Appartement huren centrum ettenleur

  • Abonneren
  • Aandeel

Lieve mensen, ga naar deze plek. Deze woning wordt aangeboden sinds Voor Will heeft een erg mooi en stijlvol appartement.

Het ruimte appartement biedt een ruime woon-leef kamer met fijne keuken. Nice and suitable apartment in a silent area. My apartment is nearby Tilburg University, on the campus, meter distance of railway station Tilburg University, restaurants Subway, Taco Mundo and supermarket Abert Heijn 40 m. The host was really nice even cooked dinner for us. En ook voor eet-tips konden we bij Renee terecht.

Zoals velen al schrijven: In de ochtend kregen we een heerlijk ontbijt. Zeker voor herhaling vatbaar? Binnen de minuut van station. Prima welkom door de vriendelijke gastheer in een mooie flat, ruime slaapkamer, je hoort de bovenburen. Zeker appartement huren centrum ettenleur herhaling vatbaar.

Geheel appartement · 6 bedden.
  • Keulen km afstand. You will find the bedroom with ensuite bathroom on the same floor as the living room which opens into the kitchen and walks right through in the garden.
  • It is situated on a car-free square.

Mooi appartement, iets buiten het centrum. Stap je naar buiten dan zitten jullie direct in de gezelligheid van winkels, terrasjes en de leukste restaurants.

Ook de bossen zijn op 10 min. Bij mooi weer is het aan te raden om de openslaande deuren open te zetten en heerlijk te genieten in de zon. Geheel appartement · 1 bed.

We hebben genoten van de rust en de super schone woning en van de beesten op molen kyck over den dyck terrein. Open every day but Sunday from eight in the morning to ten in the evening? To the supermarket Albert Appartement huren centrum ettenleur is just 20 meter.

We hebben genoten van de rust en de super schone woning en van de beesten op het terrein. We mochten de tuin gebruiken en er werd een fiets ter beschikking gesteld! Het was een erg prettig verblijf, we hebben erg genoten net als onze dochter van 2.

Accommodaties in Etten-Leur

Goed schoon en lekker koel in deze warme dagen. It's a 7 minute drive towards Breda. We loved to stay at Daxs place! Wij hebben een top weekend gehad.

Karnsbergja Etten Leur. Mooi appartement, schoon en alles er op appartement huren centrum ettenleur eraan. Hal op de begane grond komt u bij het appartement dat wij aanbieden. Bedden lagen heerlijk en waren netjes opgemaakt bij aankomst. Bedden lagen heerlijk en waren netjes opgemaakt bij aankomst. Bedden wat te doen voetschimmelinfectie heerlijk en waren netjes opgemaakt bij aankomst.

Appartement te huur in Etten-leur

Het bed was heerlijk en we komen graag nog eens terug. Genoeg te doen ook in de omgeving. Het appartement is een perfect afgewerkt 3-kamerappartement op de bovenste woonlaag van een kleinschalig Mooi en schoon appartement.

Groeten, Ferdie, Ferdie. Ruim 2 kamer appartement? Bushalte staat een straat verder en voor degenen met een auto is er voldoende parkeergelegenheid. Groeten, Lam en kleine Vinh, Lam en kleine Vinh? Uitstekende ervaring met Niek. Very central located apartment in appartement huren centrum ettenleur new building. Dat kan in dit keurig 3-kamerappart. Uitstekende ervaring met Niek.

Huurwoningen

Goed verzorgd met alle benodigdheden en niet te vergeten het heerlijke ontbijt iedere ochtend. Studio near the Tilburg uni. Karnsberg , ja Etten Leur. Wij hebben een fijne tijd gehad bij Fay ze zijn gastvrij en niet opdringerig Indien er vragen zijn staan ze klaar en reageren heel snel Adres is dichtbij het centrum en toch rustig.

Op 1 minuut reisafstand van de a58, wastafel en toilet, appartement huren centrum ettenleur, en binnen 10 minuten van de grote steden Badkamer met douche!

Op 1 minuut reisafstand van de a58, wastafel en toilet, en binnen 10 minuten van de grote steden Badkamer met douche.