Aantal kilometers berekenen postcode

 • Abonneren
 • Aandeel

De factor 10 mismatch komt door een stringreplacement op de komma. Anders werkt het inderdaad niet. Beste Niek, Echt een top post, heeft me erg geholpen, maar loop nu toch tegen een probleem aan.

Unknown januari 21, In kolom C vul je de van postcode in en in D tot. Is precies wat ik nodig heb, ik ben er dan ook meteen mee aan de slag gegaan. Ik hoor graag van u. Hoor graag van u. Heeft iemand een werkend script die ze willen delen?

Uitleggen hoe ik dit heb opgelost zou mij aardig wat tijd kosten. Omdat ik de tools zelf ook gebruik help ik ze dan z. Arjan, aantal kilometers berekenen postcode, of anderen Jij hebt ervaring met excel: Lees hier verder om een uitleg over onze site te lezen.

Arjan, of anderen Jij hebt ervaring met excel: Lees hier verder om een uitleg over onze site te lezen.

En anders zou ik de iGoogle gadget gewoon via iGoogle gebruiken of vanaf deze pagina. Ik heb nog even getest met de postcodes aa en bb deze bestaan echt en de gadget werkt hiermee gewoon zoals bedoeld.
 • In geval van de weergadget heb ik binnen een halve dag een nieuwe website gevonden en daar de informatie vandaan gehaald. Arjan, of anderen Jij hebt ervaring met excel:
 • Is the function returning -1 or simply not working properly?

Ook in andere excelletjes werkt het niet meer. Beste Niek, Dit ziet er fraai uit en werkt erg snel. Sandor Verheij mei 11, Het heeft gewerkt, en nu staat er plots overal Zodra er meer informatie is volgt deze op dit topic.

 • Hoi Patrick, Op zich begrijpelijk dat je de ondersteuning niet erbij kunt doen, maar zou je de sheet wel kunnen mailen?
 • Als je deze website blijft gebruiken gaan we ervan uit dat je dat goed vindt.

Anders werkt het inderdaad niet. Sandor Verheij mei 11, Valt me echter op, dat altijd gekozen wordt voor de snelste route van Google en niet standaard voor de kortste bijv, aantal kilometers berekenen postcode. Sandor Verheij mei 11, Valt me echter op, dat altijd gekozen wordt voor de snelste route van Google en niet standaard voor de kortste bijv.

Waarom Blogger?

Bob Wels september 19, Maar als er ontwikkelingen zijn dan zal ik die ook hier meedelen. We gebruiken cookies om er zeker van te zijn dat je onze website zo goed mogelijk beleeft.

Heb de hyperlink aangemaakt in excel. Bulkadressen lukt helaas niet. Met vriendelijke groet, ik ben er uit. Ik wil een betrouwbare berekening kunnen maken van de afstand woon-werk voor medewerkers van ons bedrijf. Ik wil een betrouwbare berekening kunnen maken van de afstand woon-werk aantal kilometers berekenen postcode medewerkers van ons bedrijf.

KilometerAfstanden woon-werkverkeer berekenen voor bedrijven en organisaties

Breeman oktober 09, Abonnement opzegbaar na 1 jaar looptijd. Met name op personeel- en salarisadministraties blijkt de PostcodeVergelijker een handig hulpmiddel die uw medewerkers veel werk uit handen neemt.

 • In de onderstaande link staat een post wat je moet veranderen.
 • Patrick, Wat jij in je screencast laat zien is exact wat ik nodig heb.
 • De postcodeberekening De standaardversie van de PostcodeVergelijker voor Windows werkt met Google Maps op basis van snelste route per auto en enkele reis.
 • Dan ben je hier aan het goede adres.

Wat kunnen we hieraan doen. Daarna druk je op de knop om het resultaat zichtbaar te maken! Wat kunnen we hieraan doen. Wat kunnen we hieraan doen, aantal kilometers berekenen postcode. Werkt in principe goed, zou echter in de uitkomst zichtbaar willen krijgen in excel. Wat kunnen we hieraan doen. Daarna druk je op de knop om het resultaat zichtbaar te maken.

Afstand berekenen

Ik heb uiteindelijk deze link gevolgd en een nieuwe API-key aangemaakt en daarmee automatisch blijkbaar ook meer API-modules geactiveerd: Daan maart 17, Die excel-toepassing die jij commercieel ontwikkeld is denk ik net hetgeen we nodig hebben.

Doe ik dit wel goed. Unknown augustus 17. Doe ik dit wel goed.

 • Sükrü 28.10.2018 13:25

  Bij hele getallen is dit geen probleem. Mochten er verdere ontwikkelingen zijn dan zal ik dat hier ook plaatsen opdat je daar een notificatie van krijgt.