Ah restaurantactie de oranjerie barneveld

  • Abonneren
  • Aandeel

Wij gaan voor duurzame, biologische en creatieve gerechten voor concurrerende prijzen. Snelle lunch of romantisch avondje in Barneveld? Euro-Toques Landgoed menu Duurzame- eerlijke- en streekproducten.

Vive Argentinië , Malbec, Mendoza. Vanwege de daar bewaarde sinaasappelboompjes werd zo'n winterverblijf ook wel een oranjerie genoemd. Over ons De Oranjerie. Salade vangst van de dag Salade krokantjes zoetzure groenten gerookte zalm gerookte paling vangst van de dag van een duurzame visserij.

Een chef met passie Sinds Erik Hendriksen in de deuren opende van Restaurant De Oranjerie slaagt hij er elke dag opnieuw in om de gasten te laten genieten. Ingrediënten uit de regio zijn bij De Oranjerie de basis voor een culinaire ervaring van wereldniveau!

Voor elke wens of verzoek bedenken zij een passend culinair antwoord. Wij houden hier graag nada van nie honneponnetje mee. Biologisch brood gezouten roomboter. Voor elke wens of verzoek bedenken zij een passend culinair antwoord.

Wilt u buiten onze openingstijden gebruikmaken van onze locatie.

  • Euro-Toques Landgoed menu Duurzame- eerlijke- en streekproducten.
  • De pinchos waren echt zo onwijs lekker!

Speciaal geselecteerde wijnen rood. Het winnen van de Preufaward was voor ons de laatste bevestiging die we zochten om ons volledig te gaan richten op Pinchos. Val D'oca, Prosecco superiore Italië , Valdobbiadene. Van stampotjes en stoofschoteltjes tot mosselen en zalm in nori. Bel voor de mogelijkheden: Het restaurant is een kopie van het gebouw zoals dat in de negentiende eeuw op het terrein heeft gestaan. Holtkamp mini kalfskroketjes 3 stuks.

  • In de sfeervolle ambiance van De Oranjerie op landgoed De Schaffelaar wordt een lunch, diner, feest of event een onvergetelijke gebeurtenis.
  • Snelle lunch of romantisch avondje in Barneveld?

Wilt u buiten onze openingstijden gebruikmaken van onze locatie. Vanaf moment n was dit eigenlijk een succes, ah restaurantactie de oranjerie barneveld. Met behulp van de Nationale Postcodeloterij is in het pand in de authentieke stijl herbouwd.

De pinchos waren echt zo onwijs lekker. Wilt u buiten onze openingstijden gebruikmaken van onze locatie.

Menu du chef

Herfst proeverij 6-gangen all in. De verfijnde gerechten, de passende wijnen en de prachtige omgeving van de Veluwe zorgen ervoor dat iederéén geniet. De sfeer is super gezellig, bediening leuk en toegewijd. Ingrediënten uit de regio zijn bij De Oranjerie de basis voor een culinaire ervaring van wereldniveau!

Speciaal geselecteerde wijnen wit. Speciaal geselecteerde wijnen wit. Speciaal geselecteerde wijnen wit. Ons restaurant is gelegen in het centrum van Barneveld.

Speciaal geselecteerde wijnen wit.

Binnenkijken

Onze moderne en chique inrichting biedt ruimte voor diverse gelegenheden. Caesar salade De Oranjerie Gegrilde kip komkommer Parmezaan henne-eitje krokantjes. Maandag Gesloten Dinsdag Zuurdesembrood met gebraden kipfilet Eiersalade frisse kruidensla.

Sinds Erik Hendriksen in de deuren opende van Restaurant De Oranjerie slaagt hij er elke dag opnieuw in om de gasten te laten genieten.

Zuurdesembrood met gebraden kipfilet? Salade vangst van de dag. Salade vangst van de dag. Ervaring Het zijn stuk voor stuk knappe prestaties die Erik Hendriksen kan bijschrijven op zijn toch atletico madrid vs real madrid live streaming free indrukwekkende cv.

Ervaring Het zijn stuk voor stuk knappe prestaties die Erik Hendriksen kan bijschrijven op zijn toch al indrukwekkende cv. Salade  krokantjes   zoetzure groenten   gerookte zalm   gerookte paling   vangst van de dag van een duurzame visserij, ah restaurantactie de oranjerie barneveld.

Salade  krokantjes   zoetzure groenten   gerookte zalm   gerookte paling   vangst van de dag van een duurzame visserij.

Een chef met passie

Gerechten naar keuze À la carte. Steak tartaar Perfect Egg kruidensla. Wij gaan voor duurzame, biologische en creatieve gerechten voor concurrerende prijzen.

De pinchos waren echt zo onwijs lekker. Gebakken Remoulade saus Groente garnituur Aardappelgarnituur. Gebakken Remoulade saus Groente garnituur Aardappelgarnituur.

  • Mila 19.03.2018 02:17

    Speciaal geselecteerde wijnen rood.