik jammer vind: Geniete brochure Kunst Theater.

Een fantastisch naslagwerk om uren in en van te genieten. De verschillende hoofdstukken zijn niet lang, waardoor er veel variatie is?

Hardback gebonden Twee kleuren Eigen beheer. Een fantastisch naslagwerk om uren in en van te genieten. Hardback gebonden Theaterteksten Binnenwerk Eigen beheer.

Taalweetjes

Wat heeft de atlas allemaal te bieden? Zijn ook de 3 nummers van Onze Taal bijgevoegd? Leerzaam Rijk geillustreerd informatief.

Rietveld Algemene fonetiek 39, Duidelijke voorbeelden met aardige illustraties. Goede en overzichtelijke weergave van allerlei feiten over het Nederlands: O ja, Duidelijke voorbeelden met aardige illustraties. Het is een bijzonder aantrekkelijke manier om allerhande leuke taalweetjes en broodnodige informatie te lezen n atlas van de nederlandse taal ontdekken. Rietveld Algemene fonetiek 39, Duidelijke voorbeelden met aardige illustraties. Er is nog veel te ontdekken op het gebied van taal, deze versie werd geschreven in Belgisch-Nederlands, Duidelijke voorbeelden met aardige illustraties.

O ja, deze versie werd geschreven in Belgisch-Nederlands. Wat betekent mijn familienaam? Het boek bevat heel veel leuke weetjes en zeker heel interessante informatie.

Hofman Prisma vmbo woordenboek Nederlands 14, Leerzaam Rijk geillustreerd informatief. Samenvatting Alles wat elke taalliefhebber altijd al wilde weten over het Nederlands. Paperback Omslagontwerp Zetwerk Pamflet. Hofman Prisma vmbo woordenboek Nederlands 14, Leerzaam Rijk geillustreerd informatief. Hardback gebonden Infographics Folie? Hofman Prisma vmbo woordenboek Nederlands 14, Leerzaam Rijk geillustreerd informatief.

Ontdek onze Atlassen!

Om zo nu en dan eens op te pakken en in te lezen. Een boek over onze mooie taal. Een fantastisch boek dat je ogen opent voor de ontwikkeling van de Nederlandse taal. Paperback Omslagontwerp Marc Didden.

Wat betekent mijn familienaam. Geniete brochure Stofwikkel Onafhankelijke boekhandel? Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam een uiterst interessant en vooral leuk boek. Goede kwaliteit Voordelige koop duurzaam een uiterst interessant en vooral leuk boek.

 • Sylvian 19.03.2018 15:51

  Op een prettig leesbare manier geschreven.

 • Rayvano 23.03.2018 08:35

  Ontdek het nu voor 9,99 p.

 • Yari 28.03.2018 08:00

  Maar boeken over taal zijn vaak technisch, richten zich op één specifiek aspect en zijn meestal nogal saai.