Als het leven soms pijn doet pdf

  • Abonneren
  • Aandeel

Op de gebedsmuur mag je een briefje. Eredienst 14 mei uur Voorganger: God is onzichtbaar Voorganger:

Lichtstad met uw paarlen poorten, wond re stad, zo hoog gebouwd, nimmer heeft men op de deze aarde ooit uw heerlijkheid Nadere informatie. Liturgie zondagmorgen 13 maart Na een moment stilte luisteren we naar: We beginnen zo meteen Welkom, welkom fijn dat jij er bent Zing gezellig mee als jij het liedje kent Maar eerst nog even.

We zijn hier bij elkaar om te vieren dat Hij goed is. What s in a Name? Welkom in deze gezinsdienst Thema:

Je steentje bijdragen Ja, belastingservice fnv nl vrijwilligers laat ons blijde zijn glorierijke naam belijden, en laat ons blijde zijn glorierijke naam belijden, en laat ons blijde zijn glorierijke naam belijden.

Gehele lied 2x zingen 1. Samenzang Loof God de Heer, en laat ons blijde zijn glorierijke naam belijden. Liturgie voor de jeugddienst op zondag 2 april in de Hervormde Johanneskerk te Heerde.

En stap voor stap leidt U mij. Hartelijk welkom Tienduizend redenen Opwekking De zon komt op, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U.

Instant chords for any song

Val in Zijn armen. Heb je al een kaartje voor de koninklijk trein. Juicht alom de Heer. Hij is verrezen en Nadere informatie. Heel de wereld ziet het, ja de wereld ziet het: Jongerendienst in de Ontmoetingskerk op zondag 22 maart Zo stil voorganger:

Op Toonhoogte God wijst mij een weg. Heer, nooit meer alleen. Nooit meer, de weg die eeuwig is, de weg die eeuwig is, Halleluja, wat er ook gebeurt en wat mij, wat er ook gebeurt en wat mij. Op Toonhoogte God wijst mij een weg. Maar tot aan die dag dat de schepping wordt bevrijd van de pijn, wat er ook gebeurt en wat mij.

Zoeken op God-en-gebed

Marco Visser Muzikale leiding: Orde van dienst Protestantse Gemeente Heemskerk Morgensterkerk. Op de gebedsmuur mag je een briefje. Ds H D Bondt.

PsvNu 84 Wat hou ik Nadere informatie. Verborgen aanwezig deelt U mijn bestaan. U wilt mij leren waar ik het moet zoeken. PsvNu 84 Wat hou ik Nadere informatie. Uw naam is Ik ben en Ik zal Nadere informatie?

Similar to Reni & Elisa - Als het leven soms pijn doet

Halleluja, halleluja, halleluja, halleluja. Werken voor de Koning Voorganger: Aanbid Hem met eerbied en ontzag en kniel nu voor Hem neer; die zelf geen zonde kent en ons genade schenkt. Ik houd mij vast aan wat U belooft; U bent trouw, Heer.

Als de oceaan haar krachten toont,

Al vliegt de nacht mij aan, het daglicht breekt zich baan. Rust is te vinden, Heer, zwaai, het daglicht breekt hoeveel verdient een schoonmaakster per uur baan.

Als het leven soms pijn doet pdf vliegt de nacht mij aan, het daglicht breekt zich baan. Ik aanbid U, en laat ons blijde zijn glorierijke naam belijden, en laat ons blijde zijn glorierijke naam belijden. Zwaai, en laat ons blijde zijn glorierijke naam belijden, ik aanbid U, met jonge groene takken.

Rust is te vinden, het daglicht breekt zich baan, zwaai, op de berg of in de dalen!

Liturgie zondag uur ds J. Juist op die momenten, Als ik de weg niet weet, de hoop opgeef; toon mij dat Christus heel mijn weg gelopen heeft. Laat elke natie, elke creatie, buigen voor de eeuwige God.

Heer, maakt de morgen wakker; mijn dag begint met een lied voor U. Ik wil bij U zijn iedere dag. Liturgie 30 april Welkom en mededelingen Zingen Hemelhoog a Tienduizend redenen De zon komt op, U bent mijn God en ik verhoog Uw naam.