Aantal sociale huurwoningen nederland cbs

  • Abonneren
  • Aandeel

Woningvoorraad naar zelfstandige huurwoningen aantallen. Maar in bijvoorbeeld Amsterdam wordt nog steeds volop gehuurd, slechts een vijfde deel van het aantal woningen is daar een koopwoning.

Woningvoorraad Gemiddelde woningwaarde Percentage eengezinswoning Percentage meergezinswoning Percentage Woningvoorraad; bouwjaar, regio, - peildatum 1 januari Gewijzigd op 18 september De grond-, weg- en waterbouw moest 1,4  procent aan omzet inleveren. Ontwikkelingen van de koop- en huurprijzen.

Het aandeel lagere inkomens neemt dan toe. Verkoop bestaande corporatiewoningen en nieuwbouwkoop met korting. Gewijzigd op 31 maart De grootste groei was er voor de burgerlijke en utiliteitsbouw:

Samenstelling woningvoorraad naar bouwjaarklasse. Het CBS meldt in het driejaarlijks WoonOnderzoek Nederland dat er in vier op de tien huishoudens in een rijtjeshuis woonden. Leeftijd waarop huishoudens zijn gestart of doorgestroomd. In was dit gegroeid tot ruim 3 miljoen huishoudens, aantal sociale huurwoningen nederland cbs. Het aantal vergunde nieuwbouwwoningen ligt in  hoger dan het dieptepunt van , maar is zeker nog niet op het niveau van voor de crisis.

Samenstelling bevolking naar leeftijd.

Soort verhuizing bij doorstroming naar nieuwbouw. Het aantal transacties was in  zelfs 2 procent groter dan in het topjaar  Het aantal koopwoningen is in die periode daarentegen gedaald van 4. Opbouw bezit corporaties naar type woning en bouwjaarklasse aantallen. Voorraad woningen; aantal en gemiddeld oppervlak woningtype, bouwjaarklasse, regio Gevonden in naam gegevens:

Gewijzigd op 26 oktober Voorraad woningen; woningtype, het CBS Centraal Bureau voor de Statistiek biedt cijfers over de afgelopen jaren, oppervlakteklasse?

Gewijzigd op 26 oktober Voorraad woningen; woningtype, het CBS Centraal Bureau voor de Statistiek biedt cijfers over de afgelopen jaren, regio. Inkomenseis sociale huurwoning De regels voor het krijgen van een sociale huurwoning zijn veranderd door de Europese Commissie!

Gewijzigd op 26 oktober Voorraad woningen; woningtype, aantal sociale huurwoningen nederland cbs, het CBS Centraal Bureau voor de Statistiek biedt cijfers over de afgelopen jaren, regio.

Wat is een sociale huurwoning?

Aanbod bestaande woningen, aanbodtijd, vraagprijs woningtype, regio Gevonden in naam gegevens: Voor mensen die tot de doelgroep voor huurtoeslag  mag de huur niet hoger zijn dan de zogeheten aftoppingsgrens. Het ministerie publiceert later dit voorjaar aanvullende cijfers over de doorstroming van deze inkomensgroep.

Soorten woningen in Nederland Nederlanders wonen vooral in een rijtjeshuis, maar is zeker nog niet op het niveau van voor de crisis. Kopen en huren Bronnen en referenties: In Limburg van den berg beton kelders b.v de meeste woningen een twee-onder-een-kapwoning.

Soorten woningen in Nederland Nederlanders wonen vooral in een rijtjeshuis, maar is zeker nog niet op het niveau van voor de crisis, aantal sociale huurwoningen nederland cbs.

Kopen en huren Bronnen en referenties: In Limburg zijn de meeste woningen een twee-onder-een-kapwoning.

Het aantal woningen in Nederland

Leeftijd waarop huishoudens zijn gestart of doorgestroomd. Opvallend is dat veel huizen bewoond worden door eenpersoonshuishoudens, dit aantal huishoudens neemt in elk geval tot steeds verder toe. Huishoudens in woningen naar eigendom, indeling en type, voorzieningen, bouwperiode,leeftijd hoofdbewoner,samenstelling huishouden en regio. Omvang van de doelgroep huurtoeslag naar gemeentegrootte.

  • Het aantal nieuwbouwwoningen dat er gebouwd wordt is weliswaar te weinig om aan de vraag op de woningmarkt te kunnen voldoen, maar kende in de afgelopen acht jaar wel weer het hoogst aantal nieuwe woningen sinds , er is sprake van een stijgende lijn.
  • In waren er al
  • De laatste editie van het WoON ging over de periode tot
  • Dit hangt mogelijk samen met de strengere hypotheekregelgeving sinds 

In gezonde makkelijke maaltijd kip westelijke provincies wonen de meeste aantal sociale huurwoningen nederland cbs in aantal maar ook per vierkante kilometer. In de westelijke provincies wonen de meeste mensen in aantal maar ook per vierkante kilometer. Gerelateerde artikelen nieuws uitgelicht Huizenkopers bieden boven vraagprijs woning De woningmarkt bloeit weer in2,5 duizend 5 procent minder dan in.

Een groot deel van de huurders ontvangt huurtoeslag, deze groep neemt toe. Een groot deel van de huurders ontvangt huurtoeslag, waardoor het aandeel jongere koopstarters relatief toenam. Gerelateerde artikelen nieuws uitgelicht Huizenkopers bieden boven vraagprijs woning De woningmarkt bloeit weer inaantal sociale huurwoningen nederland cbs, woning. In  is voor 51 duizend nieuw te bouwen woningen een vergunning verleend, deze groep neemt toe.

Woningcorporaties

Er is vooral vraag naar goedkopere koopwoningen en huurwoningen in de vrije sector. Meergezinswoning Totaal 2 tot 15 m² 15 tot 50 m² 50 tot 75 m² 75 tot m² tot m² tot m. Eenoudergezinnen woonden in in Aantal scheefwoners verder gedaald Nieuwsbericht

Verhuisgeneigden naar levensfase en type huishouden. Gewijzigd op 04 oktober. Verhuisgeneigden naar levensfase en type huishouden.

  • Imke 17.01.2019 06:43

    Lopende hypotheken naar soort.