Apple toetsenbord werkt niet meer na schoonmaak

 • Abonneren
 • Aandeel

Als een iOS-apparaat niet oplaadt wanneer het aan een Apple Keyboard met numeriek toetsenblok wordt gekoppeld, sluit u de oplaadkabel rechtstreeks aan op een USB 2. Als u niet met de muis kunt scrollen op een webpagina of in een document, raadpleegt u Multi-Touch-bewegingen gebruiken op een Mac om te controleren of de bewegingen correct zijn geconfigureerd.

Wij zullen dan een afspraak met u inplannen om uw toetsenbord te vervangen. Als het apparaat niet wordt vermeld, controleert u aan de hand van de bovenstaande stappen of het apparaat is ingeschakeld. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Uitwerpknop De uitwerpknop   reageert iets trager om te zorgen dat deze niet per ongeluk worden ingeschakeld. Als het toetsenbord wel werkt op één van de USB-poorten maar niet op alle, heeft de computer wellicht service nodig.

De Magic Mouse en Magic Mouse 2 hebben een schuifschakelaar op de onderkant van het apparaat.

Als de batterij bijna leeg is, apple toetsenbord werkt niet meer na schoonmaak u het Magic Keyboard of Magic Keyboard met numeriek toetsenbord op of  vervangt u de batterijen  van het Apple Wireless Keyboard.

Wel met verschillende andere toetsenborden en telefoons waar koppen koffie met suiker op leeggevallen zijn. Als de batterij bijna leeg is, het toetsenbord of het trackpad reageert soms wel. Het kan dus heel snel mis zijn. Sluit het toetsenbord en de muis opnieuw goed en stevig op de computer aan.

 • Zo kunt u controleren of u de juiste indeling gebruikt:.
 • Het is aan te raden om de meest belangrijke bestanden op meerder locaties op te slaan. Mogelijk heb ik hem te snel weer aangesloten en is de schade daardoor.

Zo ja, dan was er misschien sprake van kortsluiting. Geen voorrijkosten Installatie aan huis Landelijke dekking Vaste tarieven. Home » Onderwerpen » Mac Hardware » Randapparatuur » Apple toetsenbord werkt niet meer na schoonmaak. Langs brengen Verzekerd verzenden Laten halen Hulp op locatie Hulp op afstand.

Toetsenbord werkt niet meer? De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Michele, ik denk dat ie nog te redden is. Als dit symbool knippert, ik denk dat ie nog te redden is. Als dit symbool knippert, heeft minstens n van de draadloze apparaten een bijna lege batterij.

Michele, ik denk dat ie nog te redden is. Michele, ik denk dat ie nog te redden is.

Controleer of de stekker correct is aangesloten

Je moet reinigingsmiddel op een doekje sprayen en daarmee je toetsenbord schoonmaken. Bluetooth is offline of niet beschikbaar. Klik op 'Toegankelijkheid' en selecteer 'Muis en trackpad' links in de lijst. Bedankt voor je reactie JaNiintendo, ik zal enkele dagen afwachten en het toetsenbord intussen warm houden.

Dus ik dacht laat ik er een vochtig doekje overheen halen. Dus ik dacht laat ik er een vochtig doekje overheen halen. Bluetooth-symbool in menubalk Bluetooth-status Bluetooth is ingeschakeld maar er zijn geen apparaten verbonden met de Mac. Bluetooth-symbool in menubalk Bluetooth-status Bluetooth is ingeschakeld maar er zijn geen apparaten verbonden met de Mac. Voer vervolgens deze stappen uit op het toetsenbord:.

Bluetooth-symbool in menubalk Bluetooth-status Bluetooth is ingeschakeld maar er zijn geen apparaten verbonden met de Mac.

Stappen voor een draadloos toetsenbord

Als u ze verkeerd om probeert in te steken, zal dat niet lukken. Daar moest je dan gewoon de tijd voor nemen. Ik heb gewoon een nieuwe toetsenbord gehaald. Weet iemand hier raad mee of moet ik gewoon een nieuwe kopen?

Het is bij sommigen toetsen die het niet doen.

Stappen voor een USB-toetsenbord! Ik heb geen ervaring met apple toetsenbord? Moet uw MacBook toetsenbord vervangen worden. Ik heb bovenstaande nog nooit geprobeerd met de platte alu toetsenborden, werken veel toetsen anders dan u zou verwachten! Als de Caps Lock-toets niet wordt ingeschakeld met een korte tik, werken veel toetsen anders dan u zou verwachten.

Stappen voor een USB-toetsenbord. Ik heb geen ervaring met apple toetsenbord.

Diagnose en reparatie bij PC Refresh laten uitvoeren?

Voordat ik de toetsen er allemaal voorzichtig heb afgehaald heb ik nog even getest of ik mijn toetsenbord toch niet aan de praat kreeg, maar blijkbaar werkte er geen enkele toets meer …. En ten overvloede nog wat over die toetsenborden: Maar het kan ook zijn dat er een verbindingsprobleem met de iMac optreedt, dat via de OS X software kan worden hersteld.

Ik heb geen ervaring met apple toetsenbord. Een of meer toetsen van het toetsenbord reageren niet Gebruik Toetsenbordweergave om te testen of de toetsen van het toetsenbord correct reageren wanneer ze worden ingedrukt.

Het groene ledlampje rechts boven op het toetsenbord licht even op.

 • Wester 09.12.2018 11:32

  Voer vervolgens deze stappen uit op het toetsenbord: De stekker van het toetsenbord moet worden aangesloten aan de achterkant van de computer.

 • Fikriye 13.12.2018 18:07

  Neem een pamper, en dus deze op jouw toetsenbord, deze absorbeert namelijk water. Wat moet ik nu doen?

 • Saniye 20.12.2018 23:10

  Controleer eerst de USB-aansluiting van het apparaat.