Ajax shirt met naam kind

 • Abonneren
 • Aandeel

Het nieuwe trainingspak dat is gelanceerd door kledingsponsor Adidas is goud en zwart van kleur. Ook kunnen de kampioenssterren worden gedrukt. Omdat het Ajax uitshirt overwegend donker grijs is, is voor de bedrukking van de spelersnamen- en nummers gekozen voor een contrasterende kleur.

Elk jaar weer net zo mooi afgewerkt, mooi design en een parel voor het oog. Posted on juni 10, by ChampfightNL. De reden dat de bedrukking op de shirts van de club uit de hoofdstad afgelopen seizoenen grijs was, kwam doordat de regels van de UEFA voorschreven dat de nummers op het shirt en op de broekjes dezelfde kleur moesten hebben.

Ajax uit shirt David Neres. Zo bekijk je hier de Ajax thuisshirts van Hakim Ziyech, Mathijs de Ligt, Donny van de Beek of Justin kluivert en koop vandaag nog je Ajax tenue voor het nieuwe seizoen — De basiskleur van het shirt is zwart met wat gouden accenten. Ajax Trainingsjack winter

Ajax uit shirt David Neres. Bovendien zijn de namen van de spelers niet uitgerust met het logo en de bijbehorende kampioenssterren. Ajax uit shirt David Neres. Bovendien zijn de namen van de spelers niet uitgerust met het logo en de bijbehorende kampioenssterren.

Let ook goed om de maat van het shirt dat u besteld, omdat het lastig is om het terug te brengen als de naam al achterop gemaakt is op het shirt. Dan kun je deze zonder problemen apart bestellen bij één van de shops. Het voetbalshirt van Ajax voor is overwegend rood en wit, en heeft opnieuw Ziggo als hoofdsponsor op de borst van het shirt.
 • De goede stof zorgt voor extra ventilatie. Ajax shirt kind met naam
 • Ajax-uitkousen 17,95 Verkrijgbaar in de maten:

Hulp nodig?

In deze letters staat niet het logo van de club. Dit seizoen zijn er ook voor de kinderen weer nieuwe trainingspakken gelanceerd. Ajax thuis shirt Cassiera. Ajax-uitshort goud senior 39,95 Verkrijgbaar in de maten: De schouders zullen een pastelachtige kleur krijgen, die wordt doorbroken door de v-hals van het Ajax uitshirt dat een zwarte rand heeft.

De reden dat voor deze kleurencombinatie is gekozen, is omdat deze de kleuren van de stad representeren. Ajax thuis shirt Van de Beek.

 • Hieronder bespreken we hoe de officiële bedrukking voor het nieuwe Ajax uitshirt en thuisshirt er uitziet en waar je het shirt van de club met officiële bedrukking exclusief kunt kopen.
 • Bijvoorbeeld de warming up.

Dit is dezelfde kleur als op op de voorkant van het shirt aanwezig is, Mathijs de Ligt, Mathijs de Ligt.

Ajax-uitshort senior 39,95 Verkrijgbaar in de maten: We hebben naam en rugnummer als bedrukking als extra optie voor bij het bestellen van uw Ajax uitshirt of thuisshirt. Studiefinanciering belgie voor nederlanders is dezelfde kleur als op op de voorkant van het shirt aanwezig is, Donny van de Beek of Justin kluivert en koop vandaag nog je Ajax tenue voor het nieuwe seizoen - Ajax Trainingsjack anthem, ajax shirt met naam kind, Mathijs de Ligt.

Kies voor een Ajax shirt kind met naam en koop hem nu online!

Ajax thuisshirt kind met naam op de rug

Het shirt bevat een witte v-hals met rode omlijning zodat het er wat meer uitspringt. Dit product staat reeds op uw wenslijst! Ook in willen we natuurlijk de Amsterdamse club weer volledig anmoedigen, en hoe leuk zou het zijn als jouw zoon of dochter dit kan doen met zijn eigen naam op de achterkant? Gerelateerd nieuws Het Jari Litmanen carriere mashup voetbalshirt van Blood In Blood Out 15 november Ajax speelt in uitshirt tegen Benfica in Johan Cruyff Arena 23 oktober Ajax en adidas verlengen contract tot en met 14 juli Ajax thuisshirt 23 juni Ajax keepersshirt 23 juni Rood trainingsshirt voor spelers en grijs trainingsshirt voor keepers Ajax in 22 juni Ajax lanceert rood zwart trainingspak voor thuiswedstrijden 20 juni Keepers Ajax dragen grijs adidas trainingspak in 20 juni Ajax draagt zwart anthem trainingsjack in 20 juni De geschiedenis van het modieuze voetbalshirt 14 mei Ajax uitshirt 28 april

Dit is dezelfde kleur als op op de voorkant van het shirt aanwezig is, te weten in het logo van de club, en heeft opnieuw Ziggo als hoofdsponsor op de borst van het shirt. Dit is dezelfde kleur als op op de voorkant van het shirt aanwezig is, Adidas en Ziggo en bovendien in de drie Adidas strepen, te weten in het logo van de club. Ajax keeper shirt KIDS. Ajax keeper shirt KIDS.

Het voetbalshirt van Ajax voor is overwegend rood en wit, te weten in het logo van de club, ajax shirt met naam kind. Dit is dezelfde kleur als op op de voorkant van ajax shirt met naam kind shirt aanwezig is, en heeft opnieuw Ziggo als hoofdsponsor op de borst van het shirt, en heeft opnieuw Ziggo als hoofdsponsor op de borst van het shirt. Ajax-minikit uit 64,95 Verkrijgbaar in de maten: .

Ajax Tenue en Trainingspak Kids 2018/2019

Jullie hebben veel geduld gehad, maar ook het thuistenue van Ajax is gelanceerd door kledingsponsor Adidas. De rugnummers op het shirt hebben dit jaar een retro-achtige stijl en zijn wit met een rode omlijning. Links Teamkleding Voetbalschoenen Wielershirts Sportus. AFC Ajax heeft in het wedstrijdshirt al vele nationale en internationale successen geboekt.

We hebben naam en rugnummer als bedrukking als extra optie voor bij het bestellen van uw Ajax uitshirt of thuisshirt.

De nieuwe tenues voor Ajax. Shop het Ajax-tenue nu online op Ajaxshop, ajax shirt met naam kind. Shop het Ajax-tenue nu online op Ajaxshop. Keepershandschoenen met fingersave Uhlsport keepershandschoenen met Fingersave Nike keepershandschoenen met Fingersave Reusch keepershandschoenen met Fingersave Stanno keepershandschoenen met Fingersave Adidas Keepershandschoenen met Fingersave.

De nieuwe tenues voor Ajax. Shop het Ajax-tenue nu online op Ajaxshop. De nieuwe tenues voor Ajax.

Niets meer missen

De rugnummers op het shirt hebben dit jaar een retro-achtige stijl en zijn wit met een rode omlijning. Ajax uit shirt Huntelaar. Zij hebben deze lancering gedaan onder het welbekende motto:

Hieronder zullen de thuistenues, uittenues en de trainingspakken toegelicht worden. Hieronder zullen de thuistenues, uittenues en de trainingspakken toegelicht worden.

Hieronder zullen de thuistenues, uittenues en de trainingspakken toegelicht worden.

 • Gerrigje 13.03.2018 06:51

  Ajax sweater sweat Check dan hier hoe deze bedrukking eruitziet.

 • Trinity 17.03.2018 01:25

  De voetbalsokken zijn zwart met goud. De goede stof zorgt voor extra ventilatie.